Nimic mai mult..

poveste de dragoste scrisa de Anonim

Buna!
Acum cateva luni, am realizat ca iubesc un prieten. Un prieten destul de bun cu (,) care jucam fotbal (chiar daca sunt fata) si faceam diferite activitati impreuna.
Eu stau intr-un sat extrem de frumos, cu (,) copii modesti si intelegatori. El era dintr-un oras,si inca este. E un tip bogat, extrem de bogat. Dar, nu asta m-a atras. Venea,oricum,foarte des la bunicii lui , niste oameni minunati si intelepti care sunt vecini cu mine. Eu cu el nu vorbeam,desi ne cunosteam de 7-8 ani,nu vorbeam deloc,fiindca ne era rusine unu' de altu'. Penibil,stiu..
Nici nu stiu cum a inceput totul. Stiu doar ca am fost impreuna..
Intr-o noapte am stat afara pana la 02:00, partial dimineata..Si era putin frig,ne-am bagat amandoi in geaca mea,care era putin mare de mine si ne-am incalzit. Ceilalti tremurau de frig pe langa noi,chiar daca era luna iunie, era racoare..
Pana intr-o zi,cand el era acasa la parintii lui. Un baiat mi-a dat geaca fiindca imi era frig,din respect pentru mine,bineinteles.
Iar,prietenii lui i-au zis ca "ma prefac ca il iubesc" , ca "il iubesc pentru bani",etc. Am trecut si peste asta,ne-am despartit.. Cica: "DIN VINA MEA"..
Am uitat sa mentionez ca unu' din prietenii lui ma place si ii zice multe chestii despre mine sa ne despartim,dar, stie si el ca minte,deci nu ne afecteaza cu nimic.
Dupa cateva zile,am zis sa ii fac in ciuda si sa vada si prietenii lui ca nu sufar dupa el ca altfel radeau. Am stat cu baiatu' ala care mi-a dat geaca. Dar, nu imi placea de el. Scopu' meu era sa il fac gelos pe celalalt (imi pare rau,nu pot da nume,nici macar initiala). N-am stat decat 2 zile cu el,nici atat.. NU il iubeam,pur si simplu
A trecut ceva timp de cand nu mai vorbisem cu fostu' si ma simteam atat de naspa. Il iubeam..
Intr-o alta noapte, eram pe afara fiindca asa ne adunam noi seara,la barfa, joaca,chestii.. Si ne-am jucat prinselea/prinsa si Doamne,Doamne s-a nimerit,ca a vrut el,normal sa ma alerge pe mine. Mi-a pus piedica din greseala si am cazut. Ma simteam asa naspa. Foarte,foarte naspa.. M-a ridicat din fericire si m-a si scuturat fiindca eram plina de praf=)) Ce-i drept,baietii rad,dar el nu a schitat nimic. Doar m-a privit in ochi,si nu mai spun,ca are niste ochi miiiiiiiciiiiiiiiii,mor de ei..Si ma tinea de mana. M-am dus cu el spre o banca si mi-a zis: "Mi se pare ca ti se rupsera blugii in genunchi.." Eu,in sinea mea: "Doar ti se pare,a? " Chiar erau rupti si ma si lovisem. (Blugii ii am si acum ca amintire si ii si port fiindca se poarta blugii rupti,csf ) La intoarcere am inceput ambii sa radem,chiar si eu,desi nu stiam ce sa fac,sa rad/sa plang?! =))
N-am jucat mai multe jocuri. Chit-miau.. Si la jocu asta nu trebuie sa se uite,trebuie sa aiba ochii inchisi si eu i-am luat in brate pe toti fiindca nu aveam incredere si stricau tot cheful de joc daca se uitau. Cand l-am luat pe el in brate. I-am zis: "Chit" si el trebuia sa zica "Chit" sau "Miau" ,dar s-a oprit si oarecum m-a strans in brate si n-a mai zis nimic. La fel si cand a venit randul meu,ma pierduse,jur..
Eh,a trecut si seara aia. Eu l-am ezitat fiidca atunci cand ne-am despartit ma jignise. Zisese un cuvant care nu ma caracterizeaza. Si el incerca sa imi dea mesaj,dar eu il ignoram si daca ii raspundeam,ii raspundeam SCURT!
Pana la urma,dupa ceva timp,mi-a zis ca ma place.. Ne-am impacat.. Dar,eram tot asa,seara,pe afara,iar el a luat-o pe prietena mea in brate, EXACT IN FATA MEA. Dupa cateva minute,am plecat de acolo si m-am dus acasa.
Dupa o saptamana,ne-am impacat si a jurat ca nu mai face asta. Si si-a cerut scuze.
Acum suntem impreuna si in momentu' de fata nu prea mai baga fete in seama si ma simt enorm de bine. Si imi place cand e gelos fiindca atunci imi dau seama ca tine la mine.

publicata in 2016-09-21


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'A successful marriage requires falling in love many times, always with the same person.'
    ~ Mignon McLaughlin
  • 'The first duty of love is to listen.'
    ~ Paul Tillich
  • 'Love is not weakness. It is strong. Only the sacrament of marriage can contain it.'
    ~ Boris Pasternak

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relații nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente și pasiuni puternice, odată ce acestea se așază și cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

Puține sunt relațiile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeași lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relație dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poți construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri