Cei pe care nu i-am iubit, să mă ierte!

poveste de dragoste scrisa de Ramona😜

Să mă ierte, căci n-am avut o clipă intenția de a-mi bate joc. Pur și simplu, nu au fost oamenii potriviți pentru mine la acel moment. Când am realizat că lucrurile nu merg în direcția firească, am pus punct.
Am încercat s-o fac într-un mod cât mai diplomat cu putință, să las loc de bună ziua sau de va urma cândva, căci nu se știe niciodată ce planuri mai are destinul și ne aduce față în față.
În general, am ales bărbatul potrivit. Nu am dat greș niciodata –  nu cu cei pe care i-am iubit. Chiar daca povestea nu s-a sfârșit cu happy end, au fost cei potriviți sufletului meu la acea vreme. Acestora, le mulțumesc!
Cu toate că n-am ales mereu corect, am avut de învățat de la fiecare – ce să nu mai fac, ce să fac, cum să mă schimb și ce să păstrez din mine.
Mulți m-au blamat, căci își făcuseră speranțe. Alții m-au înțeles și mi-au urat o viață frumoasă. Iar alții mi-au dat dreptate, căci simțeau și ei că n-are sens să ne pierdem timpul și-am rămas prieteni.
Cei pe care i-am iubit și m-au iubit înapoi sunt niște oameni frumoși. N-am să le pun la îndoială calitățile doar pentru că drumurile noastre, la un moment dat, au trebuit să se despartă. Indiferent de modul elegant ori mai puțin în care s-a întâmplat. Și acum nu încerc să mă sustrag. Și eu am ales greșit de multe ori și am lăsat un gust amar celor care nu meritau. Cred că fiecare om are un rol bine stabilit în viața ta și stă atât cât este cazul.
De la fiecare bărbat am avut de învățat o lecție, iar marea majoritate dintre ele m-au maturizat. Fie că au fost greșeli venite din partea mea sau a lor, am încercat pe cât de mult m-a ajutat rațiunea să nu le repet sau să recurg la răzbunări – nu aduc nimic bun, credeți-mă! Ba chiar te fac inferior.
Oamenii vin și pleacă, iar locul celor care au plecat este ocupat de alți oameni noi. Așa e viața. Nu te lasă singur niciodată, oricât de înverșunat ai fi să crezi acest lucru. Și cel mai important este că aproape nimeni nu este de neînlocuit.
Important este să ierți și să privești partea plină a paharului. Cât o fi să fie viața asta, mereu vei mai avea  de băut.
Deci voi, cei pe care nu v-am iubit, să mă iertați!

publicata in 2017-08-08


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'Life without love is like a tree
    Without blossom and fruit.'
    ~ Kahlil Gibran
  • 'The first duty of love is to listen.'
    ~ Paul Tillich
  • 'Soul meets soul on lover's lips.'
    ~ Percy Bysshe Shelly

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relații nu e niciodată o linie continuă. Dacă ĂŽnceputul este marcat de sentimente și pasiuni puternice, odată ce acestea se așază și cei doi parteneri ĂŽncep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

Puține sunt relațiile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeași lungime de undă ĂŽn fiecare zi, o viață ĂŽntreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă ĂŽntr-o relație dar tot efortul este pe deplin meritat, ĂŽn cazul ĂŽn care ai un partener alături de care să poți construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri