Un început fără sfârșit!

poveste de dragoste scrisa de Anonimă


Era prima zi de liceu,cald super cald.
Clasa a9-a ceva nou, băieți mulți,ce viața te gândești ca o sa ai...
După o săptămână mi-am intrat în ritm deja o combinație, problema era ca incercam sa uit de un băiat din trecut asa ca nu prea imi stătea capul la o relație serioasă,după această relație au urmat încă doua, doar ca foarte urâte.
După câteva săptămâni prietenul meu cel mai bun a zis ca ar fi cazul sa o las mai ușor si sa nu mă mai gândesc la băieți si să fac ceva cu viata mea,asa ca dupa această discuție am zis ca nu-i rău si sa nu mai fiu așa de disperată.
Dumnezeu nu prea ținea cu gândul prietenului meu așa ca a apărut el...și mi-a atras atenția puțin deoarece stăteam cu el la calculator, a început sa se bage cu mine inseama eu fiind o persoana sociala si deschisă nu prea mi-am dat seama că el ma plăcea doar până in ziua cand mi-a cerut mână ca să își trimită focurile și i-am zis prietenului meu că imi place de el, dar mi-a dat cel mai bun sfat din viața lui "Mai așteaptă puțin sa îl cunoști" bineînțeles ca el a vrut sa mă testeze așa ca după școală ne-a întrebat pe amândoi daca vrem sa fim împreună eu am zis ca mai aștept dar el a zis ca vrea.
Ne comportam ca într-o relație mă ținea de mână,mergeam împreună peste tot, vorbeam non-stop...
După 3 săptămâni eram în parc cu el mă ducea acasă, când el mi-a luat bricheta din mână si nu a vrut să mi-o dea, așa ca am sărit pe acolo ca un titirez dar nimic, la un moment dat m-am apropiat de el ușor și am văzut ca lasa mâna moale si puteam sa i-au bricheta, însă el și-a dat seama ce vreau sa fac si m-am gândit eu vrea un săru.
Mă apropiam ușor de el deoarece eram nesigură pe mine, aveam o explozie in mine, erau atâtea sentimente,fericire,frică, excitare...când i-am simțit buzele m-am topit instant nu voiam să se termine niciodată acel moment dar l-am întrerupt deoarece sentimentele erau prea intense si nu mai suportam sa stau asa.
Venea ziua lui,m-a chemat la el de ziua lui doar ca eu trebuia sa plec din oraș așa ca fiind eu o fată drăguță am zis ca-i dau cadoul mai repede nu a fost ceva wow, o rama cu o poză cu noi...atunci am stat împreună toată ziua și ajung acasă supărata ma pun sa mi fac bagajele, nu am stat mult in București doar ca,gandul meu era doar la el si ca poate o sa ma uite cat timp o sa fiu plecata si nu o sa uite de noi.
După 3 zile ma întorc înapoi la școală,clasa era schimbata deoarece se renova scoala.
Când ajung in clasa el era lângă cea mai bună colegă asa ca nervoasă nici nu l-am putut privii in ochii si m-am așezat lângă cel mai bun prieten.
În pauza mare am hotărât sa ieșim afară din școală și acolo nervoasă de față cu mai mulți i-am zis ce ma supara si m-a luat in brate si mi-a explicat cum stăteau lucrurile.
Tot in ziua aia 30.10.2019 când trebuia sa mergem acasă de la liceu cel mai bun prieten mi-a spus dacă mai am de gând sa fiu împreună cu el, eu i-am răspuns ca da si am facut un pariu ca merg la el si il intreb ca niște copii mici...
Mă așez in bratele lui si il intreb, îmi răspunde cu da, doar ca era puțin debusolat ca in momentul ăla nu s-a așteptat.
Ajung acasă și primesc mesaje de el cu dacă este pe bune și din acel moment am devenit cel mai frumos cuplu.
Bineînțeles ca eu fost un infinit de certuri.
Prima și cea mai drăguță o consider eu, era înainte de balul bobocilor, eu participam el nu,era foarte rușinos in clasă si am decis sa o încheiem...venise balul dar...el nu apăruse, doar la ultimul dans l-am observat in sală, atunci am dansat doar pentru el.
După ce balul s-a terminat am mers in After așa că la cat de supărată eram ca nu il m-ai am pe el alături de mine, am decis sa beau foar ca dupa câteva cand deja eram beată am mers la el si m-am pus la el in brate nu mi-a zis nimic rău doar ca am văzut ca vorbea cu mama lui si a zis să aibă grijă de mine, în momentul ăla m-am ridicat si am mers să m-ai beau deoarece eram atât de debusolată, după 10 minute m-am întors la el si l-am sărutat el a apucat sa zica doar "parcă ne-am despărțit" in momentul ăla i-am zis taci și ne-am văzut de treaba noastră incontinoare.
Încă o ceartă care m-a făcut să-mi dau seama ca nu mereu trebuie sa te comporți ca un copil și să înțelegi când un om face o glumă.
Eram într-o stație de autobuz si el era tăiat la mana asa ca m-am dus să cumpăr niște șervețele, el era putin supărat pe mine dar nici până in ziua de azi nu am aflat de ce, in fine, când să-l șterg de sânge vine o fată si îl întreabă daca eu sunt iubita lui, el zice sarcastica ca "nuu" eu in momentul ăla m am enervat si l-am lovit cu șervețele apoi m-am fus cam la un metru de el sa ma calmez când m-am întors sa-l iau in brate el m-a evitat asa caam plecat acasă plangand si mă despărțisem si de el,când mama m-a vazut ca eram asa de supărată mi-a zis sa mi rezolv problemele așa ca i-am scris "te iubesc" in maxim 20 de secunde îmi răspunde "si eu te iubesc".
În concluzie oricât de mult v-ați certa daca există iubire, mereu o sa existați si voi doi împreună.
Au fost mai multe certuri și mai urate, dar cu calm le-am rezolvat si mereu o sa facem lucrurile astea.
După revelion am mers la ceva prieten de-al lui acasă,el îmi tot spunea ca o s ama ceara in căsătorie vă dați seama ca nu l-am crezut pentru ca pana la urmă aveam doar 15 ani. Așa ca dupa câteva ore a venit și s-a pus in genunchi, normal ca răspunsul a fost DA, din ziua aia am zis ca nimeni si nimic nu ne va despărții. Niciodată sa nu ai încredere in alți oameni deoarece mereu vor interveni in relația ta și v-a încerca sa faca doar rau.

                                         SEMNAT PITICOT!

publicata in 2020-05-20


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'I'm in the mood for love
    Simply because you're near me.
    Funny, but when you're near me
    I'm in the mood for love.'
    ~ Dorothy Fields
  • 'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit.'
    ~ Peter Ustinov
  • 'A successful marriage requires falling in love many times, always with the same person.'
    ~ Mignon McLaughlin

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relații nu e niciodată o linie continuă. Dacă ĂŽnceputul este marcat de sentimente și pasiuni puternice, odată ce acestea se așază și cei doi parteneri ĂŽncep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

Puține sunt relațiile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeași lungime de undă ĂŽn fiecare zi, o viață ĂŽntreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă ĂŽntr-o relație dar tot efortul este pe deplin meritat, ĂŽn cazul ĂŽn care ai un partener alături de care să poți construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri