Povestea unu-i baiat si o fata

poveste de dragoste scrisa de angela

Totul a inceput in 2011 multumita unor prieteni care au vrut sa iasa la o plimbare prin oras chiar daca un locuaiu in aceasi oras, ( baiatu si fata) find prieteni lor cei mai buni ia-u insotit .. Era o zi frumoasa cu soare, au decis sa iasa in accea zi . Erau foarte timizi amndoi ,se priveau asa de intens dar pe furis ;) , se indreptau spre parc , acolo unde au ajuns sau pus pe o banca toti 4.. baiatu incepu sa se urce sus pe topogane unde era un fel de casuta .. :) au inceput sa vorbeasca ,sa cante ,si incepu jocu adevar sau provocare.. Au inceput cu chesti mici prostesti dar haioase.. se priveau zambeau unu celuilalt .. fata timida se inrosa repede, incepu sa rada .. era ceva ce na mai simtit niciodata ,era un sentiment de neoprit .. ai placea la nebunie .. baiatu la fel ca si ea zambea mereu se rusina se inrosea .. <3 Dupa joaca sau dus la un peco sa cumpere tigari ^_^ prietenu lui intra inauntru ,fata ramane afara cu prietena ei si baiatu.. intimp ce asteapta baiatu incepe sa se joace cu ea aruncandui frunze cazute din copaci ^_^ fata nu se lasa mai prejos ca el , incepe "razboiul" frunzelor . Apoi cand prietenu lui iese se indreapa toti spre gara, dar se despart cei doi prieteni ai lor o iau pe alta strada,intre timp baiatu si fata o iau pe alta parte,amndoi un pic timizi incep sa vorbeasca baiatu ai povesteste despre el despre viata lui .. fata timidia nu zice nimic asculta si zambeste ... ajunsi in gara se despart .. baiatu "sper sa ne revedem esti foarte frumoasa ,si o saruta pe obraz !", fata rosie in fata " Sigur ca da mi-ar face placere." Se facu seara baiatu intra pe facebook ai scrie" hey buna frumoaso mia facut placere sa te vad astazi..", fata bucuroasa ca ia scris ai raspunde "buna si mie mia facut placere esti un baiat ok .. ". Vorbesc ce vorbesc si asi dau o a doua intalire tot in 4 , fata accepta bucuroasa ,de data asta fetele merg la ei. Ajunge acolo in fatza iese prietenu lui .. dar el .. el un era acolo .. fata se simti trista,al intreaba :
A"dar el unde e ,dece na venit ?"
A: "Nu a putut veni ".
Fata trista ai spune :
An: "ah ok ... "
Dupa 5 minute apare pe o bicicleta tot obosit si transpirat , merge zambind spre fata si ai spune :
C:" Credeai ca nu vin , eheh ?"
Fata usurata si fericita zambeste <3 incepe sa mearga in centru in timp ce vorbeau .. ajung in centru si o iau pe niste scari ce duc sus la cetate,fetei ai placuse enorm gestul facut de el. Cei 4 se despart din nou.. baiatu si fata raman sa vorbeasca,baiatu ai povesteste ca ai place de ea si ca ar vrea sa aiba o relatie cu ea ..f fata speriata dar si fericita ai spune :
An:" Sti,un stiu daca tia spus Sa. ca eu am suferit din cauza unui baiat .. si mie frica sa nu fiu ranita din nou .. "
Baiatu intelegator ai raspunde :
C." Stiu , mia povestit .. nu vreau sa te stresesz osa facem totul cu calm oricat vrei tu .!"
Fata usurata, vazand ca baiatul e intelegator ai trece un fior prin tot corpul <3 baiatul se apropie de ea si ai spune :
C." Uite de aici poti vedea marea . "
Fata zambit un spune nimic .. Dupa un pic apare si cei doi prieteni,fata ai spune prietenei :
An."da ce ai patit fata te a intepat o albina :))) ? " prietena rusinata raspunde :
Sa." Dece ce am ? "O.o
Fata incepe sa rada si ai zice :
An." Nu vezi ce ai pe gat nebunoo ;) ."
Incepe sa rada toti 4 si se indrep spre gara .. baiatu ar vrea sa o sarute dar ie frica ... o ia in brate o strange tare o saruta pe frunte si ai zice :
C." Sa ai grija de tine bine , ne vedem curand !"
Fata plina de fiori zambeste, al strange in brate tare si ai spune :
An."Ati multumesc ca ma intelegi ! "

publicata in 2015-04-24


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'I'm in the mood for love
    Simply because you're near me.
    Funny, but when you're near me
    I'm in the mood for love.'
    ~ Dorothy Fields
  • 'Love is an energy which exists of itself. It is its own value.'
    ~ Thornton Wilder
  • 'True love cannot be found where it truly does not exist,
    Nor can it be hidden where it truly does.'
    ~ Anonymous

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relații nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente și pasiuni puternice, odată ce acestea se așază și cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

Puține sunt relațiile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeași lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relație dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poți construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri