Primul sarut

poveste de dragoste scrisa de Geo

Ce frumoasa e tineretea,cand stii sa o traiesti,fara regrete..
<3 asa a fost si prima mea iubire.. sa zic asa
Pe scurt, aveam 16 ani cand am crezut ca ma indragostisem de un coleg din liceu, eu eram timida in preajma baietilor, asa ca nu puteam sa ii spun lui George ca il plac,cand il vedeam,tremuram si nu mai aveam idei,zambeam si cam atat..
Pe vremea aceea,colega mea de banca,stia ca il plac,si a decis ca il va intreba daca nu doreste sa se intalneasca cu mine.. imi venea sa ma bag in pamant de rusine,dar spre norocul meu,si el ma placea,insa nu a stiut cum sa se bage in seama.
Asa s-a intamplat,ca la ora de geografie,m-am invoit pt 10 minute, afara ploua,iar noi in fata scolii ne sarutam in ploaie..
A fost primul meu sarut cu el,dar si ultimul.
Dupa nici doua zile,toata scoala stia ca ne-am sarutat,dar l-a amenintat un baiat ca il bate,daca nu ma lasa in pace, si asa a decis ca nu merita sa fie batut,pentru mine..
Inca 2 ani si ceva ne vedeam zilnic la scoala,dar nici macar odata nu a incercat sa ma caute..dupa terminarea liceului,si-a luat inima-n dinti sa isi ceara iertare,si sa ne intalnim.. Pentru mine nu a mai contat ce vrea el, ramane o amintire placuta sarutul in ploaie,dar cine nu te vrea odata, nu o sa fie capabil sa te pastreze nici a doua oara!

publicata in 2018-11-08


Love, romance and relationship quotes for your soul

 • 'Life without love is like a tree
  Without blossom and fruit.'
  ~ Kahlil Gibran
 • 'Love is like war,
  Easy to begin but hard to end.'
  ~ Anonymous
 • 'Love doesn't just sit there, like a stone; it has to be made, like bread, remade all the time, made new.'
  ~ Ursula K Le Guin

Cautare in articole

Cele mai recente articole

partener care nu te iubeste

Știi că nu te iubește cu adevărat atunci când…

Relațiile sunt complicate. Atâta timp cât investești în comunicare, nu lași rutina să se instaleze complet și în principiu faci tot ce trebuie pentru a menține relația pe linia de …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare relatie

4 moduri în care îți poți răni partenerul fără să spui nimic

Sunt multe lucruri care pot dăuna unei relații dar puține dintre ele sunt la fel de dăunătoare precum problemele care apar la nivelul comunicării. Multe dintre acestea pot fi rezultatul …

Citeste mai departe ›
cerinte negative relatie

4 lucruri pe care partenerul nu trebuie să le ceară de la tine

Sunt multe lucruri care contează într-o relație însă puține sunt la fel de importante precum comunicarea și echilibrul. Dacă din punct de vedere al comunicării lucrurile par cât se poate …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

 • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
 • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri