Despartire si viata de dupa (REAL)

poveste de dragoste scrisa de LoveMakesSense

Stare
Fotografie
Loc
Eveniment din viaþã

La ce te gândeºti?

Prieteni
Vezi toþi

Adelina Clara Baescu
Loredana Violeta Salanta
Virginia Iordache
Amir Abdalla
Bostan Violeta Minodora
Roxana Tanase
Anca Negrea
Irina Rimaru

Carola Elena Calin
acum 12 minute
"Ea: Dragule , chiar nu intelegi? Te minti pe tine nu pe mine! Adio
El: Dar nu! Fara adio! Promit ca nu te mai mint !
Ea: Pff! Asa ai zis si ultima oara !
El: Crede-ma sincer. Sunt un bou! Acum am realizat asta.
Ea: Abia acum??
El: Pai..da! Iarta-ma
Ea: Iar? Nu te mai satura Dumnezeu? Gata, ai vazut cat te iubesc si te-ai gandit ca poti face ce vrei si proasta te va ierta de fiecare data fara sa clipeasca ?
El: Fac orice sa-mi acorzi si ultima sansa!Ultima!!
Ea: Iar ? Asa mi-ai zis si ultima data ! Si ti-am acordat sansa de a-ti bate iar joc de mine! Gata ! Am zis de multe ori gata !Dar Gata !
El: Dar nu conteaza faptul ca te iubesc enorm?
Ea: Puiule , si catelul meu ma iubeste ! Si stiu asta ca de fiecare data latra la mine si vine sa ma pupe ! Asemanator ! Dar mi-as jigni catelul daca te-as compara prea mult cu el. El e fidel , nu ma minte , si ma iubeste neconditionat! In schimb tu ... Puiule ,ham ham!
El: Iubire...
Ea: Ti-am zis ca mereu voi afla indiferent cat de bun esti sau nu sa minti. Te-ai mintit pe tine , nu pe mine! Eu sunt singura vinovata ca am ajuns aici. Puteam incheia totul de la inceput cand ai facut prima oara asta.
El: ... (lacrimi in ochi)
Ea: Dar nu , proasta de mine , de fiecare data cand a zis "gata" , n-a incheiat si te-a iertat. Pentru ca te iubea , te iubea si spera sa realizezi si tu lucru asta. Sa realizezi ca ai langa tine o comoara . Ca ai langa tine orice si-ar putea dori un om : o femeie care sa il iubeasca sincer , sa ii fie fidela , sa aibe grija de el mereu si sa ii vrea binele. Iar tu? Ai luat toate astea ca pe un "premiu" pentru ego-ul tau de mascul in devenire si ti-ai bagat tot si nu ti-a pasat. Nu ti-a pasat cat sufar. Am avut nevoie de tine in cele mai grele clipe, iar tu ce faceai? Si nu incerca sa ma "pacalesti" iar cu lacrimile tale false. Asa ai facut mereu..Ai incercat sa ma controlezi cu latura ta "sensibila" ,de asemenea falsa . Off..tu sensibilule! Atat de sensibil si totusi sensibilitatea ti-a disparut in tot timpul asta cand ti-ai batut joc de mine.
El: Stii bine ca nu e doar vina mea... Si tu faci aia , aia , aia ..
Ea: Dar cine a zis ca nu e si vina mea? Stiu cum sunt. Si mai stiu ca orice om are defecte . Dar te-am iubit mereu , am fost mereu fidela si nu te-am mintit niciodata.
El: Iubito te iubesc !
Ea: Asa crezi tu . Si eu te-am iubit . Dar incetu cu incetu m-ai facut sa nu te mai iubesc. Felicitari.Adio!
.
.
.
.
Dupa 5 ani :
El de atunci a trecut doar prin "relatii" scurte. Suferea cand a realizat ce a pierdut dar s-a "tratat singur" ,sau cel putin a incercat..La inceput asta si isi dorea,nimic serios.. Nu vroia o relatie stabila. Vroia libertate. Sa se distreze . Sa isi traiasca viata . Dar s-a saturat sa fie ca un om prea singur .Vroia ceva real.De-a lungul anilor a intalnit cateva fete cu care a simtit ca vrea o relatie. Cand credea ca totul e bine si ca va avea o relatie stabila, ele il lasau. Se pare ca "Ea" fusese singura pana atunci care l-a iubit cu adevarat asa cum era. Ii era dor de ea. Desi isi dorise libertatea si-a dat seama ca degeaba o are daca pe ea nu. Si-a dat seama cat a gresit.. A fost prima oara cand a realizat cu adevarat asta.

Ea isi gasise alt barbat care o facea fericita . De fiecare data a gasit. Niciodata nu a durat la ea mult "suferinta de dupa despartire". A stiut sa isi continue viata . A stiut cum sa menajeze o relatie mereu. A stiut ce inseamna o relatie. A facut compromisuri. Stia sa iubeasca un om , stia sa ii arate cat il iubeste .Stia sa ierte. Dar incerca sa nu uite ca se iubeste si pe ea insasi.Desi de fiecare data cand a iertat si a trecut mai departe , incepea sa uite de ea . Dar a realizat , ca intai trebuie sa se iubeasca pe ea insasi neconditionat-ca ea este cea mai importanta, pentru ca altii sa o iubeasca la fel. Si a fost fericita pentru ca a stiut cum sa faca sa fie fericita.

Morala :

Pentru El : Cand crezi ca ai nevoie de altceva decat ce ai langa tine, trage aer in piept , gandeste-te bine ce vrei. Sa nu regreti ce decizii vei lua. Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa ti se intample!

Pentru Ea : Iarta o data, e de ajuns. Daca te va iubi cu adevarat , nu va mai gresi. Daca nu , incheie,nu lungi situatia , pentru ca o vei face degeaba -- Mereu va fi la fel. Demnitatea ta ca om este mai importanta decat un <> care nu stie sa iubeasca.

publicata in 2013-02-01


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'Love is not weakness. It is strong. Only the sacrament of marriage can contain it.'
    ~ Boris Pasternak
  • 'No man is truly married
    until he understands
    every word his wife is NOT saying.'
    ~ Unknown
  • 'The first duty of love is to listen.'
    ~ Paul Tillich

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relaÈ›ii nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente È™i pasiuni puternice, odată ce acestea se aÈ™ază È™i cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

PuÈ›ine sunt relaÈ›iile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeaÈ™i lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relaÈ›ie dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poÈ›i construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri