Cand iubirea iti joaca feste

poveste de dragoste scrisa de Anca Vrinceanu

Declaratii si manevre de spionaj prin cautari piezise pentru a ne intalni privirile. Dura de ceva vreme aceasta relatie, un joc de-a v-ati ascunselea pe culoarele de la birou. Cand deschideam computerul si inevitabil casuta de chat cu inimioarele si mesajele nu conteneau sa curga. Totul concorda cu vremea de toamna tarzie si frumoasa cand frunzele picau alene si inveleau pamantul jilav asa si aceste vorbe fierbinti invaluiau inima dogorind pana a crede ca iubesti de-ti ar fi fugit pamantul de sub picioare.
Un joc periculos al cuvintelor frumoase. Fapte mai putin. Intampinarea in drum spre serviciu cu un buchet de trandafiri - simbolul iubirii – care avea inca sa sustina flacara dragostei patimase. Privirile erau arzatoare, cuvintele de asemenea. Nimic nu parea ca ne-ar sta in cale decat deadlineurile de la job. De ajuns o iesire in oras, un dans in pasi de salsa, un drink si o inevitabila invitatie unde sa fim doar noi doi. Noapte tarzie. Strazi pustii. Doar noi doi. Automobilul gonea cu viteza maxima a dorintei la puterea doua. Luna plina si extaz. Doar noi doi.
Aprind tigara pe nerasuflate. Tacere. Tacere in doi. Incepe o discutie aparent banala, dar care avea sa insemne ceva. Asta pentru fetele istete nu si pentru fetele care iubesc.
- Sunt obosit. As pleca pentru ca maine am ceva de rezolvat si nu vin la serviciu. Te iubesc mult.
- Si eu, Catalin. Am spus cu tarie.
Dimineata deschid infrigurata chatul. Blank. Apare mai tarziu un text. “Buna iubi, am fost sa imi cumpar un costum. Diseara nu ne vedem fiindca trec pe la mama”.
Vin fetele de la HR cu rezervarea perioadelor de concediu.
- Buna dimineata.
- Buna dimineata, spun si eu nedumerita de situatia concediului meu incert pe care l-as fi visat undeva “doar pentru noi doi”
- Am fost si la celelalte etaje Catalin intra in concediu pentru luna de miere, Andreea pleaca si ea, Irina isi rezerva concediul pentru la anu’, tu? Se uita la mine cu o mutra lunga.
In birou tacere.
Se astepta reactia.
Toti hormonii tiroidei se urcasera in gat si dincolo parca dorind sa izbucneasca prin urechi. Toti stiau si n-au zis nimic.
Si-a cumparat costum, hm. In weekend avea o mama suferinda, iar telefoanele care nu insemnau nimic erau pentru aceasta mama neputincioasa si in varsta. Totul se lega intr-un cerc vicios si nebunesc. Imaginile se derulau ca o ruleta ruseasca. Fiecare glont pentru fiecare amintire.
As fi vrut sa fiu nepasatoare. As fi vrut sa fiu detasata. Dar mai mult de atat eram cu totul depasita. “Doar noi doi “ imi zicea-mi in sinea-mi repetandu-mi nebuneste. Si undeva departe cineva spunea ca si a treia. Ce stupid. Cat de absurd.
Strazile in bezna, luna si drinkul.Undercontrol. Automobilul vietii luase pe alta ruta.


publicata in 2016-03-14


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'Bitterness imprisons life; love releases it. Bitterness paralyzes life; love empowers it. Bitterness sours life; love sweetens it. Bitterness sickens life; love heals it. Bitterness blinds life; love anoints its eyes.'
    ~ Harry Emerson Fosdick
  • 'To keep your marriage brimming,
    With love in the loving cup,
    Whenever you're wrong, admit it;
    Whenever you're right, shut up.'
    ~ Ogden Nash
  • 'Love talked about can be easily turned aside, but love demonstrated is irresistible.'
    ~ W Stanley Mooneyham

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relaÈ›ii nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente È™i pasiuni puternice, odată ce acestea se aÈ™ază È™i cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

PuÈ›ine sunt relaÈ›iile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeaÈ™i lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relaÈ›ie dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poÈ›i construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri