#M

poveste de dragoste scrisa de PCMK

Totul a început la o petrecere în vacanța de varã, când eram doar doi copii, eu nu știam ce e iubirea și poate ca nici el. Eu eram cu 2 prietene, din care una îl cunoștea de mult pe #M. Eu aveam prieten, dar îmi cam plãcea de el, era un bãiat foarte frumos și amabil. Ne fãceam „ochi dulci” și ne dãdeam unul pe lângã altul. La un moment dat, a venit la mine și mi-a zis sã ieșim afara sã vorbim, iar eu am acceptat. Ne-am cunoscut mai bine, ne-am uitat unul în ochii altuia și ne-am sãrutat. Atunci am simțit ceva care nu mai simțisem pânã atunci, cred cã era sentimentul acela de „fluturași în stomac”. Dupã acea seara memorabilã și norocoasã pentru mine, m-am despãrțit de prietenul meu și am rãmas cu #M. Ne întâlneam în fiecare seara, unde stãteam și ne povesteam tot, și ne sãrutam, și ne iubeam, ca doi copii.
Dar totul a început sa fie altfel când școala a început. Eu eram în clasa a 7-a , iar el era în clasa a 9-a, la același liceu. La început nu mai pãstrasem legãtura, pânã într-o seara de weekend când ne-am întâlnim, și ne-am luat în brațe, de parcã nu ne mai vãzusem de un an! Apoi eu i-am șoptit la ureche: „Îmi era dor de tine!” , iar el s-a uitat în ochii mei, m-a sãrutat și m-a îmbrãțișat mai tare. Devenise frumos, din nou, ieșeam în serile de sâmbãtã și duminicã când nu aveam școala. Odatã eu am ieșit mai înainte, cu niște prieteni de-ai lui, care m-au mințit cã el mã inșela, iar eu m-am dus singurã într-un colț și am început sã plâng. Dupã câteva minute a apãrut el, care m-a convins cã nu e adevãrat, și care mi-a arãtat ca mã iubește pe mine și numai pe mine. Cu fiecare zi îl iubeam mai mult și mai mult.
Dupã un timp lucrurile nu mai mergeau, el începuse sã vorbeascã și cu alte fete, eu aveam prieteni pe care el era gelos, și ne-am despãrțit cãteva zile, dupã care ne-am întâlnit și ne-am împãcat. Eu eram proastã, trãiam cu gândul cã pot sã stau și farã el, și pot sã-mi gasesc pe altcineva.
Cu câteva zile înainte de revelion ne-am despãrțit, decizia a fost mai mult a lui. Am plâns câteva zile mereu, mai ales când eram cu prietena mea, și îi mãrturiseam ce am pe suflet, ea era singura care mã asculta și mã înțelegea. Revelionul l-am fãcut la ea, unde a venit și #M. A fost ceva ciudat, parcã uitasem cã ne-am certat, stãteam numai cu el. Pãrea cã ne iubim mai mult decât orice pe lume. Dar a fost doar o seara, dupã care el a uitat tot, parcã nimic nu se întâmplase. Cu asta mi-a fãcut mai mult rãu, l-am iubit mai mult, dar am suferit și mai mult.
Ne-am reîntâlnit, eu eram în comuna lui, la niște rude, vorbeam cu prietena mea la telefon în fața magazinului. M-a vãzut, m-a salutat, mi-a zâmbit și a plecat. Acum el are prietenã, poate o iubește cum m-a iubit pe mine, poate nu o iubește sau poate o iubește și mai mult. Asta nu știu. Dar tot ce știu e cã eu îl iubesc pe el, chiar dacã a trecut mult timp de când nu mai suntem împreunã.
O sã îl aștept, mult și bine, pentru cã el a fost prima mea iubire! Mi-e dor de tine, de noi. Te iubesc #M!

publicata in 2015-02-23


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'No man is truly married
    until he understands
    every word his wife is NOT saying.'
    ~ Unknown
  • 'The first duty of love is to listen.'
    ~ Paul Tillich
  • 'A fastidious person in the throes of love is a rich source of mirth.'
    ~ Martha Duffy

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relaÈ›ii nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente È™i pasiuni puternice, odată ce acestea se aÈ™ază È™i cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

PuÈ›ine sunt relaÈ›iile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeaÈ™i lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relaÈ›ie dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poÈ›i construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri