Doare foarte tare

poveste de dragoste scrisa de S.M.L

Poavestea mea a inceput in clasa a 9a. Cand l.am cunoscut pe el. La inceput nu il suportam pt ca fcea bz de mine, dar peste un timp am inceput sa il plac.
Am zis ca poate am o sansa cu el. Am inceput sa vorbim pe messenger, la liceu ne salutam si era totul bine. Apoi am aflat ca o place pe o prieten de a mea. Asa ca am ncercat sa le fac lipeala. Nu am reusit. Ea nu voia. Si pana la urma el a uitat-o. Dar eu pe el inca nu.
Mai tarziu a inceput sa ias cu o prieten buna de a mea si erau mpreun. M.am ntristat. Am plns si mereu ma pregteam ca nu e nimic si le ziceam ca le sta bine mpreun.
Mai tarziu mi.am dat seama ca am inceput sa il iubesc chiar daca nu am fost niciodata mpreun . Daca el era fericit eram si eu. Asa ca eram bine.
Il visam si mi prea rau ca nu ma vede cum il vad si eu. Dar am renuntat la a mai spera orice cu el. Am ncercat sa am relatii dar erau degeaba. Eu tot pe el il iubeam, defapt inca il iubesc.
Iar acum cnd nu mai vorbesc cu el aproape deloc si ne vedem doar la antrenamente(suntem amndoi la baschet in echipa scolii). Tot il iubesc nespus de mult. Prietena mea cea mai buna mi zice ca nu vreau sa il uit, dar defapt nu pot. Pt ca as vrea sa o fac...uneori cred ca o sa rmn singura pt totdeauna dar este doar un gand. Sper!

publicata in 2018-11-02


Love, romance and relationship quotes for your soul

 • 'The first duty of love is to listen.'
  ~ Paul Tillich
 • 'What lies behind us, and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us.'
  ~ Ralph Waldo Emerson
 • 'Love vanquishes time. To lovers, a moment can be eternity, eternity can be the tick of a clock.'
  ~ Mary Parrish

Cautare in articole

Cele mai recente articole

compatibilitate intelectuala

Semne că sunteți compatibili din punct de vedere intelectual

Iubirea este esențială într-o relație dar nu e singurul lucru care contează pe termen lung. Pentru a putea supraviețui împreună într-o stare de echilibru e nevoie de multe alte lucruri, …

Citeste mai departe ›
relatii fericite

Cuplurile de succes împărtășesc câteva valori esențiale

Cuplurile de succes reușesc să rămână împreună pe termen lung și foarte lung nu doar pentru că se iubesc. Iubirea este importantă însă nu este nicidecum singurul factor care poate …

Citeste mai departe ›
suflete pereche

Tot ce trebuie să știi despre sufletele pereche

Conceptul de suflete pereche este unul cât se poate de controversat și de complex în același timp. Mulți cred în această idee, poate și mai mulți o consideră un mit …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

 • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
 • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri