iubirea mea are gustul tau

poveste de dragoste scrisa de Nika


Ii simt si acum parfumul dupa multe zile de cind nu l-am vazut,ii simt prezenta in orice actiune,am incercat sa-l uit,sa ma indragostesc de alcineva,sa ies si cu alti barbati,poate mai buni decit el,insa nici-unul nu m-a facut sa ma simt bine asa cum o facea el.Ma doare sa cred ca este cu alta stiind ca eu il iubesc,ca gindurile mele sint la el.Daca nu-l pot avea in intregime pentru mine as dori sa-l vad de departe,chiar si cu ea de mina,as fi fericita privindu-l doar.Doare atit de tare stiind ca si el a avut acele sentimente pentru mine chiar doar pentru putin timp.Imi e dor de timpul petrecut impreuna,de serile cind jucam carti,imi e doar de ochii lui,de miscarile si atingerile sale.Scriu si pling ca o nebuna,il vreau doar pentru mine,daca ar sta in puterile mele la-s rapi de linga muierea ceea,pastrindu-l ca pe un trofeu.Nu reusesc sa-mi dau seama cu ce anume m-a fascinat de nu pot sa mi-l scot din minte.Azi il iubeam,miine se intimpla sa-l urasc cu toata fiinta mea,azi il doream,insa miine avea sa-l resping.
Vine noapte si eu iar sint singura,iar ea e cu el,e norocoasa avindu-l.
Il doream si totodata il respingeam;el ma dorea neputind face nimic in privinta asta.E ceva tipic femeiesc de a se razvrati.Acum,e putin jenant si neobisnuit pentru o femeie,acum mai mult decit orice il doresc,zi de zi mi-l imaginez alaturi de mine,in acelasi pat sub aceeasi cuvertura.Vreau sa-l simt alaturi de mine,sa se contempleze in mine si sa devenim una si aceeasi persoana.Oricit de puternica ar fi dorinta mea,tot atit de puternic este si refuzul meu,daca ar fi aici,linga mine si ar incerca ceva,atunci la sigur ca voi tipa si ma voi strimba.O data mi-a spus ca eu as vrea mai tare un betiv decit unul ca el care nu bea,care nu fumeaza,care e baiat la locul lui.Mi-a mai spus o data ca eu as prefera mai degraba un tigan uricios si urit mirositor decit unul care intr-adevar ma doreste.
E trecut de virsta copilariei,insa are momente cind gindeste ca un copil,acest fel de a fi ma face sa fiu vesela si fericita,ma amuza comportamentul acesta.Tin minte ca eram o data la niste prieteni,fiecare discutind despre problemele lumii,despre universitate,numai noi doi stateam mai retrasi privind poze de-ale lui,la un moment dat imi aratase o poza cu niste baieti in care era si el si ma intreba ironic care dintre ei imi pare mai frumos la care ii raspund ca nici-unul,sigur fusese o gluma insa el luase raspunsul in serios si nu-mi vorbise citeva zile.Dupa care a urmat alt eveniment special,prietena sa aflase ca noi cumva vorbim mai mult decit era necesar si atunci el m-a rugat indirect sa incetam aceasta conversatie,nu i-am vorbit mai bine de doua saptamini,apoi vorbeam tot mai rar si mai rar pina am incetat si sa ne salutam.
Ma tot intreb de ce oare imi amintesc toate acestea acum cind nimic nu are sens,adica ceea ce tine de mine si el?Poate ca imi pare rau de comportamentul meu fata de el.Cind ne vorbeam,ii spuneam fel de fel de nebunii si el zimbea,ochii ii sticleau precum unui leu in fata prazii.
Acum,chiar ca-mi este dor de ma doare…Nu am incetat nici-o clipa sa nu ma gindesc la el,la ce ar fi putut fi..Citeva zile in urma am vorbit cu el prin mesaje,e bine si asta ma bucura,e inca cu ea si asta ma intristeaza,chiar sint o egoista.


publicata in 2016-07-07


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'A successful marriage requires falling in love many times, always with the same person.'
    ~ Mignon McLaughlin
  • 'To live is like to love -
    all reason is against it,
    and all healthy instinct for it.'
    ~ Samuel Butler, Life and love
  • 'What lies behind us, and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us.'
    ~ Ralph Waldo Emerson

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relaÈ›ii nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente È™i pasiuni puternice, odată ce acestea se aÈ™ază È™i cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

PuÈ›ine sunt relaÈ›iile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeaÈ™i lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relaÈ›ie dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poÈ›i construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri