O singura dorinta.

poveste de dragoste scrisa de Adelina Beres

Am cunoscut atatia baieti dar nici unu nu a fost ca el, era atat de diferit.. l-am cunoscut pe net.. prima data am crezut ca e la fel ca toti .. am avut o imagine in fata ochiilor mei care nu se lasa pacalita de toate vorbele , minciunile altora. Nu imi puteam imagina in nici un fel ca ar fi un baiat potrivit pentru mine , un baiat care sa ma faca sa simt o adevarata dragoste , care sa scoata din mine tot ce e bun si rau . Stateam ore-n sir .. de dimineata pana seara si discutam.. discutam despre orice , despre soare , luna , viata , moarte , despre vreme .. despre noi .. desprea lumea mea sau lumea lui .. despre trecut , prezent chiar si viitor.. cand privirile ni s'au intalnit , am simtit amandoi ceva puternic , cred ca jumat de ora ne-am privit fara sa zicem macar un cuvant, macar o silaba .. ce ochi, ce buze, ce om .. era un demon cu suflet de inger care m-a lasat sa intru in adancul sufletului lui sa cunosc toata iubirea pe care o poarta , tristetea pe care o are , suferinta si rautatea in care traieste .. in lumea lui ma astepta .. nu cerea nimic .. doar pur si simplu ma astepta .. si imi oferea , ma facea sa zambesc mereu chiar si atunci cand credeam ca totul e pierdut in jurul meu , stia sa-mi stearga lacrimile fara sa ma atinga sau fara sa fie langa mine , stia sa-mi vorbeasca fara cuvinte ... doar din priviri si m-a facut sa iubesc uratul existent in lumea mea..
Se pare ca destinul si Dumnezeu mi l-a scos in cale , l-am placut din prima .. nu pot sa neg asta .. nu aveam nici o sansa cu el sau cel putin asta credeam eu .. dar se pare ca m-am inselat , dupa vorbele si spusele lui , dupa felul in care se comporta cu mine.. m-a atras total . m-a facut sa ma atasez de el atata de tare incat sa cred ca e baiatul potrivit pentru mine .. cu care as putea sa am o relatie normala .. cu care as putea vorbi orice , la orice ora.. in orice clipa ..secunda.. toate aceste lucruri sau intampla cu timpul.. TIMPUL mi-a dat o sansa .. o sansa extrem de rara sa cunosc o fiinta atat de sincera , dragalasa in lumea asta incat am simtit ca tot raul pe care l-am avut in mine au disparut.. au disparut cand vorbeam cu el .. cand eram cu el .. cand era langa mine.. cand ma imbratisa , ma saruta.. ma cucerea din priviri , nu prin vorbe spuse degeaba .. un sarut mi-a fost indeajuns incat sa cred ca doar pe mine ma vrea.. si eu pe el .. gandul imi statea la el in orice clipa , minut .. secunda! Nu puteam sta o zi fara sa ii scriu vreun mesaj .. fara a vorbi cu el .. nu puteam.. nu rezistam.. parca ceva din spatele meu , ceva ciudat pe care nu-l pot descifra .. nu am cuvinte pentru acest lucru .. m-a obliga sa ii vorbesc.. sa-mi vorbeasca .. asa era si el .. mi-a spus de multe ori ca nu rezista sa nu vorbeasca cu mine .. nu stie ce se intampla.. asa eram si eu .. poate ne era frica .. Frica nu ne-a lasat sa impartasim cu adevarat sentimentele .. sentimentele mele pentru el erau atat de puternice.. incat nu puteam , pur si simplu nu stiu de ce nu ii puteam spune ca il iubesc.. imi e greu sa stiu si sa imi dau seama ca acesta este adevarul care se ascundea dupa frica pe care o aveam fata de el .. Mereu ajungeam la anumite discutii unde vorbeam despre noi doi .. tot timpul.. mereu reprosa si eu faceam la fel, dar nici unul dintre noi doi , sau cel putin eu .. nu aveam curajul , acel tupeu pierdut .. sa ii spun Adevarul! Un adevar pe care il zic din toata inima , un adevar la care ma gandesc zi de zi .. de parca inima si creierul insfarsit sau inteles .. aman2 au fost deacord in situatia asta .. un sentiment pe care nu stiu cum l-as putea numi.. iubire, frica.. nu am nici o idee..
A fost un sentiment ciudat dar m-am bucurat ca am stiut ca da e ADEVARAT! dar toate aceste raman doar in mine .. in inima mea.. in mintea mea.. si in sufletul meu.. deoarcere partea nasoala este faptul ca desi mi-am dorit din tot sufletul meu sa fim impreuna , pentru ca puteam . simteam asta si stiam . dar ceva.. acel ceva care desparte doua persoane care vor sa fie impreuna , pentru ca asa a decis inima.. nu pot fi impreuna.. este un adevar si mai cumplit , un adevar care te face sa simti ca in momentul de fata chiar ai pierdut totul .. un adevar extrem de mare care nu se poate schimba nici cum.. nici daca as vrea eu .. si nici daca ar vrea el.. o distanta intre doua persoane .. o distanta atata de mare , foarte mare!
Eu aici , el departe de mine ..in fiecare clipa imi pun intrebarea de 100 si 1000 de ori " DE CE TREBUIA SA PLECE ATAT DE DEPARTE?" , aceasta intrebare care are 1000 de raspunsuri din care nici nu stiu care ar fi adevarata , pentru ca fiecare om are un secret pe care nu il poate impartasi cu nimeni.. oricat de mare incredere ar avea..
Dupa toate cele intamplate o singura persoana m-a facut sa ma simt ca as putea schimba totul in jurul meu .. sa devin o persoana mult mai buna , sa am curaj sa fac ceea ce am visat de mica .. si nu m-a indemnat prin cuvinte.. doar prin fapte. In lumea asta nu gasesti oriunde o persoana de genul.. si dupa toate intamplate m-a facut sa ma simt prabusita.. o noua suferinta precum o pata de pe haine care nu se da jos doar dupa multe multe incercari .. dar sunt o persoana puternica , nu voi trece peste asta niciodata in viata desi sunt inca tanara si am tot viitorul si viata in fata mea , pot sa schimb atat de multe.. dar asta nu voi putea schimba.. si sunt sigura de asta. Tot ce s-a intamplat zilele astea .. era faptul ca m-am certat cu el atat de tare incat simt o presiune asupra mea care nu ma lasa nici sa respir sau sa merg.. imi pun atatea intrebari ca de ce s-a intamplat acest lucru .. de ce a vrut bunul Dumnezeu sa ma cert cu el incat sa nu mai vorbim si sa ne spunem " am terminat-o definitiv" .. de ce?!!! Daca Dumnezeu chiar mi l-a adus in cale , si ma ajutat sa intru in sufletul lui si el in a meu , atunci de ce s-a terminat asa brusc? Este o intrebare atat de dificila.. nu stiu cine ar putea raspunde la aceasta intrebare.. pe cine as intrebare sunt sigura ca ar raspunde cu " NU STIU !" , pai nici eu nu stiu si nici el nu stie.. atunci cine stie? Dumnezeu? ..
Atata sper ca intr-o buna zi .. sa fie totul ca inainte.. singura mea dorinta .. e sa fie la fel intre mine si el ..sa ma ajute Dumnezeu sa gasesc calea de intoarcere , sa pot recupera tot ce am pierdut .. sa il am langa mine , sa fie mereu cu mine .. in orice clipa.. pur si simplu sa il pot iubi doar cum stiu eu .. si sa ma iubeasca si el in felul lui ..

publicata in 2013-03-25


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'Love cures people, the ones who receive love and the ones who give it, too.'
    ~ Karl A Menninger
  • 'Love is the only sane and satisfactory answer to the problem of human existence.'
    ~ Erich Fromm
  • 'Soul meets soul on lover's lips.'
    ~ Percy Bysshe Shelly

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relații nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente și pasiuni puternice, odată ce acestea se așază și cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

Puține sunt relațiile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeași lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relație dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poți construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri