Despre el...

poveste de dragoste scrisa de Cristina

Aveam doar 10 ani cand l-am vazut prima data el avea vreo 19 ani. Sora mea, mai mare ca mine cu cativa ani buni, si-a chemat la ea un bun prieten. In sinea mea, cu mintea mea de copil, inca de atunci aspiram spre a deveni iubita lui. Dar nu, nimeni nu ma lua in seama, cum dealtfel era de asteptat.
Au trecut cativa ani aveam 15 ani, deja aveam si eu un prieten un pic mai mare decat mine, mama stia, m-a lasa cu el.. spre ghinionul meu pentru ca alaturi de acel prieten mi-am irosit cele mai frumoase momente din viata unei fete si am devenit foarte neincrezatoare.. Desi mama credea ca era vorba de o copilarie, nu era chiar asa, pentru ca nimeni nu si-ar fi inchipuit in ce stagiu ajunsesem in acea relatie, ajunsesem sa avem o relatie bazata pe sex, la doar 15 ani. Acea relatie m-a chinuit, nu puteam sa-l uit, nu puteam sa ma opresc,nu aveam puterea sa pun punct ptr ca eu il iubeam.
Norocul meu ca dupa ceva timp l-am reintalnit pe prietenul surorii mele, in preajma surorii mele bineinteles, altfel cum, el ma considera un copil si nu avea ochi pentru mine. Brusc am uitat tot trecutul meu, si poate ca m-am indragostit de EL.
Ieseam in ora impreuna, in gasca de prieteni, ma dadeam pe langa el, incercam sa ii atrag atentia dar parca eram invizibila...Eram atat de necajita nu aveam deloc prilejul sa vorbesc cu el doar noi doi, mama se opunea relatiei datorita diferentei de varsta.
Intr- o seara am "furat" telefonul surorii mele si i-am luat nr de telefon cu gandul de a-l suna, dar neincrederea in mine nu ma parasea..si am renuntat..
Dupa vreo 2 saptamani fostul meu iubit, incepuse sa ma caute, dar era tarziu pentru el, caci eu aveam alta aspiratie.. pt a-l face sa inteleeaga am postat pe yahoo, un status de genul "Cine ma iubeste sa-mi dea buzz! " asteptarile mele erau catre fostul, dar surpiza mea a fost ca BUZZ!! am primit de la acest EL despre care am vorbit, mi-a cerut nr de telefon, a inceput sa ma sune, vorbeam seara de seara, ne-am cunoscut atat de bine, ne potriveam atat de bine... pana cand am decis sa ne intalnim in calitate de "Prima intalnire!" si asa a si fost am avut parte de o prima intalnire minunata alaturi de EL. II daduse culoare vietii mele, ii daduse sens...
... dupa aproape un an minunat impreuna... am ajuns la SEX! In tot acest timp noi vorbind foarte deschis m-a tot intreba daca am facut-o sau nu, fiindu-mi rusine mereu i-am spus ca nu am facut-o. Imi era rusine de mine, si de ceea ce am facut. Dar surpriza, a trebuit sa recunosc, si a fost un soc pentru el ca o fata de 16 ani sa nu mai fie virgina, asta cu ceva ani in urma, EL fiind un barbat linistit si la locul lui, nu isi explica cum s-a intamplat. I-am povestit totul deschis, dar a fost socat, probabil ca avea si o parere proasta initial. Eram distrusa caci il iubeam enorm, si as fi vrut sa fiu inteleasa. M-a inteles, am continuat, minunat impreuna. inca 4 ani pana cand a reaparut in viata mea fostul.
Daca cineva m-ar intreba acum , cum s-a ajuns dinou la celalalt nu stiu ce sa-i raspund, s-a ajuns pur si simplu, s-a ajuns dinou in patul lui, in inima mea, umblam cu amandoi odata pentru ca nu ma puteam decide pe care il vreau, unul imi oferea linistite si seriozitate si iubire, iar celalalt imi oferea bani,anturaj, nebunie, si putina iubire..Nestiind la care sa renunt am mers la mana sortii si am sp ca cel care v-a fi primul nemultumit la ala voi renunta..
dar nu, m-am razgandit si am decis sa raman in relatia mea linistita.. si surpriza tocmai cand ma hotarasem a aflat ca nu era singurul in viata mea, mai rau decat atat , a aflat ca era vb despre fostul.. imi dadusem seama ce am facut, vroiam din suflet sa ma ierte, l-am implorat am plans i-am spus ca nu stiu cum s-a ajuns iar la el, greu de crezut normal.. dar EL m-a crezut. In doar cateva ore s-a intors la mine, m-a tot intreba de ce? Nu stiam ce sa-i raspund, stiam doar ca a fost greselaa vietii mele, ca EL este barbatul langa care vreau sa imi petrec restul vietii. M-a luat in brate, m-a sarutat si a trecut peste ttot, la doua luni dupa aceea, a decis sa ne mutam impreuna, si eu am fost deacord.. astazi au trecut alti aproape 3 ani de atunci, urmeaza sa ne casatorim si de ce nu cat de curand sa avem un BEBE!

Lectia mea de viata, a fost dura, am invatat ca banii ii putem face impreuna, dar daca nu esti iubit de unde fericire? O masina de lux, bani si nopti pierdute in cluburi, nu sunt suficiente.

publicata in 2016-10-26


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'A simple I love you means more than money ...'
    ~ Frank Sinatra
  • 'Love doesn't just sit there, like a stone; it has to be made, like bread, remade all the time, made new.'
    ~ Ursula K Le Guin
  • 'To love and be loved is to feel the sun from both sides.'
    ~ David Viscott

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relații nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente și pasiuni puternice, odată ce acestea se așază și cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

Puține sunt relațiile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeași lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relație dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poți construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri