Cand stim ca iubim cu adevarat?

poveste de dragoste scrisa de Anonim

Sincer,nici nu stiu cum sa incep…M-am gandit ca ar trebui sa scriu despre aceasta poveste,pentru ca am trait intr-adevar momente frumoase,unice,cu adevarat speciale si am simtit lucruri pe care nu stiu daca le voi mai simti vreodata la fel ca si acum.

Ca in fiecare poveste de dragoste,este vorba despre un anumit “EL”. El este un tip frumos,cu parul blond inchis,ochi albastri,un albastru superb,la fel ca marea.Privirea este fermecatoare,zambetul asemenea,incat numai privindu-l simti ca te indragostesti.La prima vedere,pare destul de arogant ceea ce il face extrem de atragator.Iar vocea lui,pot spune ca este intr-adevar cea mai seducatoare pe care am auzit-o.Are acel “ceva” pe care foarte putini tipi il au.

Totul a inceput acum 10 luni,cand el s-a indragostit de mine.Era indragostit cu adevarat,puteam simti asta…O persoana care sa lupte,pt a castiga fata de care e indragostit,asa cum lupta el pentru mine,nu am mai intalnit.Totul a durat 3 luni si jumatate,timp in care eu,nu stiu din ce motive,nu doream sa fiu impreuna cu el.Si il amageam ca vom fi,chiar daca eu nu doream asta.Insa ceva in adancul sufletului meu,nu vroia sa il piarda.Niciodata nu i-am spus ca nu vreau sa fim impreuna,intotdeauna ii dadeam sperante,amagitoare ce-i drept, dar nu puteam sa il las sa plece. Cred ca si eu eram indragostita,dar era o dragoste ciudata si nu imi puteam da seama. Nu il doream,dar ma cuprideau fiori in tot corpul cand ii auzeam numele,cand il vedeam.iar atunci cand imi vorbea,efectiv nu puteam sa leg doua cuvinte.Dupa foarte mult timp,am reusit sa vorbesc cu el fata in fata..Da,stiu descrierea aceasta pare a fi a unei persoane care e nebuneste indragostita!

In acest timp…ne-am certat de cateva ori,pentru ca se satura si el sa astepte si nu mai stia ce sa creada.Dar intotdeauna se intorcea si continua sa spere,pana intr-o zi cand ne-am certat destul de grav si au trecut saptamani intregi,iar el nu mai dadea niciun semn.

Venise iarna…era jumatatea lui ianuarie,eu si cu o prietena ne-am hotarat sa iesim la o cafea.Am ajuns la cafenea,iar atunci cand am deschis usa,l-am vazut pe el…in acel moment am simtit ceva ce nu am mai simtit niciodata,ceva ce nu pot explica in cuvinte,insa cert e ca il doream cu toata fiinta mea si ma simteam mai indragostita ca niciodata! Nu am putut nici macar sa il salut,nu puteam sa il privesc,stateam cu spatele la el si nu eram in stare de nimic.Tot ce doream,era sa fie al meu,sa il sarut si sa nu-l mai las niciodata sa plece.

Seara l-am cautat,am vorbit la telefon si prin mesaje si am realizat ca roata s-a intors.Acum eu eram cea indragostita…Doua saptamani am incercat sa il recuceresc si sa il fac sa se reindragosteasca de mine,insa nici in ziua de azi nu stiu daca am mai reusit cu adevarat.

M-a invitat sa iesim,ne-am simtit bine impreuna,a fost pentru prima oara cand am reusit sa discut cu el fata in fata.Si ne-am sarutat,a fost cel mai minunat sarut din viata mea si pot spune si astazi ca nimeni nu saruta mai bine decat el.

Relatia a durat doar trei saptamani,nu a fost deloc cum ne asteptam.Momentele frumoase erau cand ne intalneam,pentru ca exista intr-adevar o atractie foarte mare intre noi si indiferent ca eram intr-o cafenea sau pe strada,ieseau scantei de fiecare data.Dar asta nu este de ajuns pentru a functiona o relatie,comunicarea este foarte importanta,iar la noi lipsea cu desavarsire.Fapt pentru care au aparut certurile si am realizat ca nu ne potrivim.

Ne-am despartit,eu inca eram foarte indragostita si mi-a fost greu sa il pierd,de el nu stiu ce sa zic,daca mai avea sentimente sau nu…Insa dupa aproximativ cinci zile,s-a intors la mine.M-a invitat in oras si cum noi nu putem sa stam unul langa altul fara sa ne sarutam,ne-am impacat.Am hotarat sa ne mai dam o sansa,sa vedem daca poate functiona,dar nu a fost sa fie nici de data aceasta.Mi-a fost foarte greu,regretam nespus ca l-am lasat sa astepte atat de mult si ma simteam vinovata pentru ceea ce se intampla…

Dupa aproximativ o luna si jumatate am reusit sa trec peste,m-am implicat intr-o relatie cu un alt tip si parea sa mearga destul de bine.Insa chiar daca,aveam pe altcineva acum,atunci cand il vedeam sau cand ii auzeam numele,ma cuprindeau fiori in tot corpul.. Intr-o seara,m-a cautat si mi-a dat se inteles ca vrea sa ne impacam…in acel moment simteam ca vreau sa renunt la relatia pe care o am,pentru a fi din nou cu el.Nu am facut asta atunci,pentru ca stiam ca nu este o idee buna,dar din acea clipa nu am mai putut sa ma simt fericita in acea relatie.Au urmat din nou,zile in care a incercat sa ma recucereasca.Iar in noaptea de Inviere,m-a facut sa simt ca ii pasa cu adevarat de mine.In scurt timp relatia mea cu celalalt tip s-a terminat,insa nu vroiam sa ma impac inca cu el,pentru ca stiam ca nu are cum sa mearga nici de aceasta data.

Intr-o zi m-a invitat sa iesim in oras si am acceptat…Bineinteles,ne-am impacat din nou.A fost cea mai frumoasa intalnire pe care am avut-o vreodata,probabil pentru ca in aceste trei luni ni s-a facut prea dor…am trait cu adevarat niste momente minunate,ma simteam complet fericita,aveam TOTUL! Speram ca va merge de aceasta data,dar ne-am inselat.S-a terminat din nou si ne-am propus sa ramanem prieteni,pentru ca stiam ca nu va functiona niciodata.

A venit ziua mea de nastere,am sarbatorit-o intr-un club cu cei mai apropiati prieteni.L-am invitat si pe el,bineinteles.Eu aveam un nou iubit,cu care ma intelegeam foarte bine.Insa,el nu stia ca am o noua relatie si a fost destul de socant sa ma vada ca ma sarut cu altcineva…Mi-a spus ca a fost foarte gelos si dupa ce a baut cateva pahare de votka,s-a gandit sa ma faca geloasa..dar cu cine? Cu “cea mai buna prietena” a mea..mi-a stricat toata seara,nu mai aveam chef de nimic si am hotarat sa se termine petrecerea.Pe el nu m-am suparat,pana la urma si eu aveam alt iubit…insa cu “cea mai buna prietena” a mea am terminat orice legatura.La scurt timp dupa petrecere,am discutat cu el despre ceea ce s-a intamplat.A fost o discutie minunata,nu a incercat sa imi strice actuala relatie,vroia doar ca eu sa fiu fericita alaturi de cine imi doresc,insa nu a ascuns nici ceea ce simte pentru mine.El nu e orgolios,spune intotdeauna ceea ce are pe suflet.

Au mai trecut cateva zile si s-a terminat si actuala mea relatie…Eram din nou libera! Si hotarasem sa iau o pauza de la relatii ceva timp.Totul era bine si frumos,era vara si vroiam sa ma distrez,dar in adancul sufletului meu tanjeam dupa gasirea sufletului pereche

Apoi,intr-o dimineata m-am trezit si ca deobicei m-am uitat la telefon…Si ceea ce am vazut m-a socat terbil! Aveam un mesaj de la el,care suna cam asa: TEEEEEEE IUBESC !!! Am ramas ceva timp blocata,nu stiam cum sa reactionez si nu i-am dat niciun raspuns.Peste cateva ore s-a trezit si m-a cautat,m-a rugat sa iesim in oras,pentru ca a doua zi pleca din tara.Cu greu m-a convins sa accept,stiam ca ne vom saruta si de aceasta data,ceea ce insemna sa ne impacam din nou si nu eram sigura ca este o idee prea buna.

M-a surprins faptul ca a acceptat sa strabata tot orasul,pentru a merge intr-un loc foarte aproape de zona in care locuiesc eu,ceea ce era imposibil sa il conving cand eram impreuna.La inceputul intalniri eram ca inainte,nu parea sa functioneze,dar apoi dupa ce m-a sarutat,m-am hotarat sa iau initiativa si sa schimb situatia care persista de cateva luni si am reusit! A fost pentru prima oara cand a putut sa imi vorbeasca,despre el,despre trecutul lui.Am inceput sa ne cunoastem,sa vorbim deschis si sa ne simtim relaxati impreuna.A fost o intalnire,foarte frumoasa si plina de succes,insa cu toate acestea i-am spus ca nu sunt pregatita inca sa reincepem relatia.

Totul a continuat sa fie perfect,chiar si dupa ce s-a terminat intalnirea,am stat si am vorbit toata noaptea si mi-am dat seama ca este din nou indragostit si incet,incet incep si eu sa ma reindragostesc.Nu stiu ce voi face in continuare,dar am un presentiment destul de bun si cred ca o sa mai incercam odata.


publicata in 2013-08-08


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'Love can be understood only from the inside, as a language can be understood only someone who speaks it, as a world can be understood only someone who lives in it.'
    ~ Robert C Solomon
  • 'The greatest thing you'll ever learn
    Is to love and be loved in return.'
    ~ From 'Unforgettable with Love' Natalie Cole
  • 'I love you - those three words have my life in them.'
    ~ Alexandrea to Nicholas III

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relaÈ›ii nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente È™i pasiuni puternice, odată ce acestea se aÈ™ază È™i cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

PuÈ›ine sunt relaÈ›iile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeaÈ™i lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relaÈ›ie dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poÈ›i construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri