Momentul nepotrivit

poveste de dragoste scrisa de Andy

Nu doresc sa dezamagesc pe nimeni cu povestea mea trista, si nici nu scriu,ca sa va fie mila de nimeni din aceasta poveste, ci doar am vazut o gramada de intamplari care m-au inspirat sa scriu si eu o amintire.
Deci,sa incep cu inceputul.
Ma numesc Andy,am 32 de ani.
Provin dintr-o familie unde parintii lucrau mult,asa ca nu aveau timp sa vada ce facea baietelul lor.
Aveam in jur de 18 ani cand am plecat la un club cu niste prieteni. Eu fiind proaspat sofer,m-au lasat sa conduc masina,era o senzatie,pentru ca pe atunci, era lux,sa ai o dacie. Dar cum ai mei nu voiau sa imi dea bani de masina,am ajuns sa lucrez din greu ca sa pot face ceva in viata.
In acea noapte,am baut in club,era iarna..frig..amicul meu care avea masina ,era mort de beat,dar a vrut sa conduca..asa ca,niciunul nu am indraznit sa comentam..e masina lui,si atat!
Din nefericire,fiind iarna,era zapada si gheata pe drum. Masina a alunecat,iar noi ne aflam cu capul in jos..la ce soc am primit,nu mai stiam ca sunt fata sau baiat. Atunci mi-am dat seama,ca eu nu am ce cauta intre acesti oameni. Am decis sa ma mut la oras, ai mei nu erau tocmai fericiti,dar nu am ascultat de ei.
Am plecat,si incet incet iar am dat peste oameni pe care am incercat sa ii evit.
Stateam in chirie cu cativa colegi de lucru. Care mai de care,erau dezordonati,erau hoti,si alcoolici. Asa ca,nu a tinut mult nici viata la oras.
Am revenit acasa,si mi-am gasit un job ..intretimp ma indragostisem de o fosta colega de liceu.. era foarte frumoasa, multi baieti o abordau. O chema Talia.. o papusa cum nu mai vazusem niciodata. Nu imi puteam lua ochii de pe ea.. statea cam la 15 km de mine.
Ea fata cuminte,iar eu pe jumatate cuminte,sa zic asa, am incercat prin multe metode sa dau de ea.
Am inceput sa vorbim la telefon. S-a apropiat ziua de 8 martie, am plecat la oras,sa ii cumpar cele mai frumoase flori. Abia am asteptat sa i le duc. In seara aia,am sarutat-o. Cam 8 luni a durat relatia..parintii ei au aflat ca suntem impreuna,si cum anturajul rau,te ajuta sa aiba parere negativa despre tine..asa au fost si parintii ei..doar lucruri rele ziceau despre mine. Pana la urma,am trecut si peste asta! Au inceput sa se obisnuiasca cu ideea,ca sunt insistent cand vreau ceva..acum am vrut dragostea,care o simteam in inima..si in tot sufletul meu.
A venit momentul cand m-a invitat la ea acasa,pentru ca parintii erau dusi in excursie,iar ea era singura.
Am crezut ca va fi momentul de a face dragoste pt prima data. Ea era neprihanita :) si asta mi-a zis de la inceput,asa ca trebuia sa am rabdare. Da! 8 luni,am avut.. ne sarutam,ne mangaiam..si cand am ajuns sa facem ceva ,m-a respins.! M-a dezamagit un pic. Peste cateva zile m-a sunat plangand,sa ma duc la ea,sa facem dragoste, ca ea vrea copil de la mine,si ca isi pune capat zilelor daca nu facem dragoste.
Atunci am simtit ca ceva nu e in regula,ea vrea sa insiste sa o iau de nevasta?? Da..asta incerca,pt ca parintii ei voiau sa se casatoreasca repede,fara relatii de 2-3 ani..
Nu am mers..parca ceva nu ma lasa,stiam ca nu sunt pregatit de casatorie si de copii la 19-20 de ani, am decis sa luam o pauza..dar pauza a devenit despartire,iar ea,ca sa ma faca gelos, s-a culcat cu oricine ,cine ii venea in cale..zicand ca eu nu am fost in stare sa o satisfac,de aia am respins-o..intr-un final,am reusit sa scap de ea..ma suna si dupa 4-5 ani,sa imi reproseze ca am lasat-o. In prezent,e foarte schimbata,din fata cuminte ,a devenit o... :( iar eu m-am cumintit.. si cred ca nu am procedat gresit ca nu m-am folosit de ea! Puteam sa ma culc cu ea de 2-3 ori..sau de mai multe ori,apoi sa ii dau papucii,spunand motive slabe..sper din inima sa isi gaseasca o cale,sa isi revina,si sa fie fericita! Eu caut iubirea in persoana cu care stau,zilnic cautam cum sa ne iubim mai mult. Eu stiu ce trecut a avut,ea stie cine am fost,dar impreuna cautam ziua de maine!

publicata in 2018-11-11


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'The opposite of love is not hate, it's indifference.'
    ~ Elie Wiesel
  • 'I have been astonished that men could die martyrs for their religion - I have shudder'd at it. I shudder no more.
    I could be martyr'd for my religion. Love is my religion.
    And I could die for that. I could die for you.'
    ~ John Keats
  • 'Soul meets soul on lover's lips.'
    ~ Percy Bysshe Shelly

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relații nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente și pasiuni puternice, odată ce acestea se așază și cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

Puține sunt relațiile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeași lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relație dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poți construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri