Dupa doua dezamagiri am inteles ce inseamna dragostea adevarata. d

poveste de dragoste scrisa de Ionuts

Salutare la toti. Ma numesc Ionuts. As vrea sa va povestesc povestea mea de dragoste, care dupa 2 dezamagiri, mi-am gasit adevarata dragoste.
Era toamna anului 2006, mai concret sfirsitul lui octombrie. Ma intilniseram cu o domnisoasa pe nume L, pe care o stiam de mult. dupa cum am aflat , ea era insarcinata deja de 4 luni de la un consatean de-al ei,care nu recunostea copilul. am decis ca sa mi asum eu responsabilitatea de viata acestui ingeras.Pe 17 noiembrie 2006 ni-am logodit, peste o saptamina ni-am cununat. Totul mergea bine,pina cind am aflat ca ea de fapt profita de moment, ca sa nasca si sa plece peste hotare. S-au inceput certurile, nici nu se gindea la mine.Cind sosia vre-o sarbatoare,niciodata nu era linga inima mea,mereu nascocea ca pleaca la parinti ori la spital. Pina la urma intr-o zi mi-a spus ca pleaca la parinti sa-i ajute. Ei bine, s-a dus. Peste 2 zile am sunat-o sa intreb cind va veni acasa. Ea insa imi raspunde ca nu dispune de bani si nici mama sa, care de fapt muncea zilnic la cimp. Am inteles-o. Peste 2 minute ma suna o vecina si imi spune ce facea de faptmireasa mea. Cind am ajuns acolo ea cu un amant faceau dragoste. Asa o ajuta ea pe mama sa. Fara nici o iertaciune ni-am despartit.
In 2008 luna aprilie am cunoscuto pe cea dea doua cu care ni-am casatorit pe 2 ianuarie 2009. Asta din prima zi era impotriva ca unica mea sora sa vina in vizita. Dupa citeva luni era geloasa fara nici un motiv pe mine. Pina la urma ne certam zi de zi. S-a ajuns sa nu mi permitea sa fac serviciu de solist la ceremonii, doar asta era meseria mea, am pierdut acest seviciu tot din cauza ei. Cint si in ziua de azi,insa nu cum a fost inainte. Dupa un an si doua luni de certuri ni-am despartit pe 10 martie 2010.
Dupa 3 ani de singuratate pe 3 iulie 2013 intrind pe saitul www.odnoklassniki.ru, am observat ca cineva a intrat in oaspeti. Era printesa la care nu speram ca o voi gasi. Ni-am cunoscut si am inceput sa ne scrim prin mesaje, Peste citeva saptamini am inceput a convorbi prin apeluri telefonice. Pina la urma am hotarit sa-i fac iubitei mele o surpriza chiar de ziua ei pe 13 august 2013. Atunci am facut cunostinta cu ingerasul meu, fratiorii si parintii ei. Am petrecut ziua cea ca intr-un vis. A fost prima zi fericita din viata mea. Pe 18 august am invitat-o in ospetie la mine. Si citeva zile le-am petrecut impreuna. Pe 12 septembrie 2013 am hotarit sa plec la parintii ei care locuiesc la 120 de km, pentru a le cere mina fiicei lor. Au fost deacord si a doua zi mi-am adus sotia acasa, Peste 2 luni am jucat nunta si acum suntem cei mai fericiti. Asa mi-a fost dat de la Dumnezeu sa trec prin doua incercari,ca pina la urma sa-mi gasesc adevarata dragoste.

publicata in 2013-12-22


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'I'm in the mood for love
    Simply because you're near me.
    Funny, but when you're near me
    I'm in the mood for love.'
    ~ Dorothy Fields
  • 'The first duty of love is to listen.'
    ~ Paul Tillich
  • 'To love and be loved is to feel the sun from both sides.'
    ~ David Viscott

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relații nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente și pasiuni puternice, odată ce acestea se așază și cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

Puține sunt relațiile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeași lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relație dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poți construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri