E DOAR UN VIS...

poveste de dragoste scrisa de Nicu Andrița

E DOAR UN VIS...

Te-am visat!...într-o searã minunatã de varã, parcã desprinsã din povești. Stãteai udã și aproape goalã în genunchi pe nisipul de la malul mãrii. Vântul adia plãcut dinspre larg.Valurile înspumate se rostogoleau grațioase cãtre trupul alb îngenuncheat și se retrãgeau rând pe rând dupã ce-ți mângâiau genunchii - altele mai îndrãznețe chiar și nurii, aidoma prinților cãrora prințesa le refuzã avansurile nevinovate și care se retrag spãșiți din fața acesteia, nu înainte de a face o reverențã largã încât sã-i poatã atinge mãcar pentru o clipã poalele. Pãrul lung de culoarea nopții era un pic rãvãșit de vântul proaspãt care la rându-i parcã încerca sã te cucereascã cu mângâierea lui. Printre șuvițele despletite și ude, doi ochi frumoși și triști priveau marea și o rugau insistent sã le redea sclipirea de odinioarã. Bulgãrele uriaș de jãratec se retrãsese ostenit în spatele orizontului, iar trupul tãu strãlucea de acum în toatã splendoarea lui sub candelabrul înstelat al cerului. Buzele cãrnoase și rumene își mai pierduserã din culoare odatã cu lãsarea întunericului, dar rãmãseserã la fel de ademenitoare și sexy. Sânii rotunji tresãreau la fiecare suspin și așteptau voluptoși mângâierea care întârzia sã mai vinã.
...deodatã zbuciumul valurilor s-a întrerupt și s-a retras în adâncuri. Vântul a încetat sã mai batã, fãcând loc mirosului parfumat al florilor de câmp sã inunde plaja. Se pare, cã "Cel de Sus" a fost înduplecat de insistențele tale sau poate chiar fascinat de frumusețea trupului gol fãrã cusur care stãtea neclintit ca o stâncã în bãtaia valurilor, și...a strunit pentru o clipã marea.
...chipul ți s-a luminat de bucurie și ai devenit și mai strãlucitoare când ai vãzut cã din apele liniștite apare "el", la fel de gol ca și tine, alergând cu brațele larg deschise dornic sã te îmbrãțișeze. Atunci, ai fãcut o plecãciune în semn de recunoștințã dupã care te-ai ridicat și ai pornit grãbitã în întâmpinarea "lui", lãsând în urmã fãrâma de îmbrãcãminte care pânã atunci îți acoperise parțial goliciunea. Din câțiva pași ai ajuns în brațele vânjoase ale bãrbatului pe care ți-l doreai și care abia aștepta sã se înfrupte din trupu-ți tremurând.
...înainte sã te așeze cu grije pe nisipul uscat care mai pãstra încã din cãldura dogoritoare de peste zi, ți-a acoperit gura c-un sãrut șoptindu-ți ușor, cu glasul sugrumat de emoție, cât de mult te iubește! Același lucru ai fi vrut sã i-l spui și tu lui, dar limba și buzele tale jubilau de desfãtare între buzele lui, fãcându-te sã te rãtãcești cu totul în labirintul plãcerii, acceptând limbajul trupului care se pare cã era mult mai convingãtor. Îți pregãtiseși un arsenal de cuvinte frumoase cu care sã-l copleșești atunci când îl vei reîntâlni, iar acum nu puteai sã scoți decât niște frânturi dezarticulate, deloc inteligibile, amestecate cu gemete pasionale, în timp ce el îți frãmânta cu mâinile și buzele fierbinți, goliciunea trupului.
...începând cu buzele senzuale - continuând într-un tempo domol și lasciv spre lobul urechii, coborând ușor pe gât, umeri, piept - zãbovind un pic mai mult în zona nurilor voluptoși și doritori cu sfârcurile tari dupã care își continuã ”itinerarul” excitant cu sãruturi fierbinți cãtre buric, lãsând o mânã sã se ocupe mai departe de voluptatea greu de stãpânit a sânilor, iar cu cealaltã mângâie fesele și coapsele fine care freamãtã de plãcere.
...ajuns cu buzele în zona pubianã, rãsfațã un pic ”fluturașul” cu câteva mângâieri tandre, apoi își trece ușor degetul mijlociu printre ”aripile” fierbinți și umede de dorințã, dupã care face cale întoarsã pe același traseu, în același tempo domol, savurând spasmele trupului captiv în labirintul pãtimaș, fãcându-i penisul intrat în erecție încã de la primul sãrut, aproape sã explodeze...
...în timp ce tu bâjbâiai în acel labirint întortochiat cãutând cumva o ieșire pe care ți-ai fi dorit sã n-o mai gãsești niciodatã, "el" pregãtea cu pricepere terenul pentru cucerirea "ultimei redutei", dar nu putea renunța încã la tabloul excitant oferit de starea de extaz în care cãzuseși.
...cuprins el însuși de o stare de excitație maximã, se pregãtea sã închidã jocul printr-o penetrare profundã care sã provoace un orgasm simultan exploziv, capabil sã declanșeze acel "tsunami" al plãcerii supreme și care ar fi urmat sã vã catapulteze pe amândoi în "al nouãlea cer".
...dar tu într-o clipã de luciditate te-ai hotãrât sã evadezi din labirintul pãtimaș și sã preiei controlul. Printr-o mișcare abilã l-ai împins într-o parte și te-ai rostogolit peste el, iar înainte sã apuce sã spunã ceva i-ai umezit buzele uscate de extenuare cu sãrutul tãu pãtimaș. Apoi, fãrã sã-ți desprinzi buzele senzuale de ale lui, i-ai strecurat o mânã între coapsele musculoase, masându-i cu gingãșie testiculele rotunde și tari, continuând cu penisul erect care ”saliva” deja pofticios. Ai repetat aceastã mișcare de "du-te-vino" de câteva ori, în timp ce cu cealaltã mânã îi mângâiai obrazul, înãbușindu-i în continuare cu buzele fierbinți gemetele ascuțite - dupã care i-ai cuprins penisul umflat cu palma finã, l-ai strâns cu putere și l-ai trecut ușor printre ”aripioarele” excitate, continuând cu mișcãri circulare în ”zona de acces”.
...el a tresãrit de plãcere, mușcându-te ușor de buza superioarã și a încercat pentru o clipã sã preia controlul, dar cuvintele tabu prin care l-ai asigurat cã ești hotãrâtã sã închei tu jocul l-au excitat atât de tare încât un val intens de febrã i-a cuprins întregul trup fãcându-l sã se cabreze asemenea unui armãsar în cãlduri greu de stãpânit. S-a ridicat un pic de mijloc, te-a tras ușor cu sânii rotunji și plini cãtre el apucând cu nesaț unul dintre sfârcuri în gurã, apoi ți-a pus ambele mâini pe fundul rotund și fin, frãmântând delicat fesele "obraznice" în timp ce le trãgea în jos pentru a facilita o penetrare cât mai adâncã - dupã care, strângând ușor cu dinții sfârcul, respirând neregulat și cuprins de extaz abia mai apucã sã murmure ceva nearticulat cã tu ai și început sã lași penisul sã pãtrundã ușor spre "miezul vulcanului care sta sã erupã", ghidându-l cu ajutorul șoldurilor și mișcãrilor lascive din mijloc, fãcându-l sã alunece fãrã sã vrea în malaxorul lipsit de pudoare al plãcerii trãgându-te și pe tine dupã el...
...în acel moment, marea care abia-și gãsise liniștea de ceva vreme, începu din nou sã se frãmânte, mișcatã parcã de spectacolul erotic impresionant care tocmai începuse și care se desfãșura la doi pași de ea, avându-vã ca protagoniști doar pe voi doi sub cupola împodobitã cu stele aurii. Valurile înspumate îmbrãțișau din nou malurile, prãbușindu-se zgomotos la picioarele voastre ca și cum v-ar fi aplaudat prestația scenicã. Frunzele arbuștilor parfumați din apropiere fremãtau de plãcere. Vântul începuse de asemenea sã adie ușor în rafale, având privilegiul sã poatã sã-ți mai mângâie încã o datã trupul fãrã cusur descãtușat de prejudecãți. Drept recunoștințã încearcã sã vã ofere un ”cocktail” rãcoros de mirosuri exotice din parfumul îmbãtãtor al florilor de câmp în amestec cu mirosul de sare al mãrii și izul plãcut de transpirație care rãzbãtea din trupurile încinse de patimã. Pãsãrile de noapte care asigurau ”coloana sonorã” își întețiserã trilurile și-și frecau aripile de admirație.Doi albatroși rãtãciți se grãbeau sã-și gãseascã perechile și sã ajungã cât mai repede la cuiburile lor. Stelele se apropiaserã parcã mai mult unele de altele, iar Luna un pic rușinatã, dar mai rumenã ca oricând, se îmbrãțișa cu Pãmântul la orizont. Doar Luceafãrul pãrea un pic mai stingher pentru cã nu-și gãsise încã perechea și nu știa încotro s-o apuce.
Întreg Universul era fascinat, ba chiar ispitit de trãirile voastre, fiindu-vã într-un fel complice, iar voi ofereați un spectacol erotic grandios spre încântarea tuturor...

Nicu Andrița

publicata in 2016-05-08


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'Let those love now who never loved before; Let those who always loved, now love the more.'
    ~ Thomas Parnell
  • 'Life without love is like a tree
    Without blossom and fruit.'
    ~ Kahlil Gibran
  • 'I love you - those three words have my life in them.'
    ~ Alexandrea to Nicholas III

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relaÈ›ii nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente È™i pasiuni puternice, odată ce acestea se aÈ™ază È™i cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

PuÈ›ine sunt relaÈ›iile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeaÈ™i lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relaÈ›ie dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poÈ›i construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri