Tu

scrisoare de dragoste scrisa de Eu

Te minți ca ești fericit. Nu ești! Ești foarte fake în poze. Știi ce spun. Dar e doar vina ta. Tu ți-ai trãdat propriul suflet. Orgoliile tale.... greșelile de a împãrtãși lucruri personale care apoi ți-au fost exploatate.... și uite unde ai ajuns. Eu pot avea pe cine vreau, când vreau. Tu nu. Tu ai ajuns sclavul dorințelor altora, al ego-ului tãu.
Și îți mai dau o veste proasta: ma iubești. Mult. Și se vede. Și nu ma bucur. Pt ca pt mine e doar o povara. În trecut ma flata. Acum ma scârbește.
Petrece timpul cu familia ta. Mie îmi aloci prea mult timp. Și nu ne folosește la nimic. Kkturile pe care le faci mãcar te alina în vreun fel? O sa zici ca te inspira. Eu zic ca îți fac rãu și nu te lasã sã treci peste. Daca ai fi mai pozitiv în abordarea artistica, probabil ca ți-am face mai bine. Lasã visele știrbite, cãci ele sunt doar vise. Iar tu ai pierdut dreptul de a visa. Din nou, tu ai ales. Trebuie sã duci alegerea pana la capãt. Pana la capãtul vieții tale. Trebuie sa înțelegi ca nu e cale de întors.
Te cunosc suficient de bine ca sa intuiesc zâmbetul disprețuitor pe care o sa îl afișezi când o sa citești. Din nou o masca. Uitã-te bine în sufletul tãu. Cãci difera de ceea ce afișezi.
Am fost întotdeauna dreapta cu tine. Și am ales sa nu iti vorbesc atâția ani, crezând ca asa a corect.
Poate ar fi trebuit sa iti scriu, cum am fãcut acum.


publicata in 2018-07-14



Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'Let those love now who never loved before; Let those who always loved, now love the more.'
    ~ Thomas Parnell
  • 'Love vanquishes time. To lovers, a moment can be eternity, eternity can be the tick of a clock.'
    ~ Mary Parrish
  • 'The first duty of love is to listen.'
    ~ Paul Tillich

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relaÈ›ii nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente È™i pasiuni puternice, odată ce acestea se aÈ™ază È™i cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

PuÈ›ine sunt relaÈ›iile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeaÈ™i lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relaÈ›ie dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poÈ›i construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri