Cum sa il ranesc?

poveste de dragoste scrisa de DDM

O poveste de dragoste, frumoasa.. ca toate celelate. El un baiat in clasa a 12-a , ea o boboaca rasfatata , el un baiat rau,ea o fata cuminte.
S`au inatalnit in momentul in care sufereau aman2 ,fiecare dupa o relatie precedenta , cu un final dureros. La un majorat s`au cunoscut mai bine , fata pusese ochi p el cu ceva timp in urma :x sh vorbea cu mama lui mai tot timpul. Parintii fetei nu doreau ca ea sa aiba o relatie pt ca inca era mica si nu isi doreau ca ea sa sufere.
Baiatul isi dorea doar o relatie , nimic mai mult. Dupa o luna acesta si`a dat seama ca fata reprezinta totul pt el, si a continuat sa ramana cu ea.
Timpul trecea...parinti fetei au aflat ca fiica lor are prieten si nu au fost de acord. Fata suferea......Baiatul era mereu langa ea si o sustinea..Ii spunea ca o iubeste si asta ii dadea fetei putere sa lupte pt dragostea lor.
Intr`o zi fata a vorbit deschis cu mama ei si i`a impartasit toate sentimentele pe care le avea ascunse in inima pt acel baiat , mama si`a dat seama de ce gresala a facut si a inceput sa`i sustina pe cei doi. Acestia erau fericiti ca inca cineva e de partea lor si ca totul le merge bine impreuna.
Au implinit 5 luni impreuna .....fata in urma unor discuti pe messenger si facebook cu fostul ei prieten isi supara prietenul fiindca incepusera sa renasca sentimente din trecut dintre ea si fostul ei prieten. Baiatul nu stia , fata incepuse sa se schimbe il durea .. pt ca nu stia ce e in sufletul ei , daca il iubeste sau daca l`a iubit vreodata.
Si fata suferea pt ca nu stia ce simtea pt cei doi baieti , ama2 o iubeau foarte mult , se gandea in fiecare noapte ,nu putea sa doarma , plangea... Acele clipe frumoase cand era cu prietenu ei ii reveneau in minte , dar si cele cu fostul. In inima ei era o harababura totala. Au mai trecut cateva zile si a inceput iar discutile despre fostu ei priente intre cei doi . Fiindca baiatul era gelos p toti prietenii acesteia si ea era foarte suparata pt ca el nu incearca sa aiba incredere in ea. Chiar si colegi ei ....erau "rivali" baiatului , el nu isi dadea seama dar o facea enorm de mult sa sufere..
Intr`o seara cand fata se saturase de toate acuzatile p care le primea p fiecare zi i`a zis baiatului ca vor sa se desparta....el a ramas socat :( nu stia de ce , motivul era intemeiat ,era prea gelos si asta ii distrugea p aman2 .



publicata in 2012-01-09


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'To keep your marriage brimming,
    With love in the loving cup,
    Whenever you're wrong, admit it;
    Whenever you're right, shut up.'
    ~ Ogden Nash
  • 'Let those love now who never loved before; Let those who always loved, now love the more.'
    ~ Thomas Parnell
  • 'Love is the only sane and satisfactory answer to the problem of human existence.'
    ~ Erich Fromm

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relații nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente și pasiuni puternice, odată ce acestea se așază și cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

Puține sunt relațiile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeași lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relație dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poți construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri