prima iubire A.

poveste de dragoste scrisa de Mihaela

Am sa incep cu inceputul meu.
intr o zi de septembrie cand clasa a 9a incepea mi-am cunoscut colegii, printre care si prima dragoste.( care, da , mi-a fost coleg de clasa in liceu).
am devenit colegi, s-a mutat in spatele meu cu colegul si mai tarziu camaradul meu de drum spre casa cu E1, un lucru extraordinar, deoarece asa am avut eu de unde sa ma inspir cum s-ar zice la fiecare lucrare :)). Mda, m-ai trisam si eu. dupa ce am devenit colegi, am devenit si prieteni, evident dupa s-a vrut mai mult din partea lui, insa eu eram mai copila si fricoasa si naivã etc. ati prins idea ... urmeaza o perioada de tachinare,dar si protectie din partea lui, insa eu eram o inganfata careia ii placea atentia si il vedeam doar ca pe un pion( evident eu eram regina) :)) . asa au trecut 2 ani, vine clasa a 11-a, eu ca si el de altfel cochetam cu alti baieti, ieseam, nu-l vedeam ca pe un iubit, pana intr-o zi. Ziua cea mare iata ca a venit,dar evident a venit fortata de împrejurãri de ce spun asta, pt ca eu eram cu cineva, oarecum,iar cu el eram prietena foarte buna( prea buna) si nu doaream sa stric prietenia, desi stiam ca daca va afla nu va mai vrea sa auda nimic despre mine,cum tocmai era sa se intample in ziua cu pricina.
cu o seara inainte , colegul nostru de clasa si vecinul si prietenul meu din copilarie ia spus ca cineva a venit dupa mine acasa, ca sunt cu cineva, iar el este un prost ca nu vede si ca sta dupa mine...ironia face insa ca eu in seara aia ma despartisem oarecum de acel baiat.Cand a auzit A. a luat foc , mi a spus dupa ceva vreme ca el in ziua aia a vrut sa renunte definitiv la mine. Parca am simtit, jur. Am fost agitatã tare in ziua aceea, mi am dat seama cand l am vazut rece cu mine si atunci l-am inrebat daca vrea sa mearga cu mine la Mc. raspunsul a fost cu jumatate de gura "Da!".
Tot drumul m am framantat , dar la un moment dat m-a intrebat de ce sunt asa nelinistita, i-am spus sa luam loc. In momentul in care ne am asezat, i-am spus :"vrei sa fim impreuna"(evident cu juma de gura...numai facusem asta pana atunci aveam niste emotii) si el foarte surprins m-a intrebat "sigur asta vrei?" bineinteles o data ce am intrat in hora am si jucat:)). am ajuns la Mc. si a inceput sa ma ia de mana, sa ma tina in brate, ii eram asa draga, ca dupa ceva vreme a inceput sa ma sufoce. au trecut lunile, ne-am apropiat tare, nu puteam sa concep viitorul meu fara el si nici el fara mine.De ce sunt asa sigura? Pt. ca într-o dupãmasã mi-a spus ca el ma vede mama copiilor lui si nu stie ce se va intampla pe viitor,dar asta simte.La aceste cuvinte am inceput sa ma emotionez tare si mi-a umplut sufletul de bucurie, pt ca noi niciodata nu am aruncat cu cuvinte mari in ceea ce ne privea relatia noastra. Ne-am iubit panain ziua in care am renuntat unul la celalat. Eram copii,ne era frica si ii ascultam cu sfințenie pe ai nostrii,care n-au vazut in noi nimic, credeau ca noi unul pt altul suntem doar niste toane de adolescenti, insa eu si in ziua de azi m-ai am sentimente pt. omul care a avut mereu incredere in mine si care a avut curajul sa iubeasca o mica nebuna. Am tinut legatura dupa liceu, mereu cand trec pe langa liceu ma incearca emotii, însã in timp am observat ca sunt din ce in ce mai neînsemnate. Posibil peste ani sa ne mai inatalnim si sper sa fim la fel sau cel putin sufletele noastre sa fie la fel ca atunci cand ne-am iubit, curate!
Acum pe final imi dau lacrimile, realizez ca acum avem 20 de ani, avem responsabilitati si un viitor de creat, fiecare langa cineva care stie sa lupte si sa nu lase nimic si pe nimeni intre ei, nici timpul, nici banii , nici oamenii. Sper ca si la 30 de ani sa m-ai am aceeași parere:)) poate banii imi schimba si mie principiile, caci unora le a schimbat mai mult de atat( se vor simti decat cei care vor stii despre ce e vorba), eu insa imi voi pastra principiile si voi alege in viata doar ce ma face fericita, voi alege cu sufletul. the end!

publicata in 2016-11-28


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'Love doesn't just sit there, like a stone; it has to be made, like bread, remade all the time, made new.'
    ~ Ursula K Le Guin
  • 'Love is like war,
    Easy to begin but hard to end.'
    ~ Anonymous
  • 'It is impossible to repent of love. The sin of love does not exist.'
    ~ Muriel Spark

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relaÈ›ii nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente È™i pasiuni puternice, odată ce acestea se aÈ™ază È™i cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

PuÈ›ine sunt relaÈ›iile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeaÈ™i lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relaÈ›ie dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poÈ›i construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri