Prieteni,mai tirziu iubiti

poveste de dragoste scrisa de Livia

Era vara si nustiu cum insa mam indragostit de un prieten iam spus unei prietene apoi ea ma tradat si ia spus celorlati,insa prietenul meu inca nu aflase.intr-o zi eu stateam afara si vorbeam cu fetele apoi fetele sau dus si a iesit acel baiat:
-Alina mi-a spus ceva in legatura cu tine?spuse el un pic timid..
-Ce anume?raspunsem eu curioasa.
-A spus ca tu...lasa,intreab-o mai bine pe ea!
Eu Mi-am dat seama ca ia spus si am mers la alina si am ocarito de ce ia spus secretul meu..El deja aflase ca eu il iubesc si toti stiau deja..In ultimul timp am observat ca se comporta din ce in ce mai frumos cu mine si intr-o zi senina ne-am jucat de-a adevar sau provocare.un baia lla intrebat iti place de ea iar el a spus da.atunci inima imi batea tare si eram foarte fericita,,mai apoi el ma intrebat daca-l iubesc si io iam zis da..Toamna odata am ramas singuri si stateam pe o banca din ograda,mam culcat pe banca cu capul la el pe picioare iar el se juca cu cerceii mei.Iam luat mina si il tineam de mina zimbindui iar el mi-a sarutat fruntea pentru prima data.Mi-a placut mult.
In alta luna din vara iar am ramas singuri si stateam nemiscati linga citeva conducte de apa care puteai sa te sezi pe ele deoarece erau la suprafata,deodat el cade jos si se preface ca a lesinat.Incerc sla ridik insa nam puteri mam aplecat mam uitat la el in ochi si el a zimbit deschizindui:
-Chiar ai crezut ca am lesinat?
-Oarecum!Insa nas fi putut sa te las aici singur.
Afara se racorise si el mia propus sa neplimbam putin pe linga ograda noastra:
-Da-mi mina ca sa ne fie mai cald!spuse el.
iam dato si am mers de mina 2 cercuri in jurul ogradei dupa care neam reintors la conducte.Mi-a spus ca sunt o fata frumoasa si si-a cerut ertare pentru toate problemele pe care mi le-a cauzat.I-am spus ca nui nici o problema m-am intins la el si el la mine si ne-am sarutat..Acesta a fost primul si ultimul sarut pe buze primit de la el deoarece in acea toamna ne-am despartit.Am ramas doar prieteni.Fireste ca la inceput nu vorbeam cu el insa apoi mi-am revenit,si suntem din noun buni prieteni!
<<>>publicata in 2011-04-03


Love, romance and relationship quotes for your soul

 • 'The opposite of love is not hate, it's indifference.'
  ~ Elie Wiesel
 • 'Love doesn't just sit there, like a stone; it has to be made, like bread, remade all the time, made new.'
  ~ Ursula K Le Guin
 • 'Other men said they have seen angels,
  But I have seen thee
  And thou art enough.'
  ~ G. Moore

Cautare in articole

Cele mai recente articole

compatibilitate intelectuala

Semne că sunteți compatibili din punct de vedere intelectual

Iubirea este esențială într-o relație dar nu e singurul lucru care contează pe termen lung. Pentru a putea supraviețui împreună într-o stare de echilibru e nevoie de multe alte lucruri, …

Citeste mai departe ›
relatii fericite

Cuplurile de succes împărtășesc câteva valori esențiale

Cuplurile de succes reușesc să rămână împreună pe termen lung și foarte lung nu doar pentru că se iubesc. Iubirea este importantă însă nu este nicidecum singurul factor care poate …

Citeste mai departe ›
suflete pereche

Tot ce trebuie să știi despre sufletele pereche

Conceptul de suflete pereche este unul cât se poate de controversat și de complex în același timp. Mulți cred în această idee, poate și mai mulți o consideră un mit …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

 • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
 • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri