Rugaciuni miraculoase

rugaciune scrisa de Maria

Novena catre Sfanta Marta

Sfanta Marta, ma indrept plin(a) de incredere catre tine, cerandu-ti ajutor. Cred cu tarie ca ma vei asculta in necazul meu si ma vei sprijini cand imi este greu. Spre a-ti arata recunostinta mea, iti fagaduiesc sa fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune. Te rog cu umilinta sa-mi aduci alinare in tristetea si durerile mele. In numele negraitei bucurii care ti-a cuprins inima cand ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta din Betania, te implor, roaga-te pentru mine si familia mea ca sa-l pastram pe Dumnezeu in inimi astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in durerea si nevoile noastre, mai ales in durerea care ma copleseste acum: … Te implor, ajutatoarea celor aflati in suferinta, infrange orice necazuri si greutati precum ai infrant balaurul care zace la picioarelel tale!
Tatal nostru…
Bucura-te, Marie!
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh si acum si pururea si in vecii vecilor! Amin!
Sfanta Marta, roaga-te pentru noi! (de trei ori)
Rugaciunea se spune 9 marti la rand, avand aprinsa o lumanare sfintita. Este atat de puternica incat indeplineste orice dorinta inainte de finalul novenei.
Bucura-te, Marie, cea plina de har, Domnul este cu tine! Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul trupului tau, Iisus. Sfanta Fecioara Marie, Maica lui Dumnezeu, roaga-te pentru noi, pacatosii, acum si-n ceasul mortii noastre! Amin!

Rugaciuni catre Sfanta Rita a Imposibilului
1. O, Sfanta Rita, cerul s-a intunecat deasupra mea, rugaciunea nu mai patrunde pana la tronul lui Dumnezeu. Stiu prea bine ca pacatele sunt cauza unica a pedepselor care ma lovesc. Curajul de a ma indrepta catre Iisus cel rastignit este slabit deoarece de atatea ori am dispretuit mila Sa si acum ii simt mania teribila. Mana Sa apasa greu asupra mea. Vad ca nu merit iertare si cu inima indurerata imi deplang starea mea nenorocita. Spune-mi tu, o, Sfanta Rita, oare trebuie sa pierd orice speranta? Nu! Iisus ne-a dat prin tine o protectoare puternica, ca sa dobandesti de la El iertarea pacatelor mele grave si vointa ferma de a nu-L mai supara. Cu aceasta hotarare in inima si pe buze ma indrept catre tine, o, Sfanta Rita facatoare de minuni si te rog sa obtii de la Iisus harul atat de trebuincios in aceasta incercare in care ma aflu ostenita, dezolata si parasita de toti:… Ajunge un singur cuvant al tau, o, Sfanta Rita, si cerul se va deschide iarasi pentru mine spre a-mi aduce iertare si mila. Amin!
Apoi de trei ori: Tatal nostru, Bucura-te, Marie! Slava Tatalui…


publicata in 2014-02-03

Citeste si alte rugaciuni trimise de vizitatori

  • rugaciune ajutatoare
  • Rugaciune facatoare de minuni
  • Rugaciuni miraculoase
  • cred in dumnezeu numai la nevoie
  • rugaciune zilnica pentru dorinte(varianta corecta)
  • rugaciune zilnica pentru dorinte
  • rugaciune inainte de post
  • Rugaciune
  • Ingere
  • Citeste aceste rugaciuni la vreme de supare, amaraciuni si griji.

  • Love, romance and relationship quotes for your soul

    • 'I love you - those three words have my life in them.'
      ~ Alexandrea to Nicholas III
    • 'A fastidious person in the throes of love is a rich source of mirth.'
      ~ Martha Duffy
    • 'Life without love is like a tree
      Without blossom and fruit.'
      ~ Kahlil Gibran

    Cautare in articole

    Cele mai recente articole

    relatie fericita

    Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

    Istoria unei relaÈ›ii nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente È™i pasiuni puternice, odată ce acestea se aÈ™ază È™i cei doi parteneri încep să se …

    Citeste mai departe ›
    probleme comunicare

    Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

    PuÈ›ine sunt relaÈ›iile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeaÈ™i lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

    Citeste mai departe ›
    relatii toxice

    Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

    E mult de muncă într-o relaÈ›ie dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poÈ›i construi ceva durabil. Cel mai …

    Citeste mai departe ›

    Din dragoste - Caricaturi

      Sursa: www.caricaturisai.ro


    Mesaje de dragoste

    • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
    • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

    Parteneri