O iubire de-o vara...

poveste de dragoste scrisa de Adrian K.

Povestea mea incepe ca orice poveste de iubire, frumos, emotionant, mirific. In anul 2009 (initial povestea a inceput pe internet in anul 2007) am cunoscut o fiinta, o faptura minunata pe nume Amalia, am crezut in acel moment ca sunt in Rai ca sunt intr-un loc fara durere, greutati, rautate. Cand eram cu ea ma simteam cel mai fericit om! Doar ca intre noi exista o distanta, ea statea la Timisoara si eu eram din Hunedoara dar de l-a inceput ne-am prospus sa luptam pentru iubire si sa pastram aceea flacara a iubirii aprinsa.
Iar de Craciun in acel an m-am dus la ea in Timisoara sa ne cunoastem "pe viu" cum se spune... cand am vazut-o am crezut ca vad un inger picat din Cer. In aceea perioada ne-am cunoscut mai bine am aflat fiecare dintre noi povestea celuilalt si am inceput o poveste frumoasa de iubire. In anul urmator de Pasti ea a venit la mine sa ne petrecem sarbatorile la mine acasa atunci cunoscandu-ne mai bine nu mai eram timizi unul fata de altul si pot sa zic ca simteam in acel moment ca se infripta o poveste minunata de dragoste.
In vara aceluiasi an am mers 2 luni la mama si sora ei in strainatate sa ne petrecem vacanta, eram fericiti si parca traiam un vis, un vis care mai apoi devenea incet incet un cosmar urat, intunecat, sumbru! Ne-am petrecut vacanta am venit acasa pe la sfarsitul lui august pentru ca eu aveam sa dau ceva examene la facultate . In octombrie, intr-una din zile mi se parea ca este din ce in ce mai schimbata fata de mine, parca se purta mai rece, itreband-o ce s-a intamplat aceasta mi-a marturisit ca in viata ei a aparut o "iubire" mai veche. Si am intrebat-o daca ma iubeste ca sa stiu daca mai simte ceva pentru mine sau nu. Aceasta mi-a dat un raspuns care m-a pus pe ganduri putin iar dupa ce vorbeam la telefon nu imi mai spunea in incheiere ca de obicei "te iubesc" ... in acele zile eram foarte trist si i-am marturisit ca vom trece peste asta impreuna, ca daca ma iubeste si simte ceva pentru mine vom trece si peste acest obstacol pe care viata ni l-a pus in cale. Apoi am mers la ea in luna noiembrie cam pentru 2 zile si atunci mi-a marturisit ca ma iubeste si ca este convinsa de acest lucru.
Se apropiau sarbatorile de iarna iar eu iarasi am mers la ea, dupa o saptamana am simtit-o rece fata demine, parca pur si simplu nu mai avea sentimente fata de mine si am vorbit cu ea, am intrebat-o daca ma mai iubeste, daca mai simte ceva pentru mine iar ea mi-a spus ca relatia noastra nu mai are nici un viitor si mai bine ar fi sa ne despartim. Eu am intrebat-o daca ma iubeste si ea a spus ca nu stie (parerea mea este ca aici exista doar doua raspunsuri "da" sau "nu" ) si nu va spun ca in zilele cat am stat la ea am tot intrebat-o ce s-a intamplat, nu mi-a spus niciodata unde am gresit, ce-am facut... absolut nimic
Bun mai trecand cateva zile mi-a spus ca nu stie ce sa faca si ca se mai gandeste si dupa Revelion eu am plecat acasa si dupa cateva zile mi-a spus ca s-a terminat, gata, ne despartim! Atunci am crezut ca pica cerul pe mine ca totul s-a terminat pentru mine si apoi pana in luna februarie am tot rugat-o sa ne impacam, sa ma ierte daca i-am gresit cu ceva dar ea nimic si nimic. De ziua Indragostitilor am mers la ea sa ii fac o surpriza i-am dat trandafiri am avut de doua culori trandafirii alb si rosu rosu insemna dragostea iar albul pacea, puritatea... iar ea dupa ce am discutat cu ea a spus ca imi mai da o sansa sa ne impacam sa fim din nou impreuna atunci nu va inchipuiti ce fericit am fost parca imi venea sa sar in sus de bucurie!
Aceasta a fost doar o zi de fericire petru ca a doua zi cand a trebuit sa plec acasa a devenit iarasi aceea fiinta rece, fara sentimente. Atunci am inteles ca s-a terminat doar ca inca nu imi pierdusem speranta, speram intr-o minune... Ea in acest timp mai vorbea cu mine, inca imi daea sperante iarcand mi se parea lumea mai frumoasa a fugit cu un baiat pe care il cunoscu-se pritr-o prietena comuna. Ea mi-a spus ca il stie de putina vreme el mi-a marturisit ca se cunosc de mai mult timp. Oricum dupa cateva zile ma suna acest individ ca sa vorbeasca cu mine despre Amalia ca daca o cunosc si de unde ... eu l-am intrebat cine este el si mi-a marturisit atunci ca e prietenul Amaliei si ca eu nu mai am ce sa caut in viata ei , sa dispar si inainte sa inchid telefonul l-am intrebat daca o iubeste si el mi-a zis ca, spun exact ce mi-a zis el la telefon: "Daca vrei sa f**i o fata trebuie neaparat sa o iubest?" si mi-a inchis.
Dupa ce am auzit cele spuse de el i-am marturisit si Amaliei ceea ce mi-a spus ca sa stie cu ce omm traieste deoarece acesta cand a luat-o cu el a plecat de acasa de tot ,, practic a fraierit-o si a prostit-o sa zic asa. Apoi am inceput sa vorbim iarasi sa luam legatura din nou , iarasi imi faceam sperante si vise... din pacate desarte. Dupa o saptamana a fugit din nou cu el... de data aceasta de tot !

publicata in 2011-12-17


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'Work and love - these are the basics. Without them there is neurosis.'
    ~ Theodor Reik
  • 'Love is like war,
    Easy to begin but hard to end.'
    ~ Anonymous
  • 'What lies behind us, and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us.'
    ~ Ralph Waldo Emerson

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relații nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente și pasiuni puternice, odată ce acestea se așază și cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

Puține sunt relațiile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeași lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relație dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poți construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri