Vibrez

poveste de dragoste scrisa de Lore

S-a întâmplat sã îl primesc din nou în viața mea într-un fel foarte ciudat,dupã ce l-am șters de pe toate rețelele de socializare am crezut cã l-am șters și din suflet...însã... involuntar l-am visat dupã mult timp și am simțit cã trebuie sã îmi cer scuze.
Zis și fãcut. I-am trimis cerere din nou... i-am scris cum cã îmi pare rau și cã vreau sã mã ierte mi-a rãspuns și și-a cerut și el iertare.
La scurt timp am inceput sa vorbim, ne-am întrebat cum suntem ,ce ni s-a întâmplat în timpul în care nu am vorbit.
Eu i-am zis cã am rãmas singurã... mi-a și dat întâlnire ,am acceptat.
Am ieșit în mall ,eu venisem de la munca ,el a binevoit sã mã ia ,am arãtat groaznic sincer ,eram și obosita ,rãcitã nu eram nici îmbrãcatã frumos dar am vrut sa mã vadã exact așa .
A fost întâlnirea perfecta din punctul meu de vedere, mi-a adus ciocolata și dupã s-a comportat foarte drãguț cu mine ,ca un cavaler .
La finalul întâlnirii m-a dus acasã și m-a îmbrãțișat ,îmi pusesem sperante cum cã va fi ceva mai mult acum între noi și din pãcate mi-am pus degeaba.
M-a cautat imediat ce a ajuns acasã și dupã nimic,deloc .
Mi-am dat seama cã nu i-am plãcut... m-am simțit prost și nu l-am înțeles de ce a fost atât de drãguț la întâlnirea noastrã dacã dupã nu m-a mai cãutat.
A trecut ceva vreme și mi-a scris el ,m-a mirat ,dupã , seara i-am scris eu deoarece mã simțeam singura și a stat și a vorbit cu mine ,ii spusesem cã m-aș duce la cinema iar el a refuzat în prima faza ,însã,dupã a devenit foarte spontan fix înainte cu vreo 20 de minute de film m-a invitat...a venit,m-a luat...m-a dus la film...nu m-a lasat sã plãtesc...m-a îmbrãțișat...la film am fost doar noi doi în toatã sala...a fost incredibil.
Nu filmul a fost incredibil ci el...
M-a tot luat în brațe...m-a pupat pe fata...mi-a dat sa mãnânc ,m-a mângâiat... demult nu m-am simțit așa bine ....voiam sã nu se mai termine filmul...
S-a terminat,m-a dus acasã dupã s-a dat jos din mașinã și m-a îmbrãțișat foarte tare.
Ziua urmãtoare am vorbit putin....ii spusesem cã a rãmas parfumul lui pe mine și mi-a rãspuns cum cã nu este din cauza lui și cam atât.
Nu am mai vorbit.
Sincer nu înțeleg ce se întâmplã.
Nu știu ce vrea de la mine,nu știu dacã mã place ,când eram împreunã simțeam cã da ...era tare afectuos,însã , dupã ce a plecat am simțit cã nu mai existam un noi deloc.
Cred cã nu mã place deloc,cred cã nu ii par frumoasa,cred cã îi place de altcineva.
Eu nu știu ce sã fac sau ce sã zic ,incerc sa nu îl caut ,el oricum nu mã cautã decât foarte rar.
Nu știu cum am ajuns iar sa îl plac,sper totuși cã de data asta voi reuși sã mi-l scot de la inima.

publicata in 2020-02-19


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'When you love someone, all your saved-up wishes start coming out.'
    ~ Elizabeth Bowen
  • 'Soul meets soul on lover's lips.'
    ~ Percy Bysshe Shelly
  • 'Love is an attempt to change a piece of a dream world into reality.'
    ~ Theodor Reik

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relaÈ›ii nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente È™i pasiuni puternice, odată ce acestea se aÈ™ază È™i cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

PuÈ›ine sunt relaÈ›iile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeaÈ™i lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relaÈ›ie dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poÈ›i construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri