Nici nu stiu ce sa mai creed...

poveste de dragoste scrisa de Andreea

Hei...Va voi povesti despre un baiat, de care imi place mie...de aproximativ un an si umpic.
Scriu aceasta intamplare aici pentru ca asa ma pot descarca eu, ca si cum as povesti acele intamplari FACE TO FACE cu cineva, care ma poate intelege.
Pai...sa incepem cu inceputu'.
Prin luna noiembrie 2011 am facut o excursie cu scoala, la care au venit si inca 2 fete de la alta scoala. Bune prietene cu BFF-ul meu. Super de treaba! Dar in acea excursie, de 3 zile, el a inceput sa o placa pe una din fetele noi venite, si invers. Ne jucam un joc stupid cu pupat, iar ei 2 se pupau in cotinuu deoarece el ( baiatul pe care il plac) vorbise cu ceilalti baieti sa ii puna totdeauna provocare sa o pupe pe acea fata. Am inceput sa plang cand ii tot vedeam cum vorbesc, cum se pupa, cum rad. Iar pe mine el nici nu ma baga in seama.Facea intr-un timp si misto, ma simteam aiurea rau de toot...
Trecuse si excursia aceea pe care o detest si acum. Veni iarna. Ieseam la patinoar cu prietenii, printre care si el cu ea. Dupa patinoar ieseam deobicei sa mancam ceva.
Intr-o zi cand mancam dupa patinoar, eu impreuna cu cea mai buna prietena a mea (BFF) am mers la baie. Iar cei 2 au ramas impreuna cu ceilalti colegi, prieteni. Am aflat atunci ca el vroia sa o intrebe daca vor sa fie impreuna. Am aflat ca vorbeau noaptea prin sms-uri. Eram foarte trista.
Trecuse si asta. Si eu incepusem sa vorbesc cu el tot mai mult, si el nu prea mai vorbea cu acea fata. Vorbeam seara cu el prin sms-uri, adormea cu telefonul in mana iar dimineata cand se trezea imi trimitea sms ca isi cere scuze dar adormise. Era foarte frumos.
De revelion vorbeam cu el prin sms-uri, eu eram afara cu un baiat si ma plimbam (acel baiat era doar amicul meu, nimic mai mult). El era cu prietenii pe afara.
Cand am intrat pe el am crezut ca il deranjez si i-am trimis un mesaj ceva de genu' iar el mi-a raspuns ...tin minte atat de bine ca dupa ce a zis ca nu are prietena a pus acel emoticon care pupa, eram in al 9-lea cer.
Vorbeam tot mai des. Si spre mirarea mea, el flirta.
Bla bla bla.....trecuse timpul...

In saptamana altfel, stiu ca facuse cu mine o faza pe care o facuse si cu acea fata pe care o PLACUSE in luna noiembrie-decembrie. Eu eram in grupul nostru de prieteni, si se alaturase si el. Dar in loc sa ne intrebe pe toti ce facem, a venit la mine, m-a apucat de mijloc si mi-a soptit la ureche ...poate nu e ceva maret, dar pentru mine inseamna totul. :x:x:x


In data de 18 mai 2012 a fost la mine in oras un concert. Acolo eram impreuna cu prietenii mei si cu el dar si cu acea fata pe care el o placuse candva. El ma baga numai pe mine in seama, statea numai cu mine, nici pe baieti nu ii baga in seama. Radeam impreuna si imi povestea chestii ciudate care ma faceau sa rad foarte tare. La sfarsit cand trebuia sa plecam acasa, eu cu el si cu prietenul lui cel mai bun dar si al meu trebuia sa mergem spre casa impreuna. Inainte de a ne indrepta spre autobuz, ne-am oprit la un fast-food pentru ca le era lor foame. El (baiatul pe care il plac) vroise sa imi ia si mie sa mananc dar eu vroiam sa mananc. Am mai mers putin, iar prietenul lui cel mai bun trebuia sa o ia prin alta parte. Asa ca eu cu el (baiatul pe care il plac) trebuia sa mergem impreuna pana la autobuz. El isi arunca mancarea la gunoi, apoi l-am intrebat eu daca vrea guma, si i-am dat. Mersesem pe strada cateva secunde si nimeni nu zicea nimic, iar dintr-o data am inceput eu sa rad intr-un ras isteric. Crezuse ca rad de el, dar i-am spus k rad de noi 2 doi pentru ca era penibil ca mergeam pe strada si nimeni nu zicea nimic. Atunci el isi puse mana in jurul gatului meu, si incepu sa imi povesteasca ceva.
Dupa un timp imi spuse ca un alt prieten ii spuse lui k mie imi place de el, si voia sa se asigure daca ii asa sau nu. Eu i-am spus ca da, ca imi place de el. Era ora 10 jumate seara pe atunci.
Cand ajunsesem in statia de autobuz (mergeam asa de incet incat facusem aproximativ o jumatate de ora de mers pe jos, de obicei fac 15 minute) vazusem ca autobuzul meu trebuia sa vina in 29 de minute. Atunci el a propus sa stam jos pe banca. Acolo el imi povestea chestii banale, iar eu zambeam si il ascultam din plin doar pentru ca imi placea sa il ascult.
Din pacate imi venise autobuzul si eu trebuia sa plec, iar el sa plece cu alt autobuz. Atunci cand am plecat ne-am pupat pe obraz, din pacate.
Dar tot eram cea mai fericita pentru ca avusesem o seara placuta, in care aflasem lucruri importante despre el , si el despre mine.

In data de 26 mai fusese ziua mea, nu primisem nici un sms nimic de la el cu la multi ani. Eram foarte trista.
In 28 mai 2012, era luni. Cand am mers la scoala si el aflase ca a fost ziua mea( adica uitase ca fusese ziua mea, pentru ca m-a intrebat o data cand ii ziua mea) a inceput sa planga. Adica avea lacrimi in ochi, era atat de dragut. L-am iertat.
In data de 30 mai 2012, am aflat de la un coleg ca lui ii place de o alta fata de la nu mai stiu ce scoala. Cand am aflat am fost distrusa. Dar el venise la mine, ma lua deoparte si ma intreba daca am patit ceva. I-am spus ca totul e ok. M-a intrebat daca cumva am aflat ceva de la cineva. Si am zis ca da. Atunci el mi-a zis ca defapt lui ii place de mine nu de aceea fata si ca a spus k ii place de acea fata pentru ca nu dorea sa se bage una intre noi 2. I-am zambit si ma lua in brate apoi ne-am alaturat grupului nostru.
Acum chiar pot spune ca eram in al 9-lea cer.
Dupa ore, cand eu trebuia sa urc in autobuz, el m-a sarutat....A fost GROAZNIC..de ce? pentru ca eu m-am tras de la acel sarut minunat deoarece eu nu stiu french kiss si m-am panicat. S-a suparat pe mine si mi-a spus ca mai bine sa o lasam asa. Simteam ca o sa mor in acel moment. El stia prea bine ca nu stiu sa sarut dar nu stiu ce a fost in capul meu. Din cate aflasem in acea zi (inainte sa imi zica el k defapt ii plc de mine) in acea seara de 18 mai el vroia sa ma sarute, doar ca eu deobicei visez k il sarut si atunci m-am dat spre obrazul lui pentru al pupa.

Mda..trista poveste...Dar asta nu e tot..

Acuum cateva zile (o sapt si ceva) am aflat ca el are prietena. Deci cu mine nu mai are nici o treaba, sau nu stiu....

Pe buuune chiar nu stiu...sper ca nu v-a plictisit prea mult aceasta poveste si sunteti foarte tari daca ati avut atata nervi pentru a citi tot ce am scris eu aici :*.... merci mult pentru ca am putut sa imi aduc aminte de acele zile superbe si totusi sun atat de importante acele zile ca, dupa cum ati observat v-am scris si ziua in care s-au intamplat acele lucruri su nu am notat niciunde. Tnx :x :*

publicata in 2012-06-25


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'A fastidious person in the throes of love is a rich source of mirth.'
    ~ Martha Duffy
  • 'I'm in the mood for love
    Simply because you're near me.
    Funny, but when you're near me
    I'm in the mood for love.'
    ~ Dorothy Fields
  • 'No man is truly married
    until he understands
    every word his wife is NOT saying.'
    ~ Unknown

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relații nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente și pasiuni puternice, odată ce acestea se așază și cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

Puține sunt relațiile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeași lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relație dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poți construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri