Iubire implinita

poveste de dragoste scrisa de D.

Pentru inceput nu o sa dau numele persoanelor din aceasta poveste o sa le notez cu initialele lor si anume R. Si M. In jurul acestor 2 indivizi,graviteaza toata viata mea,pana acum in prezent.
Eram in 2010 aveam un vecin nou,nu stiam cine e. Ne'am intalnit intamplator si asa a inceput totul. La inceput era doar o joaca,daca ar fi sa povestesc totul detaliat,as scrie un roman sau poate mai multe. Acest R. mi'a furat mintile,ma facuse sa ma indragostesc nebuneste de el,a fost prima mea iubire adevara,el a fost primul care m'a invatat ce e dragostea si cu care am fost 4 ani din viata mea. Credeam ca totul o sa fie perfect si ca,cu el am sa raman pana cand moartea o sa ne desparta dar bineinteles ca nu a fost asa,probabil era doar un vis de'al meu. La inceput totul a fost perfect ca in fiecare relatie dar apoi a inceput sa ma insele si bineinteles ca l'am iertat. Stiu,am fost o proasta dar il iubeam prea mul,era totul pentru mine. Mi se parea ca era baiatul rau si vagabont de care aveam nevoie iar eu fata cea cuminte si ascultatoare. Ne'am despartit si ne'am impacat de multe ori dar eu tot nu puteam renunta definititv la el. Nu stiu daca cineva a trecut prin ce am trecut eu..oricum am invatat o lectie foarte importanta.. cui ii ierti greselile de mai multe ori,te va rani de cate ori va avea ocazia cu gandul ca o sa va impacati. Pana cand intr'o zi am zis ca renunt,ca nu ma merita. Si m'am hotarat cu inima ranita si zdrobita facuta praf sa il las si fiecare sa mearga pe drumul lui. Am suferit enorm,si chiar daca nu mai eram impreuna defiecare data cand ne intalneam intamplator ne sarutam. Era ca un drog de care nu ma mai saturam si parca atunci era si mai intens.



Dupa cateva luni am cunoscut un tip..pe un banal joc pe pc pe care ne jucam aman2, el era din alt oras eu din alt oras,o distanta mare oricum. Am inceput sa vorbesc din ce in ce mai des cu el,ne spuneam orice aveam incredere unul in celalalt foarte mult. Era o atractie intre noi,avem multw lucruri in comun. El este M. Vorbeam despre fostele noastre relatii si etc. Trecuse un an decand vorbeam asa..doar pe net si la telefon. Ne certasem rau si cu distanta am zis sa nu dau prea multa importanta.
Cu cat vorbeam mai mult cu M.cu atat incepusem mai mult sa'l uit pe R. Deja uitasem de el nu ma mai interesa,nu il mai iubeam. Trecusera anii si eu cu R.nu mai vorbisem deloc. Prin martie 2014 a fost prima data dupa mult timp cand R.m'a cautat. EL fusese plecat cativa ani din tara si nu ne mai vazusem. Cand am vazut ca mi'a scris pe messenger ca asa era atunci,am zis ca nu e adevarat,nu'mi venea sa cred,crezusem ca sentimentele mele pt el disparusera,dar de unde..nu era asa. Am continuat sa vorbesc cu el mereu in fiecare seara pana cand mi'a zis ca in vara o sa vina acasa si o sa ne vedem. Dupa toate astea venise si vara iar el trebuia sa vina din zi in zi, din ora in ora dar nu mai stiam nimic de el. Intr'o zi cand am iesit cu o prietena in oras l'am vazut..era el, R.cel care imi furase inima si care imi furase mintile de'a binelea,picioarele au inceput sa imi tremure de nu mai stiam de mine,nu mai vedeam nimic in jurul meu decat pe el. Sentimentele mele revenisera,defapt nu plecasera niciodata,inima mea doar se obisnuise cu ideea de a ne fi despartit.intr'un final m'am impacat cu el,dupa multe zile si saptamani de stres ca nu stiam ce sa fac.. imi parea total schimbat,total mai matur si mai sigur pe el,cred ca intotdeauna va insemna ceva pt mine. Am fost impreuna 1 luna din nou..dupa ce ne despartisem de 4 ani.. am zis sa ii mai dau o sansa,sa mai dau o sansa fericirii mele. Dar din nou m'am inselat,odata ce a facut ceva si i'am permis mereu o va face.. si asa e..m'a dezamagit din nou dar de data asta nu am mai suferit,am vrut sa ma connving daca s'a schimbat sau nu,daca mai simt ceva pt el sau nu. Nu regret nimic. Daca nu faceam si asta imi parea rau. Suge'o R.ca nu te mai iubesc.



Dupa M.mi'a facut o surpriza si a venit la mine in oras cum am mai spus era o distanta de 300 si ceva de km intre noi. Si bineinteles ca am fost impreuna.. si in prezent traiesc cea mai frumoasa poveste de dragoste la distanta. El vine la mine de 2 ori pe luna pana termin liceul apoi o sa ne mutam impreuna. Si da,si R.m'a vazut cu el si degeaba.. nu am mai simtit nimic pt el,dupa multi ani am zis.. suge'o R.acum si tie iti pare rau cand ma vezi cu altul.

Il iubesc pe M. Mai mult ca orice pe lume. Iar pe R.l'am uitat demult,e doar o fila din trecutul povestii mele. M.reprezinta si prezent si viitor.

Aceasta poveste este 100% reala si vreau sa incurajez relatiile la distanta. Ele chiar merita daca si persoanele merita.

publicata in 2015-06-28


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'Other men said they have seen angels,
    But I have seen thee
    And thou art enough.'
    ~ G. Moore
  • 'Love doesn't just sit there, like a stone; it has to be made, like bread, remade all the time, made new.'
    ~ Ursula K Le Guin
  • 'Work and love - these are the basics. Without them there is neurosis.'
    ~ Theodor Reik

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relații nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente și pasiuni puternice, odată ce acestea se așază și cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

Puține sunt relațiile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeași lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relație dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poți construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri