Persoana nepotrivita

poveste de dragoste scrisa de Elena

M-am indragostit pentru prima data acum 6 ani, de un baiat iesit din comun, din orice punct de vedere, daca as fi stiut cum este el defapt... nu stiu daca se mai intampla.
Era un baiat amabil, elegant , inalt, blondut cu ochi albastri .. vorbele lui ma faceau pe zi ce trece sa il ador, sa simt ca el este aerul mmeu si ca inima mea fara prezenta lui nu era nimic..am trait in aceasta relatie asa cum mi-as fi dorit eu, timp de 1 an de zile dupa care nimic nu mai era la fel, doar sentimentele mele. Pe vremea cand eu m-am indragostit de el, era un tip inocent, un baiat care cunostea si binele si raul insa pe parcurs, a devenit un baietas de cartier, caruia ii placea sa se destrabaleze in ultimul hal, ii placeau masinile,banii si femeile si totusi ma placea si pe mine, cu toate astea devenisem pentru el roata de rezerva, cea care tot timpul il ierta, cea care tot timpul il facea sa uite de ceea ce este rau in viata lui. Tipa la mine, uneori ma si jignea, si totusi dupa o mica despartire il iertam pentru ca viata mea fara el era ca un calvar. Nu stiu daca cineva s-a mai umilit atat de tare cum am facut-o eu pentru el, nu stiu daca cineva s-a urat pentru slabiciunea lui, si desi eram constienta nu puteam sa-l las. De fiecare data cand il iertam era bine 1 luna si povestea se repeta, dar eram multumita si asa, cu gandul ca se vor linistii apele.
Pana cand, a sosit ziua cea mare in care realizasem in sfarsit ca indiferent cat de mult l-as iubi, nu ma merita. In ultimul timp relatia noastra incepuse sa mearga bine dinou, pana cand intr-o noapte eram la el acasa, dupa ce m-am culcat cu el, nu apucasem sa-mi iau pe mine decat lenjeria si pantalonii, si un prieten de-al lui pe care il cunosteam si eu , intra in camera iar dragul meu iubit imi spune ca el pleaca, din prima mi-am dat seama despre ce este vorba, vroia sa ma culc cu prietenul lui, m-am certat cu el, si am plecat, insa tot el era cel nervos si suparat,
De atunci nu am mai vorbit cu el timp de 4 ani, timp in care am avut toate starile si sentimentele pe care le poate avea un om,il uram si il iubeam, il vroiam inapoi si nu il vroiam, mi-as fi facut o relatie si totusi inima mea nu putea sa iubeasca.. pe el il intalneam in cluburile din oras, il baruri etc insa incercam din rasputeri sa il evit pana cand nu am mai putut si m-am lasat dinou prada lui. Incepusem dinou sa vorbim fara sa-mi aduc aminte ceea ce a fost in trecut, si el parea ca s-a schimbat, parea ca vrea o iubita stabila iar eu la cat de mult il iubeam m-am oferit dinou lui.. totul mergea bine, cel putin asa stiu eu, nu ma mai insela, ma intelegea, imi arata zi de zi ca tine la mine, isi deschidea sufletul mereu in fata mea cerandu-si scuze zi de zi pentru trecut.. insa de aceasta data nu am vrut sa-i mai dau atata importanta relatiei noastre inima mea era inchisa chiar si pentru el, nici nu il mai iubeam nici nu il uram insa fizicul lui ma atragea extraordinar de mult era exact barbatul pe care l-am visat de mic copil.A mers dinou relatia 8 luni, ceea ce mi se parea suspect era ca el cel putin odata pe luna pleca din tara 2-3 zile, ca avea foarte multi bani insa nu avea servici, asta imi dadea foarte multe idei, insa tatal lui avand afacere deschisa etc etc m-am gandit totusi ca il ajuta. Intr-o seara la o cafenea, stand de vorba cu el il simteam ca ceva il framanta dar nu spunea nimic, si l-am intrebat.

Raspunsul lui balbait a fost cam asa:
-Stii as vrea sa-ti spun ceva, dar te rog sa nu te superi pe mine, si sa ma intelegi, eu am o relatie cu o tipa

Nu imi venea sa cred ca am iertat aceeasi greseaala, ca m-am intors dinou in bratele celui care m-a facut cel mai mult sa sufar, cu toate astea inima mea tanjea sa-l aibe doar pentru ea, oameni buni, il iubeam nebuneste..
La mesajul transmis de chipul meu a adaugat:
- Dar nu este iubita mea, este altceva
- Ce poate fi?
- Pai pe spatele ei eu produc bani, si din cand in cand mai intretin si eu relatii cu ea..
- Nu-ti ofer eu tot ce iti trebuie?
- Ba da, dar te rog intelegema, daca o sa ne mearga bine relatie renunt la ea.
- Renunti acum, ori la ea ori la mine..
- Bine, o las iti promit.

A mai trecut o saptamana, in tot acest timp il simteam agitat in prezenta mea pana cand l-am intrebat ce s-a intamplat si nu cred ca o sa va vina sa credeti.. mi-a spus ca vrea sa ma ia cu el, in Germania. L-am intrebat ce sa fac eu acolo, si raspunsul lui era sa ma prostituez.. pentru el, insa nu a spus "pentru mine" a spus "pentru noi" .. Am inceput sa plang, sa constientizez de ce pleca el in alte tari atat de des, de unde avea el atatia bani, doamne de ce mi-ai dat sa ma indragostesc de un PESTE?
In acel moment am dat uitarii tot , si ma straduiesc si acum dupa un an de zile de la cele intamplate sa iubesc pe altcineva.


publicata in 2015-04-07


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'Love is like war,
    Easy to begin but hard to end.'
    ~ Anonymous
  • 'To love and be loved is to feel the sun from both sides.'
    ~ David Viscott
  • 'Love is the only sane and satisfactory answer to the problem of human existence.'
    ~ Erich Fromm

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relații nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente și pasiuni puternice, odată ce acestea se așază și cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

Puține sunt relațiile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeași lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relație dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poți construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri