Iubirea adevarata

poveste de dragoste scrisa de Oana

Numele meu este Alice sunt o pustoaica de 19 ani ce a suferit mult.mama mi-a murit cand aveam 15 ani iar tatal meu era un alcoolic.
Povestea mea incepe in primavara anului 2016,mai exact pe 30 martie .Atunci s-a incheiat relatia mea de 3 ani cu David.David era un biatat frumos cu parul blond,ochii albastri,slab,era baiatl pe care l-am iubit enorm in adolesceta mea dar daca ma dezamagit nespus.
De cand s-a termat relatia mea cu David nu am mai zambit nu mi-am mai dorit nimic,uneori ma gandeam sa imi pun capat zilelor asa naiva si indragostita eram.David ma insela mai meeu,de cele mai multe ori puneam botul si ne impacam,dar nu si acum!
Undeva in sufletul meu speram sa ne impacam,dar nu vroiam sa ma las calcata in picioare de un ratat de 20 de ani.
Intr-o seara am iesit cu verisoara mea Ioana sa ne plimbam cu bicicletle prin satul nostru,tin sa mentionez ca stateam intr-un sat in aproprierea bucurestiului.Cand am trecut prin sat la o poarta statea el,era Bogdan,un bun prieten de al lui David ,dar in acelas timp o persoana foarta draga mie.Am fost foarte incantata ca l-am revazut,avand in vedere ca nu l-am mai vazut pe Bogdan de la majoratul meu.
Era la poarta cu cel mai bun preieten al lui Mihai.Avenit la mine foarte incantat ma luat in brate si mi-a zis ca si-a luat o pereche de role.Am fost foarte incantata la auzul aceste vesi spuneadu-i ca si mie imi place sa ma plimb cu rolele foarte mult.Nu am rezistat si am luat rolele lui in picioara dar nu mi-am imaginat ca are piciorul asa mare si anume 42,iar eu purtam 38,Nu am putut sa ma tin pe picioare dar el a fost acolo si ma prins.
In acea seara i-am promis ca voi merge in oras sa imi iau rolele si ne vom plimba in seara ce va urma.
A doua zi m-am dus hotarata acasa sa imi iau rolele,deja uitasem de cerata cu David si usor usor reveneam la viata ,aveam sa ies cu Bogdan in seara asta si nimic nu ma va mai oprii.
Multe seri la rand am iesit cu Bogdan si rietenii lui,familia mea deja credea ca intre mine si Bogdan se infiripa ceva,dar nu era asa,eu nu puteam sa il vad pe Bogdan ca pe un potential iubit,doar el era prietenul lui David!
Andreea iubita lu fratimiu de atunci tot facea ce facea sa imi dau seama ca il plac pe Bogdan,da il placeam era baiatul ideal ma facea fericita si sa ma simt in lagrgul meu langa el,dar tot el era prietenul lui David ,ce as putea sa fac?
Saptamanile au trecut, ma vedeam cu Bogdan in continuare ma lua peste tot cu el,Asa a venit si pastele eram deja undeva la sfarsitul lui aprilie ,pastele l-am petrecut cu familia,cu Bogdan m-am intalnit la biserica,era pe role exact cum glumeam noi cu cateva seri inainte,ma amuzat cand l-am vazut si in acelas timp m-am bcuarat ,dar nu mia dat atentie era cu grupul lui,iar eu cu ai mei.
In sera aia am dormit la Andreea totul a mers bine am vorbit mult am ras si apoi ne-am bagat la somn,dar cine stia ca starea mea de bine dimineata se va schimba cu doar un mesaj.Era Ioana care venea cu vesti despre David,se pare ca avea o relatie de foarte mult timp cu o fata,eu avusesem dreptate ,el ma insela de mult,dar eu ca o fraiera am pus otul la vrajala lui,am plans an reactionat ca nicioadata,fratimiu a turbat.Ziua aia a fost cea mai dura pt mine dar Adi un prieten bun care a venit sa aibe grija de mine a avut o idee geniala ma luat in oras sa ma destind si sa uit.Prima opreire am facuta in Plaza,mai exact la Mc unde lucra Bogdan,stiau ca daca il vad pe Bogdan imi voi reveni,si exact asa a fost........(va urma)

publicata in 2017-01-25


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'Bitterness imprisons life; love releases it. Bitterness paralyzes life; love empowers it. Bitterness sours life; love sweetens it. Bitterness sickens life; love heals it. Bitterness blinds life; love anoints its eyes.'
    ~ Harry Emerson Fosdick
  • 'Love is not weakness. It is strong. Only the sacrament of marriage can contain it.'
    ~ Boris Pasternak
  • 'Love is an energy which exists of itself. It is its own value.'
    ~ Thornton Wilder

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relații nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente și pasiuni puternice, odată ce acestea se așază și cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

Puține sunt relațiile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeași lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relație dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poți construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri