Noi doi-doua povesti intr-o singura carte

poveste de dragoste scrisa de lika

,,Noi doi-doua povesti intro singura carte''
Dragostea adevrat este un sentiment pe care cu toții vrem s-l simțim, dar este dovedit c doar o mic parte din oameni au norocul s l ntlneasc si doar o singura data in viata.


Totul a inceput dintr-o gluma,credeam ca doar o sa iesim de citeva ori si totul se va termina,plus la asta eu aveam prieten ,deja de 2 ani.Nu am crezut niciodata ca voi putea face acest pas.Dar sa intimplat,,Mi-am pierdut cercelul la tine in masina-asta a fost inceputul,desi cu adevarat nici un cercel nu era pierdut.Imi place sa am ceea ce vreau ,si iata ca pe el am vrut sa-l am pe un timp scurt.Am iesit prima seara in doi,totul a fost atit de simplu si dragut,ma gindeam ca mult oricum nu poate continua.A doua seara a fost ceva neobisnuit pentru mine,am simtit ceea ce nam simtit demult ,,PRIMUL SARUT-in acel moment am uitat de tot.Cit era de frumos si placut nu pot reda in cuvinte.Toata noaptea in continui ma gindeam la el,nu ma deranja faptul ca am prieten,nu puteam sa uit,mereu era in gindul meu,asteptam cu nerabdare o alta zi sa il vad din nou.Comunicam toata ziua ,doream la el,dar inca ma gindeam ca mult nu poate continua, ca totul este o iluzie ,doar pasiune si atit,pe un scurt timp.Continuam sa iesim impreuna ,desi el stia ca am prieten..Ma intelegea atit de usor ,am inceput sa am incredere in el foarte repede,ii spuneam totul,chiar si problemele cu prietenul meu ,totul era atit de frumos,atit de linistit,alaturi de el uitam totul,puteam fi eu ,stam ore in sir impreuna vorbeam ,ne sarutam si totul era minunat .
Dar mergind in sat in scurt timp am inteles ca deja nu vroiam sa il vad pe prietenul meu,relatia noastra se schimbase,tot mai multe certuri ,incepea sa-mi fie indifferent de el,ma speria acest lucru,nu doream sa-l pierd sau sa ajung la timpul ca sa recunosc ca nu este el persoana potrivita pentru mine.
Plecind din nou in oras,ma astepta el
In scurt timp iam spus ca vreau ca sa terminam totul,sa uitam ce a fost si sa raminem simpli prieteni,ca totul este o greseala si nu poate continua mai departe ,desi in suflet nu doream sa-i spun asta.Stiam ca o sa-l mai vad ,aveam prieteni comuni si ieseam des toti impreuna.
Gindul ma ducea la el,imi era dor de el foarte,doream sa-l vad sa stam doar in doi.Cind ma gindeam ca avem toata posibilitatea sa ne vedem,totul se prabusea,imi iera frica ,sa nu ma indragostesc,desi ma-m indragostit deja dar nu intelegeam si nu doream sa recunosc asta ,mereu imi spuneam ca doar e o iluzie,nui nimic adevarat din ceea ce se intimpla.
Nu creadeam in dragoste,nu am simtit acest lucru,nu am iubit,si nici nu doream sa o fac,acest sentiment credeam ca pentru mine era pierdut,si niciodata nu o sa inteleg ce inseamna dragostea,dar nici nu doream sa inteleg .
Nu a durat mult timp si iarasi am iesit in doi,desi imi pusem in plan sa ne vedem ca simpli prieteni,dar sigur ca nu a fost asa,nu am rezistat linga el.S-a inceput din nou totul,iarasi ieseam totul era bine si frumos.Atentia lui ma frapat,era atit de original in felul lui,stia cum sa ma cucereasca .
Iata ca a ajuns si momentul cind el imi spune ca totul deja nui doar o joaca,totul sa schimbat ,si ar fi ma bine ca sa-mi fac o alegere,sau daca nu vreau atunci, totul nu mai poate continua.
Da,il intelegeam ,dar nu eram pregatita pentru a face o alegere. Vorbea atit de serios,si cu atita indiferenta fata de mine,parca nimic nici nu a fost .Doamne cit era de greu sa rezist toate astea,desi nu-l credeam totul ce zice,a fost prea multe intre noi doar pentru a renunta la tot asa de simplu,plus la asta nu era prima data cind am pus noi punct la toata relatia noastra,dar niciodata nu sa sfirsit. Totul mergea din ce in ce mai serios,nu-l recunosteam,nu dorea sa ma mai vada,nu dorea nimic,nici macar sa vorbim.
Totul se termina cum nu trebuia sa se termine ,in urmatoarele zile el trebuia sa plece din tara,era ultima seara cind puteam sa-l mai vad,cit era de greu sa-mi retin lacrimile si sa uit de astaNu puteam ,trebuia sa-l vad indifferent de situatie,am calcat peste mine si am facut totul doar sa ne vedem,si sigur ca ne-am vazut-parca eram doi straini,cum nu am spus eu nici un cuvint ,asa nu a spus nici el,asa si am venit acasa de parca nici nu la-m vazut.
Am intrat in casa ,aveam impresia ca totul se prabusea asupra mea,era greu,nu intelegeam de ce se intimpla toate acestea cu mine,dar nu doream sa-l pierd ,nu doream ,dar nici nu puteam sa-mi fac alegerea ,nu eram pregatita ,dar deja trecuse destul timp pentru a ma hotari.
Dar totusi inca mai vorbeam ,in fata nu dorea sa-mi spuna nimic,dar imi scria de toate,pina la urma totusi iarasi ne-am vazut in acea seara,deja acum totul sa intors la normal,eram atit de fericita,nu puteam sa explic acest lucru ,nu ma intelegeam pe mine,cum eu am putut sa ajung in asa stare.
De atunci seara parca s-a schimbat ceva,aproape ca eram pregatita sa ma despart de prietenul meu si sa ramin cu el,am si incercat sa fac asta ,dar nu prea am reusit, mam hotarit sa astept pina ce o sa vina el inapoi in tara si atunci sa ma hotarasc,ca era greu sa continua asa mai departe,si pentru mine si pentru el.
Mda gindurile care erau de la inceput sa-u schimbat ,nu am crezut ca o sa ajung vriodata in asa situatie,dar nu regret deloc ca la-m intilnit.
Iarasi citeva zile petrecute impreuna de neuitat,dar a plecat ,e timpul sa ma hotarasc am la dispozitie aproape 2 luni,timpul trece enorm de greu,mii foarte dor de el,inca nu pot sa ma hotarasc ,e mai greu sa ma hotarasc cind nui linga mine.
Iata ca a ajuns si timpul ca sa inteleg si eu ce inseamna dragostea,acest sentiment care niciodata nu doream sa-l ating.Straniu de ce timp de 2 ani nu am simtit asta,dar acum timp de citeva luni am inteles ca iubesc,da il iubesc,am nevoie de el.Alaturi de el am inteles ca totul este mai frumos totul devine realitate.Alaturi de el totul este atit de simplu si adevarat.
Dar inca stau pe ginduri,sper ca nu pe mult timp,si chiar daca nu o sa ma hotarasc si el va veni,atunci sigur ca va fi sfirsitul cred eu ,si asa zice si el.
Dar in mintea mea,mereu va ramine el,unica persoana care ma facut sa inteleg ce inseamna cu adevarat sa fii iubita si sa iubesti ,niciodata nu o sa uit clipele petrecute cu el.
Dar hai sa ne inchipuim ca pina la urma eu ma hotarasc si ramin cu el,cit de frumos ar fi ,cit de fericita as fi ,totul ar fi chiar can povesti,sin noi doi o poveste intr-o singura carte!


publicata in 2016-04-04


Love, romance and relationship quotes for your soul

 • 'Let those love now who never loved before; Let those who always loved, now love the more.'
  ~ Thomas Parnell
 • 'The love that lasts longest is the love that is never returned.'
  ~ Somerset Maugham
 • 'Love talked about can be easily turned aside, but love demonstrated is irresistible.'
  ~ W Stanley Mooneyham

Cautare in articole

Cele mai recente articole

compatibilitate intelectuala

Semne că sunteți compatibili din punct de vedere intelectual

Iubirea este esențială într-o relație dar nu e singurul lucru care contează pe termen lung. Pentru a putea supraviețui împreună într-o stare de echilibru e nevoie de multe alte lucruri, …

Citeste mai departe ›
relatii fericite

Cuplurile de succes împărtășesc câteva valori esențiale

Cuplurile de succes reușesc să rămână împreună pe termen lung și foarte lung nu doar pentru că se iubesc. Iubirea este importantă însă nu este nicidecum singurul factor care poate …

Citeste mai departe ›
suflete pereche

Tot ce trebuie să știi despre sufletele pereche

Conceptul de suflete pereche este unul cât se poate de controversat și de complex în același timp. Mulți cred în această idee, poate și mai mulți o consideră un mit …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

 • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
 • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri