După plecarea ei

poveste de dragoste scrisa de Nadin

" -Ai iubit-o ? "
" -Da, am iubit-o ! Am iubit-o cum luna își iubește stelele, am iubit-o cum o mamă își iubește copii, am iubit-o cum nu am putut să iubesc pe nimeni, am iubit-o și când ne loveam de probleme, am iubit-o atât de mult încât dacă cineva ar vrea să povestească despre iubirea noastră nu și-ar găsi cuvintele . "
"-Cum te-ai comportat cu ea ? "
"- M-am comportat exemplar, îi dăruiam zilnic dragostea și afecțiunea de care avea nevoie, o făceam mereu să se simtă în largul ei, o făceam să râdă când era tristă, îi cântăm, îi scriam romane de dragoste, mă jucam cu ea, dar am avut și momente în care eram doar un nesimțit, momente în care gelozia și gândul că ea ar avea pe altcineva mă făceau să îmi ies din fire, urlam și țipam ca un nebun, furia și mânia începeau să se vadă în ochii mei, dar nu am uitat niciodată că ea este iubirea mea . "
" -Dacă ai iubit-o atât de mult, de ce nu mai sunteți împreună ? "
"- Gândurile și toate problemele dintre noi doi, într-o bună zi au ieșit la iveală, s-au adunat atât de multe încât ceea ce mai era de făcut, era să punem stop relației noastre . Am crezut că dacă ea va pleca, o să îmi fie bine, am crezut că mai sunt un milion ca ea . Dar momentele dintre noi doi și m-ai ales ceea ce a reprezentat ea pentru mine m-au făcut să văd că nici una nu mai era ca ea! Am căutat-o în mai multe femei , dar nici una nu putea să îmi stăpânească nervii așa cum o făcea ea, nici una nu putea să îmi facă sufletul să râdă, nici una nu putea să mă iubească în felul în care ea o făcea, nici una nu avea ochii ei superbi care îmi luminau viața, nici una nu avea zâmbetul ei, nici una nu avea vocea ei suavă ce îmi alina inima, în nici una nu găseam chipul ei angelic de care m-am îndrăgostit! "
" - Regreți ceva ?"
" - Da! Regret faptul că nu am putut să o fac să rămână lângă mine, nu am avut puterea necesară, regret că eu pentru ea acum sunt doar un simplu străin din mulțime , iar cel mai tare regret că nu i-am lăsat o amintire plăcută, una de care să fie mândră că m-a cunoscut ! Îi doresc tot binele din lume, chiar dacă alt bărbat o va face fericită! Poate destinul o să ne unească din nou într-o zi, chiar dacă tot el a lăsat urme amare în spatele plecării ei . "

publicata in 2018-12-24


Love, romance and relationship quotes for your soul

 • 'Love is the great miracle cure. Loving ourselves works miracles in our lives.'
  ~ Louise Hay
 • 'To love and be loved is to feel the sun from both sides.'
  ~ David Viscott
 • 'I'm in the mood for love
  Simply because you're near me.
  Funny, but when you're near me
  I'm in the mood for love.'
  ~ Dorothy Fields

Cautare in articole

Cele mai recente articole

partener care nu te iubeste

Știi că nu te iubește cu adevărat atunci cĂąnd…

Relațiile sunt complicate. AtĂąta timp cĂąt investești Ăźn comunicare, nu lași rutina să se instaleze complet și Ăźn principiu faci tot ce trebuie pentru a menține relația pe linia de …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare relatie

4 moduri Ăźn care ĂźÈ›i poți răni partenerul fără să spui nimic

Sunt multe lucruri care pot dăuna unei relații dar puține dintre ele sunt la fel de dăunătoare precum problemele care apar la nivelul comunicării. Multe dintre acestea pot fi rezultatul …

Citeste mai departe ›
cerinte negative relatie

4 lucruri pe care partenerul nu trebuie să le ceară de la tine

Sunt multe lucruri care contează Ăźntr-o relație Ăźnsă puține sunt la fel de importante precum comunicarea și echilibrul. Dacă din punct de vedere al comunicării lucrurile par cĂąt se poate …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

 • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
 • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri