Il iubesc..

poveste de dragoste scrisa de nicoleta

Era vara. Afara este foarte frumos ,asa ca mam gandit sa ies pe afara. Cand dintro data am vazut un baiat nou,era asa de frumos par castaniu si ochii albastri <3 iam intrebat pe cei de acolo cine este. Ei mi-au zis ca este un nou vecin,dar ca nu sta in Romania ci in Franta.
Dupa ceva timp pierdut uitanduma la el ,plina de emotii,mam dus la ei. Cand mam uitat in ochii lui , erau asa de frumosi , drep mi se facuse rusine :3 .
Am vorbit ne-a povestit despre Franta ,imi placea sa il ascult ,imi placea si accentul lui,parca era un adevarat francez <3 .
Tot in aceiasi zi ne-am certat dintr-o prostie nu mai stiu din ce.. Ma simpteam prost. Nu imi doream sa ma cert cu el,dar dupa cateva zile ne-am impacat.
Intr-o seara a vazut o fata..de care ii placea .. a recunoscut-o in fata ei ,chiar ia facut si o declaratie de dragoste in franceza.
Mam bucurat pentru ea ,dar zicea ca este prea mic,dupa ce a zis asta am simptit o stare pozitiva in mine,si mi-am dat sema ca eram indregostita.
Ma simpteam asa de bine. Incepusem sa comunicam mai mult ,mult mi mult. Zilele treceau a venit si ziua plecarii inapoi in Franta. :( Imi parea asa de rau ..
A trecut si anul de scolar si a inceput Vacanta MARE . La cateva saptamini de a terminarea anului scolar a sosit si El *-* :3
Ne-a povestit cea facut in Franta . Parca eram in al-noualea cer.
Intr-o zi ramasesem singuri afara,dar dupa a mai venit inca un copil :p . Am stat toata seara si la-am alergat , pentru ca se punea pe o casuta si imi canta:
,,Mia ,mia ,mia mor :) ,, ,bine inteles ma faceam ca nu imi pace dar simpteam ca ma topesc :3 .
A plecat iar la el ,in Franta :( inseara aia simpteam nevoia sa strig in gura mare :
,,Te iubesc,nu peca,, ,dar nu ,nu am facut asta ,si nu cred ca o pot face vreo data,dar sunt sigura ca mereu il voi iubi din toata inima <3.
Aceasta este povestea mea si sper sa va placa. Si inca un mic sfat:
Nu incetati sa iubiti persoana de care va place !


publicata in 2014-08-27


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'This is one of the miracles of love: It gives ... a power of seeing through its own enchantments and yet not being disenchanted.'
    ~ C S Lewis
  • 'To live is like to love -
    all reason is against it,
    and all healthy instinct for it.'
    ~ Samuel Butler, Life and love
  • 'The first duty of love is to listen.'
    ~ Paul Tillich

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relații nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente și pasiuni puternice, odată ce acestea se așază și cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

Puține sunt relațiile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeași lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relație dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poți construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri