Timpul trece, dar tu...nu!

poveste de dragoste scrisa de No Name ^_^

Timpul trece, dar tu…Nu!

Mereu am crezut ca fiecare isi gaseste “jumatatea”… intr-un mod sau altul, insa acum nu mai cred. Nu mai am sperante, dorinte sau idei de viitorul pe care-l voi avea, nu mai vreau sa cred in basmele pentru copii mici, spuse doar pentru a nu-i speria de tragicul viitor sau deceptiile imense in dragoste.
Inca imi amintesc cand eram doar un copil cu vise si planuri marete. Eram o fata simpla, care credea ca toti baietii sunt la fel. Bineinteles, nu mai am acea mentalitate. Dar imi placea mai mult pe vremea aceea…eram doar eu si prietenii mei, nu aveam stresuri sau sentimente contradictorii. Nu ma ingrijoram pentru cineva, in afara de familia mea, asa incat sa-mi simt ochii inundati in lacrimi sincere.
Insa, ca oricare alta fata la o varsta adolescentina am cazut in “tragica poveste de dragoste”…Totul s-a intamplat in prima luna a primaverii, o zi destul de ploioasa. Ma reintalnisem cu El dupa mult timp, fusesem inainte amici, nu vorbeam foarte multe, abia ne cunosteam. Insa, in acea seara am inceput sa vorbim. Cate doua trei mesaje pe zi, pana am ajuns sa comunicam non-stop. Ne intalneam si povesteam ca cei mai buni prieteni…eu nu imi dadeam seama de ce era asa de bun si politicos cu mine, la inceput am crezut ca e doar o gluma. Dar spre surprinderea mea am primit un mesaj cu aceleasi cuvinte: “De ce esti asa de buna si politicoasa cu mine?” Nu stiam ce sa raspund, nu vroiam sa il jignesc in vreun fel si in niciun caz nu vroiam sa zic ceva gresit asa ca i-am raspuns ca o adevarata “doamna”…cu aceeasi intrebare. Dupa cateva minute de asteptare, am primit raspunsul…”Imi placi”.
Pentru inceput, nu ma asteptam la asta…Dar ca sa fac mai pe scurt povestea si sa nu a aburesc cu toate detaliile, de 2 ani ne continua “povestea de dragoste”…inca stau si ma intreb ce ma mai tine langa el? De ce nu pot sa ii spun adevarul…faptul ca ma doare sa fiu “a doua roata la caruta”…Da, cred ca v-ati prins putin…Sunt janica! El avusese deja pe cineva, iar eu nu stiusem la inceput, dar cand am aflat m-am despartit de el si am crezut ca totul s-a terminat. Dar ca o fata “inteligenta”, dupa primul mesaj trimis de El cu: “Imi lipsesti” am fugit direct in bratele lui. Ma simteam bine, ocrotita si iubita de cineva, dar in acelasi timp ma consideram ultima carpa, ultima femeie… Incepusem sa am sentimente contradictorii, mintea imi era plina de ganduri si intrebari retorice, dar intr-un fel sau altul asteptam un miracol sa imi dea cineva raspunsul corect. Am inteles in cele din urma de ce nu puteam renunta, era simplu, il iubeam nespus de mult… Ma gandeam mereu cum se simte cealalta, daca ea stie ce fel de om e…dar sa fim seriosi! Eu stiam si totusi continuam sa ma intalnesc cu el ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
Cand stau si ma gandesc ca nici in ziua de astazi nu am trecut peste si fac greseasa asta incontinuu… Ma rog din rasputeri sa am puterea sa ii spun AJUNGE! Sper ca acea zi sa se apropie, sa fiu dezlegata de lanturile lui otravitoare si sa ma simt din nou libera, din nou…EU.
Timpul trecea si nu puteam sa fac nimic, era ca si cum as fi fost legata de maini si de picioare. Peste orice greseala treceam cu vederea ca si cum nu as stii cele intamplate. Trebuie sa recunosc ca m-a ajutat enorm si poate bunatatea lui m-am facut sa ma indragostesc de El. Chiar mi l-as dori toata viata langa mine dar daca nu e posibil numai cu o alta, mai bine ies din peisaj. Intrebare e CAND?
Aceasta e cea mai mare greseala a vietii mele, timpul trece insa eu nu fac nimic sa indrept lucrurile, din nou…sunt jalnica! Stiu ca il iubesc si de aceea vreau sa fac ceva sa ii fie bine, sa ii spun adio. Sunt sigura ca Cel de Sus ma va ajuta si curand voi renunta.
Chiar daca nu am sa mai vorbesc cu el niciodata dupa acel moment, o sa aibe un loc special in inima si sufletul meu. Vorba aceea:”Prima iubire nu se uita niciodata!”


publicata in 2015-10-27


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'Love talked about can be easily turned aside, but love demonstrated is irresistible.'
    ~ W Stanley Mooneyham
  • 'Love cures people, the ones who receive love and the ones who give it, too.'
    ~ Karl A Menninger
  • 'A successful marriage requires falling in love many times, always with the same person.'
    ~ Mignon McLaughlin

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relaÈ›ii nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente È™i pasiuni puternice, odată ce acestea se aÈ™ază È™i cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

PuÈ›ine sunt relaÈ›iile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeaÈ™i lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relaÈ›ie dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poÈ›i construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri