Povestea unei mari iubiri.

poveste de dragoste scrisa de Ana M. Maria

Mereu se spune ca in viata o fata va iubi un golan pentru care si-ar da viata. Asa a fost si in cazul meu, fiecare poveste de dragoste are un inceput si un sfarsit dar iata ca iubirea noastra nu are sfarsit.
Pe aceeasi strada cu mine era un baiat mai rebel caruia ii placea sa se dea in spectacol atunci cand ma vedea si mereu cand ma vedeam imi punea intrebari stupide.
Dar din prostie sa intamplat sa imi placa din el si nu stiam ce sa cred oare si el ma placea. Odata mi-am luat inima in dinti si am vrut sa ii spun ca il plac dar nu am putut deoarece acel baiat ere defapt iubitul surorii mele. Dupa ce am aflat eram foarte mahnita nu imi mai pasa de nimeni si de nimic. Din pacate pentru sora mea si din fericire pentru mine ei doi sau despartit deoarece sora mea trebuia sa plece in Spania si nu puteau continua relatia. El o iubea si a fost foarte suparat iar eu am incercat mereu sa il ajut si sa ii fiu aproape asa ca ma gandisem sa ma duc sa ii spun tot ce simt. I -am spus iar el mi-a spus ca nu ma vrea atunci am plecat si mi-am refacut viata. Dupa doua luni el a venit la mine acasa iar eu eram cu iubitul meu. M-a scos afara si m-a sarutat si mi-a zis ca ma iubeste si ca nu suporta faptul sa ma vada cu altul pentru ca stie ca acel baiat cu care eram odata si odata ma va rani. Din pacate era adevarat ce a spus el dar eu am vrut sa ii fac ce mi-a facut si el mie, sa vada cum e cand cineva il respinge.
Trecura doua saptamani iar eu ma despartisem de acel baiat deoarece la nervi imi daduse o palma. Lui David( fiind baiatul de care imi placea inainte) nu ii convenise si la lovit pe Alex( baiatul care ma lovit).
Am inceput sa ma inteleg din ce in ce mai bine cu David asa ca am inceput sa fim impreuna si iata ca de 3 ani si jumatate suntem impreuna si ne iubim nespus de mult.
Atunci cand doua persoane se iubesc nimic nu le poate sta in cale, sunt sentimente pe care nimeni nu le poate opri. Dumnezeu a facut oamenii pentru a se iubi.


publicata in 2016-11-03


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'Love vanquishes time. To lovers, a moment can be eternity, eternity can be the tick of a clock.'
    ~ Mary Parrish
  • 'I'm in the mood for love
    Simply because you're near me.
    Funny, but when you're near me
    I'm in the mood for love.'
    ~ Dorothy Fields
  • 'Love is not weakness. It is strong. Only the sacrament of marriage can contain it.'
    ~ Boris Pasternak

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relații nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente și pasiuni puternice, odată ce acestea se așază și cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

Puține sunt relațiile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeași lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relație dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poți construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri