PENTRU IUBIREA MEA, PENTRU STELUTA MEA – MINUNATA MEA SOTIE.

poveste de dragoste scrisa de Ibinceanu Eugen

Astazi as vrea sa imi scriu sentimentele si sa-ti arat iubita mea, ce importanta esti pentru mine.
Ai aparut in viata mea intr-o zi in care nu stiam ce e iubirea pana sa mi-o arati tu. Putin cate putin m-ai lasat sa te cunosc si cel mai important sa te iubesc,la inceput nu stiam ce vreau dar acum stiu sigur, te vreau langa mine toata viata mea si sa ne iubim ca doi copii chiar si cand vom fi batranei.
Inainte cand auzeam pe cineva vorbind despre sentimente , iubire si ce inseamna sa ai pe cineva alaturi mi se parea patetic si incepeam sa rad dar……acum stiu ce inseamna sa iubesti si asta datorita tie iubita mea,ai lasat iubirea ta sa-mi imbratiseze inima si sigur n-o sa-i mai de-a drumul.
Stiu ce inseamna iubirea pentru ca atunci cand nu esti langa mine mi-e dor de tine si as vrea sa te simt aproape, pentru ca atunci cand esti langa mine, te simt te imbratisez si nu as vrea sa te mai las sa pleci, pentru ca atunci cand te ating si te sarut imi zambeste sufletul si simt cum iubirea noastra e cea mai frumoasa si mai puternica ,simt ca ma iubesti cand ma privesti in ochi si te apropii de mine cu privirea ta calda ,plina de iubire.
Ador sa aud cum vocea ta imi spune ca ma iubesti,suna atat de frumos aceste cuvinte din gura ta parca le-ai invatat sa mi le spui doar mie si ador, iubesc sa te aud sa imi spui ca ma iubesti atunci stiu ca suntem facuti unul pentru celalalt si ca tu simti la fel ca mine.
Te iubesc si stii asta dar vreau sa iti mai zic sa nu uiti niciodata, vreau sa te fac fericita si sa nu ai nicio indoiala vreodata in legatura cu ce simt pentru tine.
Vreau sa te am alaturi ,sa ma iubesti la fel si sa fim fericiti impreuna ,sa traim ca in basme. Te iubesc , te iubesc, te iubesc enorm de mult. Sa ai grija de iubirea noastra si sa nu o lasi sa moara pentru ca eu am sa am grija sa existe atata timp cat voi fi pe acest pamant si sa te fac cel mai fericit om de pe pamant oferindu-ti zi de zi dragostea mea.
Eu ,iubitul tau, iti spun TE IUBESC si sper sa te fac sa zambesti si sa te simti iubita citind aceste randuri. TE IUBESC SI TE ADOR. Al tau sot iubitor.


publicata in 2012-10-24


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'Soul meets soul on lover's lips.'
    ~ Percy Bysshe Shelly
  • 'Bitterness imprisons life; love releases it. Bitterness paralyzes life; love empowers it. Bitterness sours life; love sweetens it. Bitterness sickens life; love heals it. Bitterness blinds life; love anoints its eyes.'
    ~ Harry Emerson Fosdick
  • 'The opposite of love is not hate, it's indifference.'
    ~ Elie Wiesel

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relaÈ›ii nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente È™i pasiuni puternice, odată ce acestea se aÈ™ază È™i cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

PuÈ›ine sunt relaÈ›iile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeaÈ™i lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relaÈ›ie dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poÈ›i construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri