Dragoste la prima vedere

poveste de dragoste scrisa de Lora :*

Terminasem clasa a 8 a . Urma sa merg la un liceu bun unde o sa imi cunosc noii colegi si profesori si o sa imi fac prieteni. Aveam emotii foarte mari deoarece nu stiam ce va fi.
Din clipa in care am intrat in clasa privirile mi-au ramas atintite asupra lui . Era un sexy boy, avea un par blond ciufulit si ochii albastrii <3 OMG m-am indragostit iar!
Toata ziua ma holbam la el ca la nu stiu ce. Si el se uita la mine si imi zambea. Le-am marturisit unor prietene ca plac acel baiat. Nu stiu cum dar a aflat si el . Oare i-au zis fetele secretul meu? Problema e ca lui nu ii pasa ca simt ceva pt. el ... Nu-l intereseaza de mine. Peste o vreme am aflat de la cativa colegi ca el ma uraste ...ca nu m-a placut niciodata si ca oricum nu o va face ! Cand am aflat mi s-a frant inima. Zile intregi nu mancam, traiam numai din plansul meu. Eu il iubesc si el ma uraste... De ce ?! Oare ce i-am facut? Cu ce-am gresit ? Mi-am facut sperante false cand m-am indragostit de el.. Am fost o proasta.... Credeam ca avem sanse impreuna dar nu a fost deloc asa.... M-am inselat.... Nu imi pasa ca ceilalti rad de mine pentru ca m-am indragostit de el. Ma doare cand vad ca lui nu-i pasa ... ca el vb. cu toate fetele in afara de mn. Ma simt exclusa si tocmai de asta sufar.... Nimeni nu ma ajuta sa il uit , dimpotriva , toti rad de mine. Nu le pasa, lui nici atat.
Nu vreau sa neg dar inca il mai iubesc. El probabil iubeste pe alta fata , poate e cu alta acum ... Sau poate e altfel? Daca simte ceva pt. mine dar nu vrea sa recunoasca? Nu am de unde sa stiu ce e in inima lui..
Insa pt. a-i castiga dragostea sunt dispusa sa astept. Poate ma va vedea si pe mn, fata timida , retrasa dar cea care il iubeste mai mult decat orice.
Imi pare rau ca v-am irosit minute bune din viata ca sa cititi povestea mea care t. voi poate ca nu are sens, poate va face sa radeti in hohote , dar pentru mine e foarte dureroasa.... Indiferenta doare cel mai rau!


publicata in 2013-11-17


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'Love is the only sane and satisfactory answer to the problem of human existence.'
    ~ Erich Fromm
  • 'The opposite of love is not hate, it's indifference.'
    ~ Elie Wiesel
  • 'No man is truly married
    until he understands
    every word his wife is NOT saying.'
    ~ Unknown

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relații nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente și pasiuni puternice, odată ce acestea se așază și cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

Puține sunt relațiile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeași lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relație dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poți construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri