Poveste sufletului meu!

poveste de dragoste scrisa de Lara

Iubirea-este un cuvant ce nu se da uitarii,chiar daca ai pierdut-o,sufletul tau striga mereu"Intoarce-te"

EL s-a apropiat de mine intr-un mod misterios,ascuns,si cald.Fara a-mi da seama creste cate un pic de pasiune si admiratie pentru el.
Si in fiecare zi,ma indragostea inca un pic,si inca un pic,de el si de tot ce insemna "Lumea Lui".Crestea aceasta scunsa iubire.Pana intr-o zi,ce mi-a zguduit inima profund.O singura apopiere adanca,suflete langa suflete,de-a unit.(Eu-24 ani,EL-26)
O mica atingere,o scurta imbratisare fara piedici,a aprins marea flara a iubirii,nu s-a spus niimic de "dragoste",doar sufletele vorbeau singure.Zilnic,urmarindu-ne cu privirea,ne canta frumoasa balada de "iubire".
Atat de mult speram aceasta unire,a noastra,cand ma privea,parca priveam spre soare....cu ochi cristalini,si cand vobea,vocea lui rasuna vesnic in mine...oricat nu doream,oricat nu ma imploram pe mine insami,sa nu mai privesc in partea lui-NU PUTEAM!
Frumoasul ce grestea din gesturile lui,imi ramificau sufletul,crestea iubire...Lucram in acelasi colectiv,eu profesoara de spaniola-romana,el de religie.Imi spunea ca e mandru de mine,pt ca eram laudata,si premiata,ma privea atanc,clar,si cu caldura.Caldura lui,si rabdarea mea,a dat nastere "iubirii".Venise vacanta de vara,mult asteptata,dar este si va ramane obstacolul nostru ce ne-a separat.Peste o luna,am primit un sunet de la niste colegi de lucru,era o invitatie la odhna cu jumatate de colectiv,printre care se numara numele lui.Timp de 7 zile ne-am afla cu colgii de lucuri,si el,bineinteles in Turcia in vacanta,ceea ce mi-a zambit destinul,cred.Frumoasa cladura sufleteasca izbucnea zilnic,si neintemeiat.din cand in cand ma mai lua aproape de bratele lui,frumoasa zi a dragostei...toata asta are un sfarsit,desigur.Au trecut cele 7 zile,e august,a ramas doar amintire,si visul ce-l visez in fiecare noaspte(EL imbratisandu-ma)A ramas amintirea vesnica,si intrebarea"O sa-l mai vad"Sau o sa-l pierd.Destinul ne va separa,oare?Asta-i surpriza,mare?

publicata in 2011-08-23


Love, romance and relationship quotes for your soul

 • 'Soul meets soul on lover's lips.'
  ~ Percy Bysshe Shelly
 • 'What lies behind us, and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us.'
  ~ Ralph Waldo Emerson
 • 'When you love someone, all your saved-up wishes start coming out.'
  ~ Elizabeth Bowen

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatii fericite

Cuplurile de succes împărtășesc câteva valori esențiale

Cuplurile de succes reușesc să rămână împreună pe termen lung și foarte lung nu doar pentru că se iubesc. Iubirea este importantă însă nu este nicidecum singurul factor care poate …

Citeste mai departe ›
suflete pereche

Tot ce trebuie să știi despre sufletele pereche

Conceptul de suflete pereche este unul cât se poate de controversat și de complex în același timp. Mulți cred în această idee, poate și mai mulți o consideră un mit …

Citeste mai departe ›
barbatul potrivit

Dacă are aceste calități, nu-l lăsa să-ți scape!

Am discutat în nenumărate rânduri despre felul în care poți păstra echilibrul într-o relație, despre faptul că fiecare relație reprezintă până la urmă o loterie din care nu toată lumea …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

 • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
 • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri