O poveste adevarata

scrisoare de dragoste scrisa de ANONIMA

Am sa las aici o micuta poveste din viata mea.......

EL ai spune fetei .....

Timpul trece,zilele par mai lungi ca niciodata..poate asta va fii doar cel mai rau lucru care se va intampla in viitor,stau si ma gandesc.
Odata cu lipsa ei..probabil toata fericirea din sufletu` meu va fii alungata,intepata si distrusa datorita orgolului meu?
O hotarare asa grea pentru un barbat..sa renunte la orgoliu,sa lase ambitia sa isi calce barbatia..nu stiu ce e de facut.
Doar ma gandesc..ca ma voi afunda si voi ramane prizonier in sufletu meu,captiv in mintea mea..dependent de imaginea sa.
Sa te zbati,sa duci o lupta cu eul tau de sine,sa numai fii increzator in tine,si sa iti abandonezi visele si sperantele pentru un orgoliu amarat?
Stau si gandesc..oare e bine,oare e in regula..sa ajung sa imi sfaram emotiile inloc sa calc pe barbatie?
Ea ce ar face..dar,e mai incapatanta ca mine...e halucinant si de necrezut,imi tulbura si imi batuie pana si cuvintele..
Imi rupe,frange inima intr-o mie de bucatii,de ar sti..ce inseamna,ce reprezinta..de ar avea idee ce ma face sa simt..
Sa scrii cu pasiune,sa ii vorbesti cu iubire..sa te abtii pentru ea,sa nu te poti uita la alta fata..decat la ea,
De ce..si ma intreb atat de greu,rasuflu de parca ma sprijin pe o stanca..fiind intre viata si moarte,cum e posibil..
Ca cineva..sa poata provoca asa ceva,are o putere,un dar sau poate un miracol sa faca oamenii sa simta de 3 ori mai mult..
Sentimentele mele se amplifica,si devin tot mai instabile si puternice,e de neinteles...
Deci..imi calc pe orgoliu,ii scriu ceea ce simt,si sa speram ca totul se va transforma in bine..daca nu,fie tot raul cu mine,ea stiu ca merita mai mult decat bine.

Incearca sa rascolesti prin sufletu tau..si vorbesti cu inima ta. Lasa mintea deoparte,si nu o mai baga..ca mintea e inselatoare,si mereu vrea sa distruga tot ce noi am realizat.

EA ai spune LUI ........

Citind aceste rânduri scrise doar de un pusty . Imi e foarte greu pe zi ce trece ma atasez mai mult de tine si nu e bine, in seara asta ne-am suparat ca doi copii de 5 ani, si gata nu ne-am mai vorbi...............----- Nu stiu ce sa fac sunt cuprinsa de o vraja când vorbesc cu tine sunt pe alta lume sunt in poveste a doi copii care vor sa traiasca intr-o lume doar a lor. sa traiasca in lumea aceea departe de Tera departe de oameni si de tot si isi fac iluzi si sperante. Dar vezi tu nu poate fi viata reala un basm si din contra ei incearca sa isi creeze propriul basm propria poveste. El are doar 18 ani si fata 25 , pare o prostie dar e adevarat ei simte o artactie unu pentru celalant. Si daca el e un pusti are acel ceva ce un baiat matur nu are. El are acel farmec de a vorbi cu fata, el stie cum sai vorbeasca cum sa o alinte, el are puerea de a face pe ori cine sa zambeasca când e in preajma lui. Fata se simnte implinita si fericit când il aude si il vede , dar totusi in acelasi timp o intristare ai umple inima si se simnte dezamagita de acest lucru si in mintea ei crede ca nu e bine si povestea pe care ei au inceputo nu va avea un final fericit si vor fi dezamagiti amândoi. El fiind alintat copilul ei si ea copila lui si din propriul lor poveste de viata a inceput acest basm, si se intreaba mereu oare ce va iesi?. El incearca meru sa-si incurajeze iubita ca totul va fi bine dar ea fiind o bleaga cum o alinta el nu prea vrea sa inteleaga si fuge mereu de sentimente ,gânduri si chear de frica de a ajunge a iubi acest pusti care o face sa zambeasca si atunci când nu ar avea motiv. AI este teama de ce a fost,de ce este si de ce va veni. ai este teama de absolut ori ce,. Si e constienta de faptul ca nu e bine aceasta pveste. Fata isi doreste când va dormi sa nu se mai trezeasca sa ramana mereu in acest basm care aici pe pamant nu se va implini dar se va implini in lumea viselor in lumea basmelor departe de ochi lumi de vorbele lor departe de tot. Vrea o lume in care sa fie doar cu el unde nu exista nici un obstacol in calea fericiri lor. Oare sa existe aceasta lume? si daca exista, unde se poate gasi? .................................................................................... ;(




publicata in 2015-09-29



Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'When you love someone, all your saved-up wishes start coming out.'
    ~ Elizabeth Bowen
  • 'To keep your marriage brimming,
    With love in the loving cup,
    Whenever you're wrong, admit it;
    Whenever you're right, shut up.'
    ~ Ogden Nash
  • 'The first duty of love is to listen.'
    ~ Paul Tillich

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relaÈ›ii nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente È™i pasiuni puternice, odată ce acestea se aÈ™ază È™i cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

PuÈ›ine sunt relaÈ›iile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeaÈ™i lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relaÈ›ie dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poÈ›i construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri