O poveste fara nume.

poveste de dragoste scrisa de Gabi

Toate cuvintele lumii s-au ingramadit pentru a alege un titlu. Din pacate pentru mine a fost misiune imposibila sa aleg un singur cuvant sau poate doua pentru un amalgam de trairi, sentimente .
S-a intamplat acum ceva timp, mai exact pe data de 13 Mai 2011 sa intru in vorba pe un site lgbt, cu o fata. O fata cu care dupa mult timp imi era usor sa comunic , imi era dor sa imi dau frau liber cuvintelor si m-a ajutat ea. A fost o discutie, doua , trei..zeci, sute,nopti devenite zile, iar fata devenise o parte a mintii mele ce se scrugea usor spre suflet. Refuzam sa cred ca exista , refuzam sa cred ca inima poate avea batai in plus in afara de bataile prin care inima se face simtita.
A fost fata care m-a facut sa ii spun cel mai rapid ‘’te iubesc’’, doar dupa doua saptamani. A fost primul ‘’te iubesc!’’ udat cu lacrimile oferite ca multumire ca ea exista, Divinitatii. Era printre putinele dati cand simteam ca traiesc, cand aveam motiv sa traiesc. Zile, saptamani , luni se scrugeau, iubirea se intesifica cu fiecare minut trecut din viata mea si a ei, din viata noastra. Au aparut certurile ce fac parte dintr-o iubire. Certuri care fac iubirea sa se mai trezeasca. Au aparut greselile pe care eu le fac adesea pentru ca nu am stiut niciodata sa ma las iubita si am alungat sentimentul asta s-au am facut tot posibilul sa il sting. Era o relatie la distanta ca multe altele , am udat zeci de trenuri cu lacrimile plecarii dureroase de la ea, am sters geamul de mii de ori atunci cand eram nevoita sa imi misc mana pentru a arata gestul trist de ‘’pe curand, iubito!’’ . Am fost de atatea ori sfasiate de momentul in care eram nevoita sa o strang in brate pentru ca trenul fluiera ca ultimul turbat si nu ma lasa sa ii privesc ochii ca doar asa stia ca ma voi intoarce cat de repede pot. Si timpul a tot trecut pana am ajuns din nou doar eu, am ajuns asa cum m-a cunoscut doar ca am ramas cu un suflet plin de ea . Durerea certurilor era prea puternica, iar greselile mele pareau sa nu se sfarseasca, iar ea nu a mai putut si a decis sa treaca peste capitolul din viata ei ce imi purta numele. Acum..cand am ramas fara ea , nestiind cum sa traiesc fara micuta mea, o voce rasuna in mine spunandu-mi : iubeste-o pana cand iubirea ti se va face apa si se va scruge prin pori. Iubeste-o in absenta, va fi ca si cum te-ai arunca de nebuna intr-un zid de sute , de mii de ori . O iubesc la fel cum pasarile iubesc cerul , o iubesc asa cum doar eu o pot iubii pe ea insa acum stiu ca fericirea nu se gaseste pe toate drumurile.Daca ar fi asa, am ragai dupa ea ca dupa o sticla de Coca-Cola.
Anumite stari nu pot fi imbuteliate, insa asta ar fi singura dorinta a existentei mele : sa imi imbuteliez iubirea pe care nu am fost capabila sa o ofer femeii ce nu am stiut sa o tin alaturi de mine.
Raman aici sa iubesc si sa imi fie frica , sa imi fie frica de clipa mortii pentru ca dincolo de lumea asta inima mea va inceta sa mai bata si probabil atunci voi inceta sa o iubesc. .

Ea este Georgiana, iar eu Gabi. Noi am trait o relatie prea scurta intr-o viata ce imi pare mai lunga ca oricand.


publicata in 2013-02-25


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'I love you - those three words have my life in them.'
    ~ Alexandrea to Nicholas III
  • 'Love cures people, the ones who receive love and the ones who give it, too.'
    ~ Karl A Menninger
  • 'This is one of the miracles of love: It gives ... a power of seeing through its own enchantments and yet not being disenchanted.'
    ~ C S Lewis

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relaÈ›ii nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente È™i pasiuni puternice, odată ce acestea se aÈ™ază È™i cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

PuÈ›ine sunt relaÈ›iile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeaÈ™i lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relaÈ›ie dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poÈ›i construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri