Viata mea.

poveste de dragoste scrisa de adrian florin

Viata mea.

Ma numesc Adrian si doresc sa va spun cateceva despre viata mea.
M-am nascut intr-un oras cu multe parcuri,cartiere,zone industriale si un rau care desparte
orasul in doua.
Aici am copilarit,am mers la scoala,m-am format ca om in societate.
Ajungand la varsta maturitatii,dupa terminarea stagiului militar,am inceput serviciul in
diverse domenii.
In tot acest timp am intalnit diverse caractere ,oameni cu diverse culturi,obiceiuri,limbaj.
La varsta de 22 de ani lucram pentru o companie internationala.
Eu sunt o persoana mai retrasa,vorbesc doar cand e nevoie sa vorbesc,prieteni nu am,pentru ca nu am vrut sa am prieteni.
La un momentdat in timpul serviciului am inceput sa intru in vorba cu diverse persoane.
De fiecare data cand vedeam o femeie care imi parea simpatica,o priveam si nimic mai mult,salutam si mergeam mai departe in drumul meu.
Deseori ma gandeam cum ar fi sa intru in vorba cu ele,ce sa le intreb sau ce sa le spun.
Eu nu sunt o persoana vorbareata,prefer doar sa zambesc si sa merg mai departe.
Intr-o zi s-a intamplat ceea ce nici nu ma asteptam vreodata.
La serviciu si-a facut aparitia o femeie mica de statura,bruneta cu parul lung,corpolenta,dar trecuta prin viata.
Avea o infatisara alba cu o privire patrunzatoare,mi-a placut aceea privire.
Tot timpul se vestimenta elegant,purta parul desfacut si avea un glas frumos.
Nu o vedeam tot timpul ,dar de fiecare data o vedeam pe fuga,doar cand pleca acasa ii
observam chipul alb cu privirea patrunzatoare.
Intr-o zi s-a intamplat sa descopar ca era o femeie responsabila in urma unui incident
petrecut. Treceam pe un coridor si la un momentdat aud un glas de femeie care ma intreba
despre incidentul petrecut,m-am oprit din mers ,m-am intors si am vazut-o pe femeia cu parul lung,infatisarea alba si privirea patrunzatoare. In interiorul meu m-a surprins faptul ca o femeie care nu ma cunoaste si nu mi-a vorbit niciodata,incearca sa intre in vorba cu mine,am fost surprins placut ,dar retinerea mea de a nu vorbi cu alte persoane,m-a facut sa-i raspund ca vom discuta despre asta alta data,am zambit si ne-am vazut fiecare de drumul lui.
Incepand cu urmatoarea zi am inceput sa ne salutam mai des pana am ajuns chiar sa vorbim la telefon.
Noi lucram o data pe luna in aceeasi schimb,in rest pe schimburi diferite.
Intr-o noua saptamana vorbiind cu,colegii mei de serviciu,am primit rugamintea din partea unui coleg sa ma interesez pentru el despre o femeie caruia lui ii placea,acel coleg era unul dintre soferii nostri care ne ducea si ne aducea de la serviciu si pana acasa,cu alte cuvinte faceam naveta dintr-o localitate intr-alta.
Nu m-am gandit niciodata ca asa ceva va avea urmari sau ca va fi doar un simplu favor pentru colegul nostru,am vrut doar sa-l ajut.
S-a intamplat ca m-am dus la persoana respectiva sa aflu cum se numeste si un nr de telelon,i-am spus ca este cineva interesat de persoana ei si ca o rog frumos sa-mi spuna cele cerute de colegul meu in vederea cunoasterii.
Am aflat cele cerute de colegul meu,venind seara i-am dat cele cerute si nimic mai mult.
Incepand cu a doua zi am avut parte de surprize atat din partea colegului cat si din partea tinerei pe care colegul dorea sa o cunoasca.
Am picat pe ganduri pentru ca cei doi aveau alte ganduri ascunse pe care eu nu le stiam.
Colegul a renuntat la tanara,iar tanara astepta cu nerabdare sa-i vorbesc despre colegul meu si pana la un sfarsit,tanara s-a atasat de mine crezand ca imi doresc o relatie cu ea.
Eu nu am dat aceasta posibilitate ,din motive personale a inceput sa vorbeasca cu alte femei colege cu ea despre mine,au incercat si alte colege cu ea sa intre in vorba cu mine,
Eu de multe ori refuzam sa trec prin sectia unde lucrau ele ,chiar daca eram luat la intrebari de superiori mei de ce nu-mi fac treaba prin toata fabrica,le raspundeam ca acolo nu pot sa trec pentru ca nu pot.Chiar daca am fost sanctionat ,refuzam in continuare sa mai trec pe acolo.
Intr-o zi de lucru ,eram schimbul doi.la jumatatea zilei de lucru a venit o domnisoara roscata si mi-a cerut sa o chem la poarta la ora 19:00 ca ar dori sa fumeze o tigara si ca ar vrea sa vorbeasca cu seful meu.
S-a intamplat si acest lucru,nici prin ganduri nu aveam sa ma gandesc ce va urma.
Eu aveam gandurile,visele mele,ma gandeam tot timpul la femeia cu infatisarea alba,
parul lung.brunet,subtirica,cu privirea patrunzatoare,glasul frumos si trecut prin viata.
In toate gandurile mele era numai ea,abia asteptam sa vina saptamana in care eram pe acelasi schimb sa o vad.
Ma gandeam cum sa vorbesc cu ea,cum sa ma comport,cum sa intru in vorba cu ea.
Pe zi ce trecea punea tot mai mult stapanire pe gandurile mele.
Eu lucram toata saptamana: de luni pana duminica,intr-o vineri dimineata mi-am luat
inima in dinti si am sunat-o,mi-a raspuns la telefon mirata,m-am prezentat si am inceput sa vorbim,am ajuns sa-i spun in telefon ca as vrea sa o cunosc mai mult si ca as vrea sa vorbim mai mult.
Ea a incercat sa refuze elegant si pana la sfarsitul conversatiei a ramas ca o sa mai vorbim despre asta altadata.
A trecut acea zi si cea de sambata,iar duminica dimineata am sunat-o si i-am propus sa ne intalnim cand ies de la serviciu,intr-un final a acceptat si am avut parte de surpriza vietii.
Dupa ce am terminat programul de lucru m-am dus spre locul de intalnire,eram atat de
entuziasmat,emotionat,aveam un buchet de flori,stiam adresa unde locuia si n-am mai avut rabdare sa o astept la locul de intalnire si am pornit inspre casa ei.
Cu mici indrumari pe unde sa merg ,am ajuns la blocul unde locuia ea.Eram atat de zambaret,entuziasmat incat mi-a trecut orice fel de timiditate sau vreun fel de refuz de a mai vorbii,eram nerabdator. Locuia la etajul 2,ajungand la usa ei,am sunat la sonerie si am auzit glasul ei spunand sa intru ca e deschis.
N-am intrat,am asteptat in fata usii,la un momentdat a deschis usa,era ea fara haine pe ea,parul ud ,numai ce a iesit din baie de sub dus sa deschida usa. Nu a stiut ca sunt eu la usa,nici eu nu am stiut ca imi va deschide usa asa,am zambit,am salutat si ea a fugit in baie strigand sa intru,sa ma fac comod in bucatarie.
Era pentru primadata sa vad o femeie dezbracata,frumoasa.Ea s-a rusinat ,s-a imbracat si a venit in bucatarie cerandu-si scuze ,i-am dat buchetul de flori sa ma ierte ca am aparut asa in fata usii pe nepregatite.
Era rusinata de cele intamplate,s-a scuzat crezand ca e altcineva la usa,in schimb m-a imbratisat si am incercat sa o consolez ca e totul in ordine,am petrecut o jumatate de zi
impreuna ,eu ii vorbeam despre mine cum am ajuns sa doresc sa o cunosc,in schimb ea
era in continuare rusinata de cele intamplate. A trecut aceea zi ,eram atat de incantat,bucuros ca am reusit sa vorbesc cu ea,am reusit sa scap de timiditate si ca pot
sa vorbesc liber si deschis. Ma gandeam la ea ,la felul cum a vazut-o primadata,la felul cum s-a rusinat,privirea ei,chipul ei.
Eu eram atat de entuziasmat,am trait momente pe care nu le mai traisem pana atunci.
Era ceva extrem de frumos.
A venit saptamana in care lucram pe aceeasi schimb amandoi,la serviciu eram retrasi si
Nu vroiam sa iasa in evidenta cum ca ar fi ceva intre noi doi.
Cand ne vedeam prin sectii ,zambeam si ne salutam,la sfarsitul de program plecam fiecare acasa,ma gandeam tot timpul la ea,intre timp mai vorbeam cu ea la telefon.
Eu lucram intr-un mediu de invidie,rivalitate intre colegi,colege.
In tot acest timp am ajuns sa cunosc lucruri frumoase alaturi de aceasta femeie,abia asteptam sa vina si urmatoarea zi sa fiu impreuna cu ea.
Ea era o femeie trecuta prin viata,avea doi copii,diferenta de varsta dintre mine si ea era mare,amandoi stiam asta,am ajuns sa ne dorim sa petrecem timpul impreuna,cand eram cu ea imi placea sa-i vorbesc,ea ma asculta,nu spunea nimic,vroiam tot mai mult sa ma apropii de ea,de multe ori ea imi spunea lucruri pe care eu nu le intelegeam sau nu vroiam sa ma impac cu ideea,cu adevarul spus de ea.
Cu ea am descoperit pentru prima oara mangaierea,privirea,sarutul si sa vorbesc asa cum n-am mai vorbit niciodata.
Imi placea foarte mult sa o mangai,sa o tin in brate si de cate ori simteam ca vroia sa-mi spuna ceva,o sarutam indelungat si nu o lasam sa vorbeasca.
Treptat s-a obisnuit de felul meu de a fii si a acceptat fiecare dorinta comuna,s-a indragostit de felul meu de a comunica cu ea,atat prin vorba cat si prin port.
La serviciu ne comportam ca la serviciu,fara a cineva sa banuiasca ceva.
Dupa doua luni de relatie am ajuns sa ne petrecem o noptiile impreuna,am petrecut doua nopti impreuna,noaptea pentru mine era un necunoscut ceea ce inseamna noaptea petrecuta intre doua persoane.
Pot sa spun ca apropierea dintre mine si ea a fost de vis,ne-am atins,ne-am sarutat,ascultam respiratia reciproca,ne am lasat condusi de ceea ce am simtit.mi-a spus sa nu uit acea noapte niciodata,ne am contopit unul cu celalalt atat emotional cat si fizic,mi-a placut enorm de mult fiecare clipa,stare,senzatie. Am adormit unul in bratele celuilalt.
A doua zi ne am trezit sarutandu-ne,am petrecut acea zi impreuna,am vorbit mult mai deschis despre cele petrecute,despre ce inseamna noi.
A venit seara din nou am avut o dorinta mult mai mare in ceea ce priveste viata de noapte alaturi de ea.
Tot ceea ce s-a petrecut intre noi in a doua noapte,am trait pentru primadata ce inseamna :sentiment,dragoste,inima. Am avut o noapte de dragoste,am trait sentimente,placerea de a simtii si traii ce simte ea pentru mine si ceea ce simt eu pentru ea. Vreau sa spun ca aceea traire e vie,cand ne am inbratisat sa adormim,am plans in liniste,am lacrimat pana am adormit,nu stiu daca voi a-ti trecut prin asa ceva,dar eu am trait pe propria piele. Asa ceva era pentru primadata cand am trait asta alaturi de o femeie.
Stiu ca m-a intrebat ce se intampla si i-am spus ca nimic,o iubesc si am continuat sa lacrimez,adormind cu ea in brate.
In urmatoarea dimineata ne-am trezit sarutandu-ne ,era o zi friguroasa,ploioasa.
Mia ramas viu tot ceea ce s-a petrecut in noapte,era prea frumos,prea viu,prea incredibil de ceea ce poti trai,simtii si impartasii cu o femeie.
Era splendit,nu cred ca pot descrie in cuvinte ceea ce am trait,e prea superb incat nu gasesti cuvinte sa descrii totul.
In aceea zi am facut ceea ce e de facut pentru o dimineata de duminica,la ora
9:00 mi-a spus ca vrea sa se odihneasca ,sa se intinda pe pat si sa o las sa doarma,m-am dus cu ea in dormitor,s-a intins pe pat,am acoperit-o cu o patura,m-am asezat langa ea si am mangaiat-o pana a adormit.
Am privit-o cum doarme,parul ei lung si brunet,chipul ei si imi doream sa deschida ochii sa o sarut indelung ca si cum ar dori sa spuna ceva ,iar eu sa nu-i permit sarutand-o.
In schimb m-am ridicat,m-am imbracat cu gandul la cele petrecute in noapte,am iesit pe usa si m-am dus inspre gara,am luat trenul si m-am intors in localitatea unde locuiesc.
Gandindu-ma la noaptea petrecuta cu ea,am inceput la plang pe strada mergand spre casa.
Am sunat-o de la un telefon public si m-a intrebat unde sunt,s-a trezit din somn fara mine si m-a asteptat.Am vorbit cu ea plangand la telefon spunandu-i ca am plecat acasa,s-a intristat spunandu-mi noapte buna si a inchis telefonul.
La scurt timp am plecat din tara la parintii mei timp de trei luni,am incercat sa vorbesc cu ei de ceea ce am facut,dar am tinut totul numai pentru mine.
M-am intors dupa trei luni in tara,am cautat un loc de munca. M-am angajat si dupa un an de munca,intr-o seara,lucram schimbul trei. Chiar daca a trecut atata timp ,oridecate ori aveam o clipa de liniste ma gandeam la noaptea petrecuta cu ea,femeia cu privirea patrunzatoare,la ceea ce am trait cu ea,faptul ca am plans,faptul ca am facut dragoste,imi era dor de ea ,de tot ce era viu cu ea.
Dupa ce am intrat in serviciu pe schimbul trei,intr-una din pauze am sunat-o pe ea sa o aud,imi era dor de glasul ei,am plans inainte sa o sun si am sunat-o.
M-am prezentat cine sunt,s-a lasat linistea pentru cateva secunde,apoi mi-a raspuns ca e bine si ca sa o uit,sa nu o mai caut.
I-am multumit de conversatie,mi-am terminat serviciul si dupa doua zile,eu cu gandul la ceea ce s-a intamplat intre noi,am avut o stare trista,tinand totul in mine in tot acest timp,nu am vorbit despre asta cu nimeni,trairea asta vie mi-a intors moneda cum se spune.
Am avut parte de un incident de moment si am ramas cu o afectiune cardiaca.
Eu nu invinuiesc pe nimeni pentru ceea ce mi s-a intamplat,in schimb de fiecare data cand
doresc sa am zambetul pe buze,ma gandesc la noaptea vie dintre mine si ea,de lacrimile pe care le-am avut si nu am stiut sa le explic atunci.Mi dor de ea si tot timpul cred ca am sa plang atunci cand am sa o revad vreodata.
Azi la varsta mea de 32 de ani,dupa aceasta intamplare am refuzat sa ma mai implic in alte relatii cu alte femei,chiar daca ar fi fost o aventura nu s-a intamplat nimic fizic intre mine si femeia respectiva pentru ca am refuzat sa fiu apt ca sa se intample ceva . Si in zi de azi traiesc totul viu dintre mine si femeia cu privirea patrunzatoare.
Ma gandesc la ea,ma rog la dumnezeu sa-i fie bine si in sufletul meu o doresc inapoi in viata mea,chiar daca fizic refuz acest lucru.
Comentarile,intrebarile va apartin voua si va raspund de fiecare data.
Va multumesc ca a-ti citit intamplarea mea,cu respect Adrian.

publicata in 2015-04-05


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'Love is an energy which exists of itself. It is its own value.'
    ~ Thornton Wilder
  • 'Love can be understood only from the inside, as a language can be understood only someone who speaks it, as a world can be understood only someone who lives in it.'
    ~ Robert C Solomon
  • 'Love talked about can be easily turned aside, but love demonstrated is irresistible.'
    ~ W Stanley Mooneyham

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relații nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente și pasiuni puternice, odată ce acestea se așază și cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

Puține sunt relațiile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeași lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relație dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poți construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri