Trecutul unei relatii ciudate

poveste de dragoste scrisa de Miss

Nu stiu cati dintre voi ati experimentat relatii ciudate, eu am avut parte de una foarte interesanta,ce n-o pot uita nici in ziua de azi.
La varsta de 15 ani,am cunoscut un baiat pe nume Laur, era noaptea de revelion. Am fost la o petrecere,unde la ora 00:00 trebuia sa facem cunostinta cu toata lumea..desi nu mi-au placut baietii cu freza "carare la mijloc" el era ca un inger.
Blond cu ochi albastri, avea o infatisare pe care nu o puteai uita. Pana dimineata ce am plecat acasa,mi-a cerut nr de tel..
Am vorbit cat am vorbit,apoi am renuntat.
Dupa cam un an jumate sau doi,nu mai stiu exact,iar inceput sa vorbim. El lucra,eu eram la scoala, cand avea putin timp liber,ma vizita la liceu.
Intr-o duminica a venit sa ne intalnim, asa ca atunci seara am hotarat sa fim impreuna,dar cu primul sarut mai asteptam.Si pare ciudat,dar inafara de pupici pe obraz, si imbratisari,niciodata nu ne-am sarutat.
Vorbeam la telefon ore intregi,el era mai tacut,dar un baiat extraordinar de simtit, nu ma supara cu nimic . A venit vacanta de vara dupa vreo 2 luni ce eram impreuna..a venit o vara de a mea din Italia la noi, si i-am povestit despre Laur :)
Ea avea o matusa in orasul unde lucra Laur,era la 40 de km de noi, iar vara-mea s-a oferit sa ii duca ceva ce ii trimit..
Pe o hartie glasata,parfumata,am scris o poezie de dragoste..pe vremea aceea,scrisorile inca valorau mult! El a fost extrem de fericit, cand Anamaria i-a dat scrisoarea, el mi-a trimis o cutie de ciocolata! Totul a mers bine,el zilnic imi spunea ca reciteste poezia,si nu se satura.. pana in ziua cand Anamaria si-a dat seama ca ea o sa se mai intalneasca cu Laur,sa vada ce are de gand sa faca cu mine.
Am stiut ca asta va aduce sfarsitul relatiei..si cum de obicei daca presimt ceva ,se intampla ..asa am patit ca el, uita sa ma mai sune asa des..seara la fel..
Anamaria venea fericita de la "matusa ei" spunandu-mi, ca i-a zis lui Laur sa ma lase in pace,si ca ma deranjeaza , il consider un sobolan,de care nu am nevoie in veci..
Deci draga mea verisoara,l-a mintit, asa ca Laur nu mai dorea sa auda de mine.
Nu am plans ,dar m-a durut..era ceva de viitor, dar ea nu ne-a lasat in pace..
Pana la urma,a venit iar la noi dupa cateva zile plangand,ca ea i s-a deschis lui Laur,i-a spus ca il iubeste,dar el a refuzat-o.. ce fel de fata e,dak intr-o luna cat a fost in vacanta ,a reusit sa strice si relatia mea,si pe Laur l-a abordat??
In fine..au trecut 12 ani,dar nici acum nu pot sa zic nimic rau despre Laur,el tot el a ramas ,cred..acuma are familie,si eu la fel,dar el a fost singurul iubit,despre care nu as putea sa zic nimic rau. Sper din inima sa nu pateasca nimeni asa.. stiu ca nimic nu e intamplator, si Dumnezeu ne-a randuit cate un partener, si cred ca la orice varsta am fi,nu trebuie sa lasam ca cineva sa ne distruga fericirea..mai bine sa ne desprtim din prostia noastra,decat din nesimtirea altora!

publicata in 2018-11-08


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'What lies behind us, and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us.'
    ~ Ralph Waldo Emerson
  • 'Bitterness imprisons life; love releases it. Bitterness paralyzes life; love empowers it. Bitterness sours life; love sweetens it. Bitterness sickens life; love heals it. Bitterness blinds life; love anoints its eyes.'
    ~ Harry Emerson Fosdick
  • 'Life without love is like a tree
    Without blossom and fruit.'
    ~ Kahlil Gibran

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relații nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente și pasiuni puternice, odată ce acestea se așază și cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

Puține sunt relațiile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeași lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relație dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poți construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri