\"Iubire ne înțeleasă\"

poveste de dragoste scrisa de Dany Danyel

Cu trei luni în urmă , am început să vorbesc cu o prietena din clasa de la mine , o chiama Elena , la început nu am știut ce se afla in mintea ei , este o fire mai timida sensibilă , si nu arată oricui partea asta , dar mie să decis să mi-o arate , la început nu am înțeles prea bine , trăia totul așa dramatic , si era greu de înțeles , ce vroia să spuna , cu timpul am încercat să o înțeleg , să înțeleg ce vrea să-mi transmită . Trăia cu o chestie în suflet pe care nu vroia să-mi spună , intro seara m-am decis , si am vrut sa aflu , așa k am început să îi dau de înțeles k o plac , nu mă crezut din prima , credea că îmi bat joc de ea , intrun fel vroiam sa o ajut , adevărat , eu nu o iubeam , dar era singurul mod so fac să fie deschisă în fața mea .
Am început să vorbim mai des , înainte te nu vorbeam deloc , doar prin clasa ce ne mai împingeam , dar în rest nimik , noi eram prieteni , în lumea virtuală , mă vorbit cu ea , si pana la urma , am aflat k mă place , trăia cu Drama asta , de când era mică , mă vedea k pe băiatul perfect , nu mai spus nici o dată , k mar place , si daca nu o muntean eu în seara aia , acum nu mai scriam rândurile aste a .
Eu am făcut o mare greșeală , ahland k e mă place , i-am spus k si eu o plac , să rămână deschisă în fața mea , dar mai rău o raneam , în timp i-am spus k tin la ea foarte mult , si k as face orice pentru ea , dar knnu o iubesc , de atunci sa schimbat multe , a început să-mi reproseje lucruroi ,si mă simțeam prost , nu am vrut sa se întâmple așa , si acum regret .
Cu timpul după ce mă mai depășit momentele alea , a început să fie deschisă în fața mea , pentru k a văzut la îmi pasă și k o susțin în tot ce-a ce face , eram foarte fericit , ca pot sa o ajut intrun fel , dacă iubire nu pot să îi dau , mă car să o ajut .
În ultima vreme , am început să ne înțelegem , foarte bine , ii spun în fiecare noapte somn ușor , si e foarte fericita , k se gândește cineva si la ea , singura chestie pe care am regretato si o regret în continuare , e ca nu am aflat mai devreme , am lăsați să trăiască atât Drama , în toti ani astea , si îmi pare rău .
Im început să inventez si lucruri doar să o fac fericita , să o mint , raninduma pe mine , dar știam k o pot face fericita , doar atât îmi doream , intro seara am început să ne spunem visele , inul altuia , ea zicea k mă visează , în diferite modmoduri , si eu am visat odată , dar restul ,am început să mint , doar să găsesc mod de comunicare cu ea , să nu o las singură k știam k e atât de fericita vorbind cu ea , k nu a uitat nimeni , si acum am început iar să nu mai vorbim așa des , , dar tot ne explicăm problemele unu altuia .si e ok k a ramas deschisă fata de mine , chiar dacă nu îmi spune tot , o înțeleg , si ii voi fi mereu alături .
Faza e k pe parcurs a început și mie să-mi placă de ea , dar nu de modul în care arată , ci de felul în care gândește , are o minte foarte matură , pentru vârsta eu , si ador asta la ea , a început după cum ziceam să-mi placă de ea , de vro doua saptamani , dar , am zis k nu e bine ce fac , ei nu îi trebuie unu k mine , ii trebuie dragoste adevărată , nu doar dragoste ne înțeleasă . , cu toate astea , acum suntem ok , tot vorbim cam rar , dar înțeleg , nu o pot obliga să îmi spună tot ce are pe suflet , mesaj pentru toți băieții car vor citi asta , NU FACETI CA MINE ,nu mințiți când vine vorba de dragoste puteți răni serios .

publicata in 2016-05-04


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'Love cures people, the ones who receive love and the ones who give it, too.'
    ~ Karl A Menninger
  • 'Bitterness imprisons life; love releases it. Bitterness paralyzes life; love empowers it. Bitterness sours life; love sweetens it. Bitterness sickens life; love heals it. Bitterness blinds life; love anoints its eyes.'
    ~ Harry Emerson Fosdick
  • 'When you love someone, all your saved-up wishes start coming out.'
    ~ Elizabeth Bowen

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relații nu e niciodată o linie continuă. Dacă ĂŽnceputul este marcat de sentimente și pasiuni puternice, odată ce acestea se așază și cei doi parteneri ĂŽncep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

Puține sunt relațiile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeași lungime de undă ĂŽn fiecare zi, o viață ĂŽntreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă ĂŽntr-o relație dar tot efortul este pe deplin meritat, ĂŽn cazul ĂŽn care ai un partener alături de care să poți construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri