Un nou inceput

poveste de dragoste scrisa de Incredible

De catva timp,stau pe ganduri.. sunt intr-o situatie dificila..pe scurt va zic povestea mea
Ma numesc Johana, am 28 de ani..abia am terminat liceul,cand l-am cunoscut pe Vincent..
Parca vad si acuma prima clipa cand ne-am vazut.
Nu vorbisem deloc in acea seara.
Ba mai mult, nici nu imi doream sa il vad pentru ca era insistent,ceea ce nu suportam.. in fine,am acceptat o intalnire..undeva prin luna octombrie..
Era vreme placuta,am stat la o terasa putin timp,apoi el a plecat la serviciu..nu am crezut niciodata ca o sa ajung sa incerc sa ma sinucid din cauza lui..dar asta o sa explic mai incolo.
Vorbeam zilnic la telefon,ore in sir,de dimineata pana noaptea tarziu, eram ca doi obsedati,cum aveam 5 minute libere,ne cautam.
Eu m-am angajat in luna decembrie la firma unde lucra si el, asa ca ne vedeam mai des, si am devenit doi obsedati dupa dragoste! La inceput totul parea un vis..nopti intregi petreceam impreuna,ne savuram,abia puteam sa ma mai concentrez si la faculta si la serviciu..dupa scurt timp,m-am lasat de facultate,ca sa petrec mai mult timp cu el..totul a fost ok,pana in ziua in care ne mutasem impreuna,au inceput neplacerile.. parintii lui nu ne lasau nici sa respiram,in timpul nostru liber,erau mereu la noi, nimic nu puteam sa fac fara sa le dau raportul! Asa ca de aici au inceput cerurile, Vins nu s-a abtinut asa ca le lua apararea,iar eu eram mereu oaia neagra.. pana la urma dupa 1 an de chin, ne-au lasat in pace..insa in acel an,de 3x am incercat sa ma sinucid.. odata cu medicamente..si de 2x cu cutitul de bucatarie!
Pare o nebunie,stiu,dar il iubeam enorm,si chiar daca el incerca sa fie si de partea mea,si de partea lor, am simtit mereu, ca ei nu ma suporta.
Asa ca intr-o seara cand ne-am certat,am luat cutitul,si direct spre stomac am dat,dar Vins a reusit sa scoata cutitul din mainile mele,iar eu plangand am cazut jos.
Zile intregi mi-au fost impachetate hainele,el rugandu-ma sa nu il las..iar parintii lui incercau sa ma convinga sa raman, ai mei nu au stiut de cele intamplate,altfel nicio clipa nu ma lasau sa stau cu el..
Au trecut si astea, o perioada totul a fost bine,el si-a gasit alt loc de munca,iar eu lucram si in weekend, abia ne intalneam,si iar au inceput neplacerile..cum ca mama lui mereu il astepta cu mancarea calda ,si in tot ce faceam gasea ceva neplacut. Normal m-am suparat..adica mama lui nu a lucrat niciodata,logic avea timp sa il astepte cu mancarea calda..am tacut si am inghitit o perioada, si iar am ajuns la ceruri grave,pentru ca "mama natura" era bucatareasa perfecta,iar eu...eu nu stiu, roata de rezerva..
Asa ca m-am hotarat din nou sa il las,iarasi nu m-a lasat sa plec si recunosc,imi placea daca insista sa nu ma duc.
Dar nu a durat mult, eu il iubesc,insa nu pot fi batjocura nimanui..iarasi ne-am certat, el a inceput..si cum omul zice vrute si nevrute,i-am reprosat ca ai lui au fost alcoolisti! Am avut dreptate,dar cum adevarul doare,de data asta nu ma mai tine nimeni sa plec..nici nu vrea sa mai auda sa fim impreuna..si de ce?? Pentru ca "mama" este sfanta,chiar daca numa iti impiedica viata,iar iubita ..ea se poate inlocui! Dragi baieti/barbati..pana nu va lasati mamicile pentru femeia iubita,pana atunci sa stati la sanul mamei!!
Ori mama ori familie :) relatia intre mama -fiu, nu e voie sa fie asa de apropiata,parca e o boala incurabila! Si eu imi iubesc parintii,dar am ales sa imi intemeiez o familie,nu sa stau la san...
Multumesc pentru ocazia asta,ca am putut sa ma deschid,mai bine invatati din greselile altora,decat din propria experienta!!!

publicata in 2018-10-30


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'I love you - those three words have my life in them.'
    ~ Alexandrea to Nicholas III
  • 'True love cannot be found where it truly does not exist,
    Nor can it be hidden where it truly does.'
    ~ Anonymous
  • 'To live is like to love -
    all reason is against it,
    and all healthy instinct for it.'
    ~ Samuel Butler, Life and love

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relații nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente și pasiuni puternice, odată ce acestea se așază și cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

Puține sunt relațiile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeași lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relație dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poți construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri