Vibrez

poveste de dragoste scrisa de Lore

S-a ntmplat s l primesc din nou n viața mea ntr-un fel foarte ciudat,dup ce l-am șters de pe toate rețelele de socializare am crezut c l-am șters și din suflet...ns... involuntar l-am visat dup mult timp și am simțit c trebuie s mi cer scuze.
Zis și fcut. I-am trimis cerere din nou... i-am scris cum c mi pare rau și c vreau s m ierte mi-a rspuns și și-a cerut și el iertare.
La scurt timp am inceput sa vorbim, ne-am ntrebat cum suntem ,ce ni s-a ntmplat n timpul n care nu am vorbit.
Eu i-am zis c am rmas singur... mi-a și dat ntlnire ,am acceptat.
Am ieșit n mall ,eu venisem de la munca ,el a binevoit s m ia ,am artat groaznic sincer ,eram și obosita ,rcit nu eram nici mbrcat frumos dar am vrut sa m vad exact așa .
A fost ntlnirea perfecta din punctul meu de vedere, mi-a adus ciocolata și dup s-a comportat foarte drguț cu mine ,ca un cavaler .
La finalul ntlnirii m-a dus acas și m-a mbrțișat ,mi pusesem sperante cum c va fi ceva mai mult acum ntre noi și din pcate mi-am pus degeaba.
M-a cautat imediat ce a ajuns acas și dup nimic,deloc .
Mi-am dat seama c nu i-am plcut... m-am simțit prost și nu l-am nțeles de ce a fost att de drguț la ntlnirea noastr dac dup nu m-a mai cutat.
A trecut ceva vreme și mi-a scris el ,m-a mirat ,dup , seara i-am scris eu deoarece m simțeam singura și a stat și a vorbit cu mine ,ii spusesem c m-aș duce la cinema iar el a refuzat n prima faza ,ns,dup a devenit foarte spontan fix nainte cu vreo 20 de minute de film m-a invitat...a venit,m-a luat...m-a dus la film...nu m-a lasat s pltesc...m-a mbrțișat...la film am fost doar noi doi n toat sala...a fost incredibil.
Nu filmul a fost incredibil ci el...
M-a tot luat n brațe...m-a pupat pe fata...mi-a dat sa mnnc ,m-a mngiat... demult nu m-am simțit așa bine ....voiam s nu se mai termine filmul...
S-a terminat,m-a dus acas dup s-a dat jos din mașin și m-a mbrțișat foarte tare.
Ziua urmtoare am vorbit putin....ii spusesem c a rmas parfumul lui pe mine și mi-a rspuns cum c nu este din cauza lui și cam att.
Nu am mai vorbit.
Sincer nu nțeleg ce se ntmpl.
Nu știu ce vrea de la mine,nu știu dac m place ,cnd eram mpreun simțeam c da ...era tare afectuos,ns , dup ce a plecat am simțit c nu mai existam un noi deloc.
Cred c nu m place deloc,cred c nu ii par frumoasa,cred c i place de altcineva.
Eu nu știu ce s fac sau ce s zic ,incerc sa nu l caut ,el oricum nu m caut dect foarte rar.
Nu știu cum am ajuns iar sa l plac,sper totuși c de data asta voi reuși s mi-l scot de la inima.

publicata in 2020-02-19


Love, romance and relationship quotes for your soul

 • 'Bitterness imprisons life; love releases it. Bitterness paralyzes life; love empowers it. Bitterness sours life; love sweetens it. Bitterness sickens life; love heals it. Bitterness blinds life; love anoints its eyes.'
  ~ Harry Emerson Fosdick
 • 'When you love someone, all your saved-up wishes start coming out.'
  ~ Elizabeth Bowen
 • 'Soul meets soul on lover's lips.'
  ~ Percy Bysshe Shelly

Cautare in articole

Cele mai recente articole

compatibilitate intelectuala

Semne că sunteți compatibili din punct de vedere intelectual

Iubirea este esențială într-o relație dar nu e singurul lucru care contează pe termen lung. Pentru a putea supraviețui împreună într-o stare de echilibru e nevoie de multe alte lucruri, …

Citeste mai departe ›
relatii fericite

Cuplurile de succes împărtășesc câteva valori esențiale

Cuplurile de succes reușesc să rămână împreună pe termen lung și foarte lung nu doar pentru că se iubesc. Iubirea este importantă însă nu este nicidecum singurul factor care poate …

Citeste mai departe ›
suflete pereche

Tot ce trebuie să știi despre sufletele pereche

Conceptul de suflete pereche este unul cât se poate de controversat și de complex în același timp. Mulți cred în această idee, poate și mai mulți o consideră un mit …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

 • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
 • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri