O iubire perfecta :)

poveste de dragoste scrisa de Anonima😁

In aceea zi minunata de iarna , am decis sa fac o vizita matusii mele la Bucuresti . Era vacanta de Craciun . Ajunsa la Bucuresti in hotelul in care locuia draga mea matusa , am iesit sa imi fac noi prieteni fiindca in acel hotel erau multii copii . Am mers pe scari si m-am intalnit cu un baiat , care m-a salutat , evident ca nu il cunosteam , dar l-am salutat . Avea parul ca de aur , ochii verzi .
Am inceput sa ne cunoastem , era cu un an mai mare ca mine , era perfect , dar eram prea timida sa ii spun .De atunci am inceput sa ne vedem des in hotel , cand il vedeam simteam ca mor , era asa dragut asa bun si se coporta asa dragut cu mine , ma sufocam , pluteam si fluturasi din stomac se fataiau de colo colo . era perfect .
Aveam un sentiment ca nu ma place si intre noi e doar o relatie de prietenie , nu stiam ce sa mai fac , eram mai grasuta de felul meu si cam certareata . Aveam impresia ca ma uraste .
Inainta de inceperea scolii , am plecat iar el nu si-a luat nici macar ramas bun . Era evident ca nu ma place , crede ca sunt urata , crede ca nu sunt perfecta .
Intr-o seara am vazut un mesaj pe facebook. era el , simteam ceva nemaipomenit , si-a cerut scuze ca nu si-a luat ramas bun . Iam promis ca ma voi intoarce peste 4 saptamani in vacanta semestriala si asa am si facut . De data aceasta am luat-o si peprietena mea cu mine la BUCURESTI . Cand el m-a vazut ma imbratisat si m-a pupat pe obraz si de atunci am inceput sa vorbesc non stop cu el .il placeam . Nu stiu prietenei mele , dar mie sigur mi se parea cel mai perfect din lume .
A inceput o perioada incarcata la scoala , iar el nu mai vorbea cu mine cum facea de obicei , vorbea foarte rar , odata la o luna si foarte putin .
In sfarsit s-a terminat si vacanta si mam reintors in Bucuresti . Miam invins teama si lam intrebat de ce nu vorbeste cu mine , ce iam facut , iam spus si ca il iubesc . Am inceput sa plang . el ma intrebat de ce si iam spus ca el niciodata nu iar placea de mine ca sunt grasa urata si rea . El ma corectat spunand ca de cand am venit la Bucuresti viata i sa schimbat in bine , mia mai spus ca nu sunt grasa , si ca el ma considera cea mai frumoasa din lume . Atunci m-am simtit ca Artemis , m-am simtit cea mai speciala si frumoasa din lume . Am invatat ca nue bine sa te judeci singur , fiecare e frumos in felul lui . De atunci ma inteleg bine cu acel baiat si viata mea e ca un basm . Ador aceasta perioada _


publicata in 2015-05-19


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'Love is the only sane and satisfactory answer to the problem of human existence.'
    ~ Erich Fromm
  • 'The greatest thing you'll ever learn
    Is to love and be loved in return.'
    ~ From 'Unforgettable with Love' Natalie Cole
  • 'To love and be loved is to feel the sun from both sides.'
    ~ David Viscott

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relații nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente și pasiuni puternice, odată ce acestea se așază și cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

Puține sunt relațiile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeași lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relație dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poți construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri