Eroul meu❤

poveste de dragoste scrisa de Andreea

“Eroul meu

Nu e nevoie sa te am langa mine ca sa te am in fata ochilor ,esti prezent in mintea mea mereu,te pot vedea oricand,oriunde. Te pot vedea in cerul instelat,in culorile cele mai calde,in norii care prind forme vii,in visele ce ma acompaniaza intreaga noapte. Te pot simti cum te scurgi ca un fior pe spatele meu gol,cum bati ca un tobosar in pieptul meu,cum alergi si te strecori in parul meu. Te pot vedea in mintea mea, inchid pleoapele si te vad, apare chipul tau si odata cu el,si zambetul meu. Apari tu,cu ochii tai iubitori,cu parul tau ciufulit de noaptea trecuta mult prea repede,cu buzele tale al caror mangaieri le doresc neincetat,cu barba ta care ma face sa uit ca esti un copil,cu pielea ta care se aduna la margina ochiilor atunci cand imi zambesti,cu dintii tai perfecti; imi apar trasaturile de care m-am indragostit .

Am reusit sa vad dincolo de coperta care iti inveleste sufletul,am reusit sa vad gesturile tale si gandurile tale.

Te privesc si vad mai mult decat un chip frumos,vad iubirea pe care mi-o porti,vad dorinta de a ma atinge,vad tristetea uneori,vad supararea,vad fericirea ,vad tot ceea ce simti .

Ingerasul meu,eu nu te pot descrie,nu pot vorbi despre tine deoarece cand te privesc,eu nu te vad doar pe tine,ne vad pe noi. Vad cum mana mea te mangaie pe fata si pe urechi,vad cum corpul meu te inveleste noaptea,vad cum inima mea bate langa a ta,vad cum degetele mele se impreuneaza cu ale tale,vad nasul tau cum se atinge cu al meu,vad cum ma ti in bratele tale,vad doua trupuri care s-au unit intr-un singur suflet.

Cert este ca te pot privi zile intregi si in fiecare minut as putea vedea altceva in tine,pot vedea iubitul perfect care ma iubeste,ma alinta si ma rasfata cat se poate; pot vedea un prieten care ma asculta,ma intelege si ma ridica mereu atunci cand cad; pot vedea un tata care ma protejeaza,ma tine sub aripa lui si ma trateaza ca pe o printesa; pot vedea un erou deoarece m-ai ales,m-ai sarutat si m-ai salvat din ceea ce a fost si eram. Esti eroul meu,sa nu uiti asta niciodata.

Tu esti fiinta care mi-a daruit din nou aripi,care m-a facut sa zbor ,dar care mi-a explicat ca nu trebuie sa ma inalt prea mult,care m-a invatat care sunt limitele cerului meu.

Tot ceea ce imi doresc acum este sa imi demonstrezi ca nu sunt orbita complet de ceea ce vad ca esti si de ceea ce iti apartine,arata-mi ca gandurile tale sunt compatibile cu gandurile mele asupra persoanei tale.

Vreau sa vad ca fericirea exprimata de chipul tau imi apartine,sa te pot privi si sa vad ca te iubesc,ca sunt ceea ce iti doresti cu adevarat.

Daca simti ca te iubesc,zambeste-mi acum,caci acum sunt langa tine si pot vedea ceea ce esti fara sa fiu nevoita sa inchid ochii.

Te iubesc,eroul meu !”

publicata in 2018-02-17


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'It is impossible to repent of love. The sin of love does not exist.'
    ~ Muriel Spark
  • 'To keep your marriage brimming,
    With love in the loving cup,
    Whenever you're wrong, admit it;
    Whenever you're right, shut up.'
    ~ Ogden Nash
  • 'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit.'
    ~ Peter Ustinov

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relaÈ›ii nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente È™i pasiuni puternice, odată ce acestea se aÈ™ază È™i cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

PuÈ›ine sunt relaÈ›iile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeaÈ™i lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relaÈ›ie dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poÈ›i construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri