Nu se poate cu de toate!!!!

poveste de dragoste scrisa de Aneta Brad

Asa zice o vorba, si chiar asa si e!
Dragostea sacrifica tot, mai putin pe cel iubit si tot ce are legatura cu el. :)
Cand iubesti, te sacrifici tu complet pentru cel ce iubesti, ca lui sa-i fie bine si cald, nu conteaza daca tie ti-e rece cateodata, lui sa-i fie cald. Dragostea renunta la ea doar pentru ca celui iubit ii face bine asta. Dragostea se umileste pe sine, insa nu se poate s-o umilesti. Cat de imbecil sa fii sa umilesti iubirea?? Dragostea are doar o singura cale, desi de multe ori se divide precum un curcubeu, dar asa cum toate culorile alcatuiesc curcubeul, asa si toate drumeagurile duc la singura cale: acea cale dreapta, frumoasa, curata, asa cum i-ar placea si lui Dumnezeu! :)
Asa ca fii demn cand iubesti, si nu-ti tari iubirea curata in tot felul de mocirle. Si daca din varii motive iti este rusine sa te arati cu ea la brat in vazul lumii, atunci renunta la ea, pentru ca nu faci decat sa pangaresti ce e frumos. Inseamna ca nu esti pregatit sa iubesti, sufletul tau nu poate sa suporte iubirea, cu orice ar veni de pe urma ei, in vazul lumii si in fata lui Dumnezeu. O astfel de iubire nu are sanse sa fie eterna, pentru ca nu este solida, este subrezita, iar o iubire bolnava numai Dumnezeu o mai poate salva... :(
Si daca ai gresit si-ti doresti iertarea, cu siguranta iubirea adevarata iarta, numai tu sa fii pregatit pentru o asemenea iubire. :)
Nu poti sa-ti faci calcule in iubire sau din iubire sau pe seama iubirii, pentru ca iubirea este tainica si sacra.
Iar iubirea adevarata si sacra nu suporta compromis. Nu poti fi pe doua cai paralele si sa-ti doresti sa ai parte de iubire; daca tot iti doresti sa fii pe doua drumuri, atunci la un moment dat ele trebuie sa se intrepatrunda in acea cale magica care e drumul spre iubire.
Iubirea care duce in iubire vesnica este hranita si crescuta cu multa iubire si multa truda si sacrificiu, asa cum bunica crestea cozonacul in copaie. Si de regula presupune macar doi. :)
Iubirea adevarata presupune riscuri si asumarea raspunderii, presupunea sacrificarea a o parte din tine poate, in favoarea celeilalte, presupune a simti nevoia acuta de a-l proteja pe cel iubit tot timpul, presupune a distruge toti maracinii din jur, doar ca trandafirul plapand al iubirii sa creasca frumos, drept si luminos. Iubirea adevarata presupune tot ce e mai frumos, mai bland, mai delicat si mai suav.
Iubirea adevarata iarta, dar trebuie sa fii pregatit sa poti sa-i accepti iertarea. Si daca iubesti iubirea adevarata, atunci vei reusi sa accepti, apoi sa iubesti, si iertarea iubirii.


publicata in 2013-12-22


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'Let those love now who never loved before; Let those who always loved, now love the more.'
    ~ Thomas Parnell
  • 'True love cannot be found where it truly does not exist,
    Nor can it be hidden where it truly does.'
    ~ Anonymous
  • 'I love you - those three words have my life in them.'
    ~ Alexandrea to Nicholas III

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relații nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente și pasiuni puternice, odată ce acestea se așază și cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

Puține sunt relațiile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeași lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relație dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poți construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri