Prieten sau dusman???

poveste de dragoste scrisa de Guess Who

Am sa va povestesc o intamplare ,o amintire din viata mea..
Cu cativa ani in urma, mi-a placut de un baiat,pe nume G, nu eram indragostita,insa dupa ce isi pierduse parintii, parca imi era mila de el,si vazandu-l asa suparat si nevinovat,a inceput sa imi fie drag..
In fiecare seara stateam afara cu prietenii/prietenele, iar G incerca sa se bage in seama. Intr-o seara , am ramas pana tarziu cu el, dar parca nici atunci nu se terminau povestile..
Aveam o prietena, A.. ei ii povesteam toate detaliile , despre ce vorbeam cu G. Cat despre mine, pot sa va zic, ca nu eram slaba,nici grasa,eram o fire mai timida,dar vorbareata. Doar imi trebuia putin timp sa imi dau drumul. Chiar daca nu eram foarte frumoasa, totusi multi baieti frumosi ma abordau..fiind neatinsa, banuiesc, ca era un motiv in plus.. deci sa revin la tema, in ultima seara cand am ramas cu G, m-a petrecut pana in fata casei,apoi cu greu, ne-am dus fiecare in casa.
Nici nu am apucat sa intru bine in casa, primesc mesaj de la un numar necunoscut, era G.. mda..in mesaj imi spuse ca ii place de mine, si ar vrea o relatie, doar ca exista o conditie..oare de unde o fi avut numarul meu?? Niciodata nu aflasem..
Nu l-am intrebat nimic..m-am pus la somn,dar nu reuseam nicicum sa adorm din cauza lui, eram curioasa ce conditie vrea.
In urmatoarele zile nu ne-am vazut, el imi trimitea mesaje, ma suna..pana la urma mi-a dat 2 zile de gandire.. sa ma gandesc bine ce vreau, daca vreau sa fim impreuna,trebuie sa facem sex in prima seara..categoric l-am refuzat..stia ca nu am fost cu niciun barbat,si il tenta..deja ma dispera cu sunatul. Din 2 zile, s-a facut o saptamana, incerca sa ma convinga fara succes.. Eu ii povesteam prietenei mele, A.. Ea m-a sfatuit sa il uit, ca nu merit sa isi bata joc... mi-a zis sa il las in pace, ca e un nemernic (ea si-a inceput viata sexuala cam repede, pe la 15-16 ani) ..pe atunci aveam vreo 18,cred..
Intr-un final, l-am sunat pe G, si i-am spus,ca am ajuns la concluzia ,ca nu are rost sa isi piarda timpul pt ca eu nu asa imi inchipui o relatie, cu conditii din astea.
Imi parea atata de rau ca mi-am pierdut timpul cu el, am crezut ca e un baiat deosebit,m-am inselat.
Dupa cateva zile,prietena mea cea mai buna, A..a venit fericita la mine ca sa imi povesteasca ceva..
Mi-a zis ca pleaca cu G la oras, si o sa ramana tot weekendul cu el.
Am crezut ca lesin, deci ea ma sfatuieste sa il evit, si tot ea isi petrece tot weekendul cu el? Inainte sa plece am atentionat-o sa aiba grija, ca el doar ocazional vrea..A a inceput sa strige sa nu fiu geloasa ca nu il pot avea, si niciodata nu as avea sansa la el,dupa cum arat..,cu asta a plecat.
A trecut weekendul, la scoala A se lauda ca tot weekendul a facut dragoste cu G..imi era mila de ea,stiam ca nu o sa le tina.
Am avut dreptate.. a lasat-o balta, iar prietena mea pe mine dadea vina, cum ca eu i-as fi zis ca G isi cauta prietena virgina..normal, ea nu era de mult.. in fine
Prietenia intre noi s-a stricat din cauza unui golan.. A ma facea curva, in tot liceul striga ca nu am ce manca..nu m-am certat cu ea, pt ca aveau acasa o viata de calvar, ca in filmele de groaza, si nu am vrut sa o ranesc mai tare decat cum era deja .
Au trecut vreo 2 ani, eram in aceeasi clasa, ea s-a apucat de fumat , de baut, cerea bani de la cine putea, fura bani din casa, se intalnea cu tot felul de golani..se lauda ca ea stie cum se face sex, si ca eu virgina sunt si asa o sa mor...pana cand intr-o zi i-am spus ca ar trebui sa isi revina, comportamentul ei lasa de dorit..si-a dat seama ,ca pentru un porc de om s-a rupt prietenia intre noi..
Fetelor, nu va lasati pacalite de barbati..sunt cazuri inverse, dar aveti grija sa nu rupeti o prietenie buna,pentru o partida de sex..
Prietenia adevarata valoreaza mai mult decat un weekend petrecut cu un necunoscut,care profita de naivitatea fetelor..
Respectati-va pe voi, si nu renuntati la visele voastre despre dragoste! Dragostea exista,dar nu cu conditii..

publicata in 2018-01-17


Love, romance and relationship quotes for your soul

  • 'It is impossible to repent of love. The sin of love does not exist.'
    ~ Muriel Spark
  • 'The opposite of love is not hate, it's indifference.'
    ~ Elie Wiesel
  • 'Let those love now who never loved before; Let those who always loved, now love the more.'
    ~ Thomas Parnell

Cautare in articole

Cele mai recente articole

relatie fericita

Metode simple de a păstra scânteia aprinsă

Istoria unei relații nu e niciodată o linie continuă. Dacă începutul este marcat de sentimente și pasiuni puternice, odată ce acestea se așază și cei doi parteneri încep să se …

Citeste mai departe ›
probleme comunicare

Relație cu probleme? Semnale de alarmă de urmărit

Puține sunt relațiile care nu se confruntă niciodată cu probleme. Doi oameni nu vor putea fi niciodată pe aceeași lungime de undă în fiecare zi, o viață întreagă. Comunicarea este …

Citeste mai departe ›
relatii toxice

Metode prin care te poți pierde pe tine însuți în relație

E mult de muncă într-o relație dar tot efortul este pe deplin meritat, în cazul în care ai un partener alături de care să poți construi ceva durabil. Cel mai …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


Mesaje de dragoste

  • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
  • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.

Parteneri