Citeste aceste rugaciuni la vreme de supare, amaraciuni si griji.

rugaciune scrisa de Anonim


Citeste aceste rugaciuni la vreme de supare, amaraciuni si griji.
Instructiuni:
-Vor trebui citite timp de 40 de zile fara intrerupere.
-Atunci cand citesti mintea si sufletul sa fie la rugaciuni si aprinde o lumanare atunci cand citesti.
-Citeste de preferat seara, dar nu neaparat.

1. Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe tori dusmanii mei. AMIN!
(acesta scurta rugaciune se repeta de 30 de ori)

2. Rugaciune pentu indeplinirea dorintelor.
Sfanta Inima a lui Isus Hristos ajuta-ma grabnic, nu ma lasa, caci eu te voi slavii incunoscand pe tota lumea de minunea ce ai facut cu mine. Iti sarut picioarele Tale sfinte sangerande, spal cu lacrimile meletoate ranile primite si astept cu credinta in suflet ca in acesta rugaciune de 40 de zile sa iti aplici ochii milostivi si asupra mea. Amin.

3. Sfantul Ioan Botezatorul Zid este oamenilor, Sfinte Ioane, si turn nebiruit intru razboiaie, ca, prin folosirea ta cea nebiruita, sa biruiesc taberele vrajmasilor; iar noi, fiind mantuiti graim catre tine unele ca acestea: Bucura-te , folositorul cel tare al pamantenilor; Bucura-te, alungatoru-l cel tare al dusmanilor.: Bucura-te, cel ce biruiesti taberele in zile de razboi; Bucura-te, cel ce daruiesti sfaturi de taina; Bucura-te, crin iubitor de mir almirosului celui de taina, Bucura-te, trandafirul cel nevestejit al mirosului celui dumnezeiesc; Bucura-te, ca izvorasti raul vindecarii; Bucura-te, ca prin tine curg paraie minunate, Bucura-te, steaua care luminezi lumea, Bucura-te, lumina care luminezi cele intunecate, Bucura-te, umblarea si taria schiopilor, Bucura-te, povata si lumina orbilor, Bucura-te, Sfinte Ioane , preacinstite Inaintemergatorule! Proorocule sfinte botezatorule, pentru multimes minunilor tale celor vrednice de lauda, de ti-am aduce cantari si glasuri care sa minuneze tot neamul omenesc, minic nu savarsim cu vrednicie, fata de darurile tale, pe care le daruiesti noua, celor ce cantam lui Dumnezeu: Aleluia!

4. Rugaciune catre Sfantul Duh
Sfinte Duh, Tu care clarifici totul, care imi luminezi toate drumurile vietii male pentru ca sa ajung la implinirea idealurilor mele, Tu care imi d-ai darul divin al iertarii si al uitarii raului facut de altii, Tu care in toate clipele vietii mele esti cu mine, doresc sa-Ti multumesc, in acesta scurta rugaciune pentru tot, si sa-Ti spun inca o data, ca nu ma despart de Tine niciodata, oricat de mare ar fi atractia lumii materiale. Doresc sa fiu cu Tine si Toate fiintele pe care le iubesc, pentru totdeauna. Iti multumesc pentru binecuvantarile Tale, pentru mine si ai mei. Amin!

5. Rugaciune catre Sfantul Mare Mucenic Mina
Sfinte Mare Mucenic Mina, facatorul de minuni si grabnic ajutator, a revarzat peste noi mila sa cea bogata si ajutorl sau plin de Duhul Sfant, asupra crediniciosilor care i-au cerut ajutorul, cu credinta, cu nadejde si cu inima curata, fiind permanent mijlocitor catre Dumnezeu, sprijin moral si datator de puteri sufletesti la grelele incercari ale vietii, in prigoana nedreptatii, in datorii si mai ales in pagube de tot felul. Sfinte mare Mucenic Mina, ajutatorul celor pagubiti, roaga-te lui Dumnezeu pentru noi. Amin.

6. Rugaciune de iertare.
Te rog fierbinte, Tata ceresc, si pe Tine Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, pe Tine Sfinte Duh, in fata TA, PreaSfanta Treime si a Maicii Preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega Ta Creatie Divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum , intrecut sau alta data, impreuna cu arborele meu genealogic, cunoscut sau necunoscut. Ii iert, ii dezleg si ii binecuvantez pe cei ce mi-au gresit cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum , intrecut sau alta data. SiTe rog din suflet, PreaSfanta Treime, na ne ierti, sa ne dezlegi si sa ne binecuvantezi si pe unii si pe altii. Faca-se Voia Ta, Doamne, pentru noi toti. Amin!
Ruga de dragoste.
Invata-ma Doamne sa iubesc si Da-mi putere sa daruiesc iubirea Ta. Picura asupra mea intelepciune pentru a alege persoana care merita iubirea mea. Nu ma lasa Doamne sa pribegesc pe drumuri straine ci fi calauza mea. Caci te simt langa mine in fiecare clipa si asta imi da curaj sa merg mai departe. Faca-Se voia Ta Doamne. Amin!

7. Ruga impotriva necazurilor.
Dupa ce va veti inchina lui Dumnezeu rugati-va asa:
Doamne Dumnezeul meu, in numele Fiului Tau Hristos, eu ma rog cerand ajutorul TAU. Departeaza te rog, tot raul din jurul meu Doamne, eu am multe necazuri, daca in spatele necazuilor mele exista un duh necurat iti cer scoate-L. Trimite foc din cer acum si arde Doamne toate farmecele, toate bolole, tristetiile, insomniile, singuratatea mea. Daca exista un blestem in viata mea, iti cer sa-L desfaci Doamne. Atimge-ma acum cu puterea Ta si sfinteste trupul meu ca inceand de acum, nici un duh rau, farmece, boli, blesteme si alte necazuri lucruri rele sa nu aiba voie in viata mea. Doamne, tu ai zis ca in Numele fiului tau tot ceea ce voi cere voi primi, atunci raspunde acestei rugaciuni si ajuta-ma sa inving toate problemele mele. Iti multumesc in numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh, pentru ca stiu ca ma asculti. Amin.!

8. Rugaciune Parintele Arsenie Boca
Doamne Iisuse Hristoase, ajuta-mi ca astazi toata ziua sa ma grija sa ma leapad de mine insumi, ca cine stie din ce nimicuri mare vrajba am sa fac, si astfel, tinand la mine, te pierd pe tine. Doamne Iisuse Hristoase ajuta-mi ca rugaciunea PreaSfant Numele Tau sa-mi lucreze in minte mai repede decat fulgerul pe cer, ca nici umbra gandurilor rele sa nu ma intunece, caci iata mint in tot ceasul. Doamne, Cela ce vii in taina intre oameni, ai mila de noi, ca noi umblam impiedicandu-ne prin intuneric. Patimile au pus tina pe ochiul mintii, uitarea s-a intarit in noi ca un zid, impietrind inimile noastre si toate impreuna au facut temnita in care te tinem bonlav, flamand si fara haina, si asa risipim in desertaciuni zilele noastre, umiliti si dosaditi pana la pamant. Doamne, Cela ce vii in taina intre oameni, ai mila de noi. Pune foc temnitei in care Te tinem, aprinde dragostea Ta in inimile noastre, arde spinii patimilor si fa lumina sufletelor noastre. Doamne, Cela ce vii in taina intre oameni, ai mila de noi. Vino si Te salajuieste intru noi, impreuna cu Tatal si cu Duhul, ca Duhul Tau cel Sfant Se roaga pentru noi cu suspine negraite, cand graiul si mintea noastra raman pe jos neputinciuoase. Doamne , Cela ce vii in taina intre oameni, ai mila de noi, ca noi nu de d-am seama ce nedesavarsiti sumtem, cat esti de aproape de sufletele noastre si cat Te departam prin micimiile noastre, ci lumineaza lumina Ta peste noi ca sa vedem lumea prin ochii Tai, sa traim in veac prin viata Ta, lumina si bucuria noastra, slava Tie, Amin.!

9. Rugaciune Sfantului Ierarh Nicolae Arhiepiscopul Mirelor Lichiei
O, preabunule parinte Nicolae, pastorul si invatatorul celor ce alearga cu credinta catre a ta folosire si cu fierbinte rugaciune te cheama pe tine, sarguieste degraba a le ajuta; izbaveste turma lui Hristos de lupii cei ce o rapesc pe ea, si toate partile crestinesti le oroteste si le pazeste prin sfintele tale rugaciuni de galcevile lumesti, de cutremur,de venirea altor neamuri, de robie si de razbiului cel dintre noi, de foamete, de potop, de sabie, de boala si de moarte grabnica; precum ai muluit pe cei trei barbati de mania imparatului si de tairea sabiei, asa ne miluieste si pe noi cei ce cu mintea, cu cuvantul si cu lucrul suntem intru intunericul pacatelor si ne izbaveste de mania lui Dumnezeu si de chinul cel vesnic ca, prin solirea ta, cu ajutorul, cu mila si cu harul lui Hristos, Dumnezeu sa ne dea viata lina si fara de pacat, ca sa vietuim in veacul acesta, si de partea starii de-a stanga sa ne izbavesaca, si in partea de-a dreapta , impreuna cu toti sfintii sa ne invrednicesaca. Amin!

10. Rugaciunea Sfantului Ciprian
Stapane Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Creatorule si Chivernisitorule a toate, Sfant si slavit esti; Imparatul imparatilor si Domnul domnilor, slava Tie. Tu, cel ce locuiesti in lumina cea nepatrunsa si neapropiata, pentru rugaciunea mea, a smeritului si nevrednicului tobului Tau, departeaza demonii si stinge viclenia lor de la robii Tai; revarsa ploaie de buna vreme peste tot pamantul si fa-l sa-si dea roadele lui; copacii si viile sa-si dea deplin rodul lor; femeile sa fie deslegate si eliberate de nerodirea pantecului; acestea si toata lumea mai intai fiind dezlegate, dezleaga si toata zidirea de toate legaturile diavolesti. Se dezleaga pe robul Tau (numele) impreuna cu toate ale acsei lui de toate legaturile satanei, ale magiei, ale fermecatoriei si ale puterilor potrivnice. Impiedica Tu, Doamne Dumnezeul parintilor nostrii toata lucrarea satanei, Tu Cel ce dai dezlegare de magie, de farmece, de vraji si de toate lucrarie satanicesti si de toate legaturile lui si distruge toata lucrarea viclana prin pomenirea PreaSfantului Tau Nume. Asa, Doamne, Stapane a toate, auzi-ma pe mine nevrednicul slujirotul Tau si dezleaga pe robul Tau (numele) de toate legaturile satanei si daca este legat in cer , sau pe pamant, sau cu piele de animale necuvantatoare, sau cu fier, sau cu piatra, sau cu lemn, sau cu scriere, sau cu sange de om, sau cu al pasarilor, sau cu al pestilor, sau prin necuratire, sau in at chip s-au abatut asupra lui, sau daca din alta parte au venit, din mare, din fantani, din morminte, sau din orice alt loc, sau daca a venit prin unghii de om, de animal, sau gheare de pasare, sau prin serpi(vii sau morti), sau prin pamantul mortilor sau daca a venit prin strapungere de ace, dezleaga-le pentru totdeauna, in ceasul acesta, Doamne, cu puterea Ta cea mare.
Tu Doame, Dumnezeul nostru, Care cunosti si stii toate, dezleaga, sfarma si distruge , acum, lucrarile magiei, iar pe robul Tau (numele) pazeste-l cu toti ai casei lui, de toate uneltirile diavolesti. Zdrobestem cu insemnarea cinstitei si de viata facatoarei Cruci, toate puterile potrivnicilor. Pustieste, distruge si departeaza, pentru totdeauna, toate lucrarile magiei, vrajitoriei si fermecatoriei de la robul Tau (numele).
Asa Doamne, auzi-ma pe mine pacatorul slujitorul Tau si pe rojul Tau cu toti ai casei lui, si dezleaga-i de deminul de aminaza, de toata boala si de tot blestemul, de toata mania, nenorocirea, clevetirea, invidia, farmecele, nemilostivirea, lenea, lacomia, neputinta, prostia, neintelepciunea, mandria, cruzimea, nedreptatea, trufia si de toate ratacirile si greselile, stiute si nestiute, pentru Sfant numele Tau, ca binecuvantat esti in veci . Amin!

11. Rugabiune Sfantului Dimitrie Izvoratorul de Mir
O, rabdatorule de chinuri al lui Hristos, Izvoratorule de mir, Sfinte Mare Mucenice Dimitrie, aceasta a noastra rugaciune, ce aducem tie acum cu umilinta, primeste-o, si de bolile sufletesti si trupesti si de vrajmasii cei vazuti si nevazuri, cu rugaciunile tale cele bineprimite catre Dumenzeu, ne pazeste, ca impreuna cu tume in veacul ce avea sa fie , sa cantam LUI : Aliluia!

12. Rugaciune de multumire.
Doamne, iti multumesc din suflet pentru tot ceea ce ne-ai daruit, ne daruiesti si ne vei darui. Iti multumesc pentru sanatatea trupului meu, pentru lumina ochilor mei, pentru intelepciunea mintii mele. Iti multumesc Doamne pentru sanatatea celor dragi mie si pentru sanatatea dusmanilor mei. Iti multumesc pentru painea cea de toate zilele, pentru casa noastra, pentru tot ceea ce ne daruiesti. Iti multumesc pentru indelunga rabdare pe care o ai cu noic si infinitele bunatati pe care le reversi asupra noastra. Iti multumesc Doamne, ca nu te-ai scarbit de noi lenesii si pacatosii, nici nu ne-ai pierdut pentru faradelegile noastre. Iti multumesc din suflet pentru tot, si te rog iarta-ne si ne fa vdrednici de iubirea Ta. Amin!.


publicata in 2013-05-23

Citeste si alte rugaciuni trimise de vizitatori

  • rugaciune ajutatoare
  • Rugaciune facatoare de minuni
  • Rugaciuni miraculoase
  • cred in dumnezeu numai la nevoie
  • rugaciune zilnica pentru dorinte(varianta corecta)
  • rugaciune zilnica pentru dorinte
  • rugaciune inainte de post
  • Rugaciune
  • Ingere
  • Citeste aceste rugaciuni la vreme de supare, amaraciuni si griji.

  • Love, romance and relationship quotes for your soul

    • 'No man is truly married
      until he understands
      every word his wife is NOT saying.'
      ~ Unknown
    • 'A simple I love you means more than money ...'
      ~ Frank Sinatra
    • 'To live is like to love -
      all reason is against it,
      and all healthy instinct for it.'
      ~ Samuel Butler, Life and love

    Cautare in articole

    Cele mai recente articole

    relatie fericita

    Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

    Istoria unei relații nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente și pasiuni puternice, odată ce acestea se așază și cei doi parteneri încep să se …

    Citeste mai departe ›
    probleme comunicare

    Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

    Puține sunt relațiile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeași lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

    Citeste mai departe ›
    relatii toxice

    Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

    E mult de muncă într-o relație dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poți construi ceva durabil. Cel mai …

    Citeste mai departe ›

    Din dragoste - Caricaturi

      Sursa: www.caricaturisai.ro


    Mesaje de dragoste

    • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
    • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

    Parteneri