Vibrez

poveste de dragoste scrisa de Lore

S-a ntmplat s l primesc din nou n viața mea ntr-un fel foarte ciudat,dup ce l-am șters de pe toate rețelele de socializare am crezut c l-am șters și din suflet...ns... involuntar l-am visat dup mult timp și am simțit c trebuie s mi cer scuze.
Zis și fcut. I-am trimis cerere din nou... i-am scris cum c mi pare rau și c vreau s m ierte mi-a rspuns și și-a cerut și el iertare.
La scurt timp am inceput sa vorbim, ne-am ntrebat cum suntem ,ce ni s-a ntmplat n timpul n care nu am vorbit.
Eu i-am zis c am rmas singur... mi-a și dat ntlnire ,am acceptat.
Am ieșit n mall ,eu venisem de la munca ,el a binevoit s m ia ,am artat groaznic sincer ,eram și obosita ,rcit nu eram nici mbrcat frumos dar am vrut sa m vad exact așa .
A fost ntlnirea perfecta din punctul meu de vedere, mi-a adus ciocolata și dup s-a comportat foarte drguț cu mine ,ca un cavaler .
La finalul ntlnirii m-a dus acas și m-a mbrțișat ,mi pusesem sperante cum c va fi ceva mai mult acum ntre noi și din pcate mi-am pus degeaba.
M-a cautat imediat ce a ajuns acas și dup nimic,deloc .
Mi-am dat seama c nu i-am plcut... m-am simțit prost și nu l-am nțeles de ce a fost att de drguț la ntlnirea noastr dac dup nu m-a mai cutat.
A trecut ceva vreme și mi-a scris el ,m-a mirat ,dup , seara i-am scris eu deoarece m simțeam singura și a stat și a vorbit cu mine ,ii spusesem c m-aș duce la cinema iar el a refuzat n prima faza ,ns,dup a devenit foarte spontan fix nainte cu vreo 20 de minute de film m-a invitat...a venit,m-a luat...m-a dus la film...nu m-a lasat s pltesc...m-a mbrțișat...la film am fost doar noi doi n toat sala...a fost incredibil.
Nu filmul a fost incredibil ci el...
M-a tot luat n brațe...m-a pupat pe fata...mi-a dat sa mnnc ,m-a mngiat... demult nu m-am simțit așa bine ....voiam s nu se mai termine filmul...
S-a terminat,m-a dus acas dup s-a dat jos din mașin și m-a mbrțișat foarte tare.
Ziua urmtoare am vorbit putin....ii spusesem c a rmas parfumul lui pe mine și mi-a rspuns cum c nu este din cauza lui și cam att.
Nu am mai vorbit.
Sincer nu nțeleg ce se ntmpl.
Nu știu ce vrea de la mine,nu știu dac m place ,cnd eram mpreun simțeam c da ...era tare afectuos,ns , dup ce a plecat am simțit c nu mai existam un noi deloc.
Cred c nu m place deloc,cred c nu ii par frumoasa,cred c i place de altcineva.
Eu nu știu ce s fac sau ce s zic ,incerc sa nu l caut ,el oricum nu m caut dect foarte rar.
Nu știu cum am ajuns iar sa l plac,sper totuși c de data asta voi reuși s mi-l scot de la inima.

publicata in 2020-02-19


Love, romance and relationship quotes for your soul

 • 'It is impossible to repent of love. The sin of love does not exist.'
  ~ Muriel Spark
 • 'Love talked about can be easily turned aside, but love demonstrated is irresistible.'
  ~ W Stanley Mooneyham
 • 'This is one of the miracles of love: It gives ... a power of seeing through its own enchantments and yet not being disenchanted.'
  ~ C S Lewis

Cautare in articole

Cele mai recente articole

greseli la intalniri

Greșeli cu care te sabotezi singură în căutarea iubirii

Singurătatea nu e o problemă pe atât de mare pe cât ne închipuim uneori, atunci când ne aflăm în căutarea iubirii. Șanse de a nu fi singuri avem cu toții …

Citeste mai departe ›
partener care nu te iubeste

Știi că nu te iubește cu adevărat atunci când…

Relațiile sunt complicate. Atâta timp cât investești în comunicare, nu lași rutina să se instaleze complet și în principiu faci tot ce trebuie pentru a menține relația pe linia de …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare relatie

4 moduri în care îți poți răni partenerul fără să spui nimic

Sunt multe lucruri care pot dăuna unei relații dar puține dintre ele sunt la fel de dăunătoare precum problemele care apar la nivelul comunicării. Multe dintre acestea pot fi rezultatul …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

 • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
 • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri