Impossible is possible

poveste de dragoste scrisa de Dizuzu

Intr-o zi s-a oprit din alergat si a rasuflat adanc, adanc.A simtit cum suflul rece i se duce undeva in gol.Inauntrul gol primea doar aer. Ani de zile nu a gasit nimic digestibil sufletului sau,dar era timpul.
Statea pe dubii... de atatea ori spune:" e timpul sa imi umplu sufletul" , si de fiecare data isi umplea sufletul doar cu sperante si placerea de a privi si admira- nu i se raspundea.
Si era frumoasa.Extrem de frumoasa.Primea complimente zi de zi , era clasa ca model in ce privea modul exemplar de comportament, gandire si invatatura.Dar dragoste nu primea niciodata.
Si fara dragoste... este ceva frumos in lumea asta? Nu e oare dragostea cea care daruie culoarea puternica lucrurilor si emotiilor?

Alerga pentru ca nu vroia sa aiba timpul pentru tanjeala.Nu avea nevoie de explozia propriului creier- nu ar fi adus nici un beneficiu.

Si cad de acord: dragostea nu se gaseste, ea te gaseste pe tine.

Asa s-a intamplat ca, obosita de alergat si ne mai avand nici o speranta , din pura plictiseala si curiozitate a acceptat o iesire la ceai.una care a parut un esec total...A PARUT...

Soarta uneori joaca feste.Caci , cunostinta a facut cu el prin internet, intr-o retea de socializare.Suferise anterior de la o asemenea experienta- intalniri din internet, si de asta data chiar nu avea incredere.

Pai , uita ca esecul ce parea initial a continuat sa creasca, si indata dupa acea prima intalnire , gandurile nu ii erau convinse referitor la esecul avut. Logic si real era un esec. Dar nu stiu ce i se intamplase ca , ceva in ea punea intrebarea: ma va suna sau nu?

Nimic nu a fost cum s-a asteptat ea. Au urmat 4 luni de intalniri dese si plimbari in gerul mare, insotite de ganduri asemenea: " oh, e atat de frig, oare merita? nu-mi dau seama ce vrea el de la mine.."

Si intr-adevar ea nu intelegea intentiile lui. Ele erau atat de ascunse si bine mascate, incat fata obisnuita cu mascarade fatise demonstratoare de " pure emotii" nu putea percepe o eventuala atractie. Cu toate astea, nici ea nu intelegea de ce ea continua sa iasa. De ce nu renuntase?

Intuitia ii spusese din prim moment :" He's gonna be my boyfriend"..Da! uite ca intuitia porunceste uneori si in engleza. dar acest gand ratacitor ii venise in cap, exact cand se uita pentru prima data prin pozele lui, la care ea rationalizand stupiditatea , refuza imediat: " nea, nea, imposibil. nu are de unde.."

Si uite ca a fost de unde.

El nu a fost si nici nu este genul romantic in vazul tuturor. In umbra este gingasia intruchipata, piparata cu sarcasm si ghimpi aievea.In scena lumii, el e o cutiuta inchisa bine cu lacata. I-a fost greu sa intre in cutia lui , dar a meritat. pentru ca in cutie a intrat doar ea, si nimeni altcineva.

se iubesc la nebunie. rational si irational-- cand si cum.

Ea a fost prima care i-a spus " te iubesc" , care i-a cerut un sarut. Dar nici una din astea nu avea sa se intample daca el nu avea sa insiste, si daca intuitia feminina nu ar simti "who's the right man"...

In conceptia sa , care defapt nu prea exista in mod concret, figura barbatului ideal nu era nici pe aproape de cel pe care il are acum. Lucru greu de acceptat initial. Dar care odata inteles , devine lesne de acceptat: nimic din ce vrem nu se intampla.

Nu a vrut un iubit atat de bun, si uite ca i s-a dat .

Si au impreuna deja 268 de zile impreuna, peste 5 zile => 9 luni.

Le doresc sa ajunga niste batrinei draguti , care stau tacuti pe banca uitata din parcul central, urmarind atenti miscarile tinerilor indragostiti si zambind satisfacuti cu gandul ca viata le-a daruit doar dragoste..^^ cu care au trecut peste tot greul...




publicata in 2011-11-01


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'The opposite of love is not hate, it's indifference.'
    ~ Elie Wiesel
  • 'No man is truly married
    until he understands
    every word his wife is NOT saying.'
    ~ Unknown
  • 'To live is like to love -
    all reason is against it,
    and all healthy instinct for it.'
    ~ Samuel Butler, Life and love

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relații nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente și pasiuni puternice, odată ce acestea se așază și cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

Puține sunt relațiile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeași lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relație dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poți construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri