După plecarea ei

poveste de dragoste scrisa de Nadin

" -Ai iubit-o ? "
" -Da, am iubit-o ! Am iubit-o cum luna își iubește stelele, am iubit-o cum o mamă își iubește copii, am iubit-o cum nu am putut să iubesc pe nimeni, am iubit-o și când ne loveam de probleme, am iubit-o atât de mult încât dacă cineva ar vrea să povestească despre iubirea noastră nu și-ar găsi cuvintele . "
"-Cum te-ai comportat cu ea ? "
"- M-am comportat exemplar, îi dăruiam zilnic dragostea și afecțiunea de care avea nevoie, o făceam mereu să se simtă în largul ei, o făceam să râdă când era tristă, îi cântăm, îi scriam romane de dragoste, mă jucam cu ea, dar am avut și momente în care eram doar un nesimțit, momente în care gelozia și gândul că ea ar avea pe altcineva mă făceau să îmi ies din fire, urlam și țipam ca un nebun, furia și mânia începeau să se vadă în ochii mei, dar nu am uitat niciodată că ea este iubirea mea . "
" -Dacă ai iubit-o atât de mult, de ce nu mai sunteți împreună ? "
"- Gândurile și toate problemele dintre noi doi, într-o bună zi au ieșit la iveală, s-au adunat atât de multe încât ceea ce mai era de făcut, era să punem stop relației noastre . Am crezut că dacă ea va pleca, o să îmi fie bine, am crezut că mai sunt un milion ca ea . Dar momentele dintre noi doi și m-ai ales ceea ce a reprezentat ea pentru mine m-au făcut să văd că nici una nu mai era ca ea! Am căutat-o în mai multe femei , dar nici una nu putea să îmi stăpânească nervii așa cum o făcea ea, nici una nu putea să îmi facă sufletul să râdă, nici una nu putea să mă iubească în felul în care ea o făcea, nici una nu avea ochii ei superbi care îmi luminau viața, nici una nu avea zâmbetul ei, nici una nu avea vocea ei suavă ce îmi alina inima, în nici una nu găseam chipul ei angelic de care m-am îndrăgostit! "
" - Regreți ceva ?"
" - Da! Regret faptul că nu am putut să o fac să rămână lângă mine, nu am avut puterea necesară, regret că eu pentru ea acum sunt doar un simplu străin din mulțime , iar cel mai tare regret că nu i-am lăsat o amintire plăcută, una de care să fie mândră că m-a cunoscut ! Îi doresc tot binele din lume, chiar dacă alt bărbat o va face fericită! Poate destinul o să ne unească din nou într-o zi, chiar dacă tot el a lăsat urme amare în spatele plecării ei . "

publicata in 2018-12-24


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'Love is like war,
    Easy to begin but hard to end.'
    ~ Anonymous
  • 'The opposite of love is not hate, it's indifference.'
    ~ Elie Wiesel
  • 'No man is truly married
    until he understands
    every word his wife is NOT saying.'
    ~ Unknown

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scùnteia aprinsă

Istoria unei relații nu e niciodată o linie continuă. Dacă Ăźnceputul este marcat de sentimente și pasiuni puternice, odată ce acestea se așază și cei doi parteneri Ăźncep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

Puține sunt relațiile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeași lungime de undă Ăźn fiecare zi, o viață Ăźntreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine Ăźnsuți Ăźn relație

E mult de muncă Ăźntr-o relație dar tot efortul este pe deplin meritat, Ăźn cazul Ăźn care ai un partener alături de care să poți construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri