Doare foarte tare

poveste de dragoste scrisa de S.M.L

Poavestea mea a inceput in clasa a 9a. Cand l.am cunoscut pe el. La inceput nu il suportam pt ca fcea bz de mine, dar peste un timp am inceput sa il plac.
Am zis ca poate am o sansa cu el. Am inceput sa vorbim pe messenger, la liceu ne salutam si era totul bine. Apoi am aflat ca o place pe o prieten de a mea. Asa ca am ncercat sa le fac lipeala. Nu am reusit. Ea nu voia. Si pana la urma el a uitat-o. Dar eu pe el inca nu.
Mai tarziu a inceput sa ias cu o prieten buna de a mea si erau mpreun. M.am ntristat. Am plns si mereu ma pregteam ca nu e nimic si le ziceam ca le sta bine mpreun.
Mai tarziu mi.am dat seama ca am inceput sa il iubesc chiar daca nu am fost niciodata mpreun . Daca el era fericit eram si eu. Asa ca eram bine.
Il visam si mi prea rau ca nu ma vede cum il vad si eu. Dar am renuntat la a mai spera orice cu el. Am ncercat sa am relatii dar erau degeaba. Eu tot pe el il iubeam, defapt inca il iubesc.
Iar acum cnd nu mai vorbesc cu el aproape deloc si ne vedem doar la antrenamente(suntem amndoi la baschet in echipa scolii). Tot il iubesc nespus de mult. Prietena mea cea mai buna mi zice ca nu vreau sa il uit, dar defapt nu pot. Pt ca as vrea sa o fac...uneori cred ca o sa rmn singura pt totdeauna dar este doar un gand. Sper!

publicata in 2018-11-02


Love, romance and relationship quotes for your soul

 • 'Love can be understood only from the inside, as a language can be understood only someone who speaks it, as a world can be understood only someone who lives in it.'
  ~ Robert C Solomon
 • 'The first duty of love is to listen.'
  ~ Paul Tillich
 • 'When you love someone, all your saved-up wishes start coming out.'
  ~ Elizabeth Bowen

Cautare in articole

Cele mai recente articole

partener care nu te iubeste

Știi că nu te iubește cu adevărat atunci când…

Relațiile sunt complicate. Atâta timp cât investești în comunicare, nu lași rutina să se instaleze complet și în principiu faci tot ce trebuie pentru a menține relația pe linia de …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare relatie

4 moduri în care îți poți răni partenerul fără să spui nimic

Sunt multe lucruri care pot dăuna unei relații dar puține dintre ele sunt la fel de dăunătoare precum problemele care apar la nivelul comunicării. Multe dintre acestea pot fi rezultatul …

Citeste mai departe ›
cerinte negative relatie

4 lucruri pe care partenerul nu trebuie să le ceară de la tine

Sunt multe lucruri care contează într-o relație însă puține sunt la fel de importante precum comunicarea și echilibrul. Dacă din punct de vedere al comunicării lucrurile par cât se poate …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

 • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
 • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri