O amagire

poveste de dragoste scrisa de Anonima

Ea,o fata simpla care vrea sa plece in Italia sa munceasca unde ii gasise prietena ei cea mai buna de munca sa aibe grija de o batrana.
Inainte ca ea sa plece aude o amica ca fata vrea sa plece in afara sa lucreze si ii spune ca stie ea pe cineva care vrea sa plece si ca daca vrea poate pleca cu el,fata intreaba ca ce munca e acolo iar amica ii spune ca trebuie sa lucreze la bar sa imbete barbatii si primeste bani ca lumea ca dama de companie,fata cand aude cuvantul dama de companie se gandeste ca este vorba despre prostitutie si spune ca se mai gandeste iar amica ii spune ca o suna a doua zi ca sa primeasca raspunsul si asa a si facut,a sunat-o pe fata a doua ziiar fata raspunde ca nu vrea sa mearga,atunci amica cheama pe prietenul fetei la ea la cafea si ii spune sa o convinga pe fata sa mearga ca se castiga bine bani acolo si prietenul fetei asa face.
Prietenul fetei se certa mereu cu ea ca sa o convinga sa se duca cu baiatul respectiv in Germania,sa nu se duca in Italia si fata ca sa scape de atata cearta zilnica accepta sa plece in Germania cu baiatul respectiv dar pe baiat nu-l cunostea,urma sa se intalneasca si cu el ca sa vorbeasca despre munca.
A venit si ziua sa se intalneasca si cu baiatul respectiv si il intreaba ce trebuie sa faca iar el ii spune ca ii este rusine sa ii spuna asa ca va vorbi cu verisoara lui sau matusa lui,fata iar cade in dubii si nu stie ce sa faca dar de rusine spune ca merge.
Vine si ziua sa plece dar fetei ii pare rau dar e prea tarziu sa dea inapoi si pleaca cu inima indoita ca nu stie sigura despre ce e vorba sa faca in Germania.
Ajunge in Germania se cazeaza la un hotel ea cu baiatul si verisoara baiatului dupa care o aude pe verisoara ca n-au prezervative iar fata incremeneste cand aude despre ce e vorba si regreta ca n.a refuzat cand trebuia ca era sigura ca despre asta e vorba si incepe sa planga iar pe baiat nu-l suporta deloc,era un infumurat,un figurant,un baiat plin de impresii.
Se certa zilnic cu baiatul si nu-si dorea decat sa plece dar baiatul ii spusese ca dupa ce platesc datoria poate sa plece fata linistita.
Acum fata vroia sa plateasca datoria cat mai repede sa poata pleca.
Baiatul cand observa ca fata doreste sa plece incepe sa ii faca avansuri prin glume prin gesturi dragute si etc.
Intr-o zi fata e suparata ca n-au nici bani sa plateasca hotelul unde erau cazati iar prin minune apare cineva si primeste bani dupa care baiatul,fata si verisoara pleaca la un bar sa se mai relaxeze si ei iar baiatul tot continua cu avansurile iar fata o ia ca pe o gluma.
Vine timpul sa plece de la bar,baiatul pleaca pe jos iar fata si verisoara pleaca cu doi cu masina,ajunge fetele la hotel si se apuca de treaba,prima e verisoara si fata asteapta,termina verisoara si incepe fata cu celalalt si termina si fata,se pregateste sa se duca la dus si apare baiatul.
Fata isi face dus se schimba si se baga in pat,in pat era si baiatulsi vorbesc ei ce vorbesc si se baga la somn iar baiatul incepe cu atingeri suave si fata ii spune sa o lase in pace ca nu vrea nimic ca dupa aceea se indragostete si nu vrea,baiatul cand aude o atinge si mai insistent iar fata intr-un final cedeaza si face dragoste cu el iar de atunci incepe sa-si bata joc de ea,face ce vrea din ea iar ca proasta nu spune nimic,o inseala cu alta fata,o da afara pe fata din camera ca sa stea cu fata cealalta.
a doua zi dupa ce e cu cealalta cade la puscarie baiatul iar fata ramane singura,nu vrea nici sa plece in tara sa-si vada de treaba ei si viata ei,spune ca ea a venit cu el la drum si il asteapta dar se muta intr-un alt oras,baiatul cand iese vine dupa ea unde este ea si aici incep ei cu adevarat o relatie frumoasa si cu bune si cu rele.
Ea ajunsese sa faca meseria de care ii era frica doar ca sa-l vada pe el fericit,el nu stia niciodata prin cate greutati trecea fata ca sa faca bani sa-l multumeasca pe el,la inceput era multumit si foarte fericiti amandoi,toti prietenii lor ii invidiaupentru ca pe langa faptul ca avea o relatie formau si o echipa foarte buna,dar cum am spus la nceput pana s-a convins baiatul ca fata e indragostita de el pana peste cap si ca ar fi in stare de orice pentru el,
Dupa aceea el s-a schimbat foarte mult,o batea nevinovata,o batea ca nu se mai facea bani,o insela,o umila foarte mult,nu-i mai pasa de ea,ea ca proasta nu spunea nimic de frica ca sa n-o mai bata dar o durea foarte mult ce ii facea dar proasta nu putea sa puna punct ca-l iubea foarte mult si ii era frica ca-l pierde de aceea ii accepta toate alea.
Acum se apropiau sarbatorile de craciun si iar se intelegeau foarte bine dar nu se ajungeau cu banii pentru ca tot ce facea fata noaptea el ii baga la aparate a doua zi si o mintea ca o face de gelozie iar la inceput credea tot ce ii spunea el dar incet,incet incepuse sa-si dea seama ca baiatul o mintea si ca isi batea joc de ea,s iar o umilea si o batea si o facea in toate felurile si ea iar tacea ca incepuse sa aibe frica de el.
In apropierea sarbatorile fata ii propune lui sa ramana in Germania ca u se ajungeau cu banii si nu vroia sa-l vada pe el cum se chinuie fara bani si asa fac amandoi,el pleaca in Romania de sarbatori iar ea ramane singura in Germania sa faca bani pentru el.
Acum ea ca sa aiba el bani in tara strange ban pe ban si ea sta nemancata,mananca o data la 2-3 zile ca sa-i puna lui cati bani ii cere el,.
El cat a fost in tara ii spunea intr-na la telefon ca ii este dor de ea si ca abia asteapta sa vina langa ea sa o ia in brate,sa se joace cu ea,sa glumeasca amandoi,sa iasa in oras amandoi ca pe ea o tinea numai in casa mereusi vrute si nevrue ii spunea ii spunea ca o iubeste si ca nu mai sta fara ea niciodata sau ca nu mai pleaca fara ea niciodata nicaieri.
Ii pune fata 1000 euro si isi cumpera biletul si vine acasa la ei,ea abia astepta sa vina el sa stea si ei impreuna iar el ce face,o trimite seara la munca iar el se duce la fata cu care o inselase inainte sa plece in tara si isi petrece seara cu ea.
La 5 dimineata o ia si pe ea acasa,ajung acasa iar el se schimba si se duce la discoteca cu alte femei si asa o chinuie mereu doar ca deocamdata nu a mai batut-o dar in schimba o inseala o jigneste,o umileste dar ea incepe sa coboare cu picioarele pe pamant si vrea sa puna punct relatiei asteia pentru ca s-a saturat de tot ce ii face,e prea chinuita,dupa ca cel il accepta cu nevasta si copil tot el ii face rau,ii plange toata lumea de mila in ce hal e chinuita
Eu cred ca el isi va da seama abia atunci cand o va pierde cu adevarat si atunci isi va plange singur de mila dar va fi proasta daca se va mai impaca cu el ca nu merita nimic din partea ei,chiar si in acest moment in timp ce povestesc aici el o inseala.
Ea a stat toata noaptea in frig ca sa-i faca lui bani si el isi bata joc de ea rau de tot.
Voi ce parere aveti,mai merita baiatul vreo sansa?

publicata in 2015-01-28


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'Love is an energy which exists of itself. It is its own value.'
    ~ Thornton Wilder
  • 'Love is like war,
    Easy to begin but hard to end.'
    ~ Anonymous
  • 'A fastidious person in the throes of love is a rich source of mirth.'
    ~ Martha Duffy

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relații nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente și pasiuni puternice, odată ce acestea se așază și cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

Puține sunt relațiile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeași lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relație dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poți construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri